Gaz ve kabızlık problemi yaşayan bebeklerde Aptamil işe yarıyor mu? Çevremdeki annelerden çok duydum, bebeklerine iyi geliyor diye. Sormak istiyorum da Aptamil kullananlar, gaz sıkıntısını ve kabızlığı geçirebildiniz mi?Aptamil İşe Yarıyor Mu?
Kızımın bebekliğinde gaz ve kabızlık gibi sorunları uzunca bir süre yaşadık. Kızıma uygulamadığım masaj tekniği, denemediğim biberon maması kalmadı. 6 aya kadar anne sütü aldığı için ek gıdayla beraber biberon maması ile de desteklemem gerekiyordu çünkü.
Kızımın kabızlık ve gaz sorununda Aptamil işe yarıyor mu diye sorarsan, hem evet hem hayır derim. Çünkü bebek maması ne kadar iyi olursa olsun bebeğin vücudu alışana kadar bu sorunlar devam etti. Sonrasında ise yavaş yavaş düzelmeye başladı. Diğer denediğim biberon mamaları ile beraber dolaylı yoldan Aptamil işe yaradı diyebilirim.
Kabız değil de gaz çok yapıyor ama kabızlık çok daha berbat birşey. Kuzenim bütün mamaları kullanıp aptamil de kaldı, gaz problemini de gaz damlası ile çözdü. Gaz damlası kullanıyor bitkisel bir damla bebeği de gayet güzel içiyor. Sma, bebelac, similac kullandi hepsi kabiz yaptı bebeğini.
Gaz sorunlari icin. 1 çay kaşığı toz kimyonu suda bir taşım kaynatın sonra tulbent yardimiyla suzun ılıyınca 2 cay kaşığı seker atıp karistirin sonra bebege 1 cay kasigi icirin
Hipp aptamilden çok daha iyi bir marka içerik olarak. Ben kızıma ondan kullandım bir yıl boyunca
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aptamil kullandığım için hiç bir zaman pişman olmadım o kadar severek içti ki kızım gaz vs hiç bir sorundan yaşamadık hala Aptamil dışında hiç bir mamayı yemez
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu bünye meselesi ama biberonunu dr browns alabilirsin içindeki boru gazı engelliyor veya avent
En İyi Cevaplar