Arkadaşlar acil yardım. Boynumda bir et ben vardı küçüktü hiç rahatsızlık duymazdım. Şimdi baya büyüdü ve ince bir deri şeklinde tenimle birleşik. Ben bunu (çekip koparmak dışında) nasıl düşürebilirim en hızlı, et beni nasıl düşürülür?Et beni nasıl düşer ama acısız da olsun istiyorum, et benleri nasıl düşer kendi kendine düşürebilen var mı?et beni nasıl düşer
Et beni nasıl düşürülür sorusuna benim şahsi cevabım düşürülmemesi. :) Uzmanlar, doktorlar bu iş için varlar. Ama tabii ki et beni nasıl düşer sorusuna birkaç cevap var. Dilersen deneyebilirsin.
1- Elma sirkesi kullan.
Bir pamuğu elma sirkesine batır ve et beninin üstüne yapıştır. Doğal elma sirkesi olmasına dikkat et, marketlerdeki daha kötü yapabilir.
2- Aloe vera suyu kullan.
Aloe veranın ne kadar yararlı olduğu bilinen bir şey. Antioksidandır ve yaralara iyi gelir. Aloe veranın jelini günde 2-3 kere et beninin üzerine sürebilirsin.
3- Muz kabuğu kullan.
Siğillere iyi gelen muz, et benlerine de iyi gelir. Muz kabunu cildine göre kes, et beninin üstüne yapıştır, 1 gün kalsın.
Et beni nasıl düşer sorusuna cevabım bu şekil. Bir de düştükten sonra ne yapman gerektiği var. İyi bir jelle temizlik çok önemli. Bu jel boya, paraben ve sert kimyasal içermesin mümkünse. Sana önerim ise Simple.
et beni nasıl düşer
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Instengramda bitkisel ben silme kremi var ben ondan aldim dudagimin ustunde ben vardi dogustan dustu hemen izde kalmadı
Dalından inciri kopar ve sütünü ona sür. Nasıl kayboluor hayret edersin.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
derde bak mk 21 yüzyılda et beni düşürmeye çalışyıro doktara gitsen 5 dk bile sürmeyecek alır beni ne cahil bir halkımız varya hala kocakarı tedavileri arıyor
Şu an çekemiyorum resmini ama bezelye tanesinden biraz daha küçük ve her an düştü düşecek gibi ama 1 haftadır bu şekilde büyüdüğünü farkettim. Duruyor yerinde
En İyi Cevaplar