Deniz tuzu ile peeling yapan var mı varsa nasıl yapıyorsunuz ve deniz tuzunu nerden bulabilirim? Deniz tuzu peeling işe yarar mı?
Cevabın nedir?
Selam :) Deniz tuzu peeling vücut için uygun olabilir ancak yüz için benim önermediğim bir peeling.
Deniz tuzu peeling işe yarar mı?

Deniz tuzu peeling Vücut ve yüze peeling uygulamak ölü deriden kurtulmak için kullanılan en faydalı yöntemlerden bir tanesi. Peeling taneleri sayesinde bir nevi cilt üzerinde kese etkisi yaratılır. Peeling cilde oval ve nazik hareketlerle çok bastırmadan yapılır. Vücut için daha iri ve sert taneli peeling kullanmamız çok problem olmaz. Ama yüzümüz için daha ince taneli peelingler kullanmalıyız. Çünkü cildimizin en hassas bölgelerinin başında yüzümüz gelir. Bu yüzden deniz tuzu bacak ve kollarımıza peeling yapmak için uygun ancak yüzümüz için uygun bir malzeme değil. Duş sırasında deniz tuzu ve zeytinyağı karışımı ile pürüzsüz ve yumuşacık bir cilde kolayca sahip olabilirsiniz. Bunun için 3 çorba kaşığı zeytinyağı ve 1 çorba kaşığı deniz tuzu karışımı işinizi görecektir.
Yüz için ince taneli peeling

Simple Pürüzsüzleştirici Peeling Hassas bir cilde sahip olduğum için peeling seçerken çok dikkatli davranıyorum. Yüzümü çizmeyecek ince taneli ve alerjik reaksiyon yaratmayacak temiz içerikli ürünler tercih ediyorum. Bu yüzden her ürününü severek kullandığım Simple markasının peeling ürününü kullanıyorum. Simple Pürüzsüzleştirici Peeling saf pirinç granülleri ile cildimi nazikçe ölü deriden arındırarak doğal ve sağlıklı bir cilde kavuşmamı sağlıyor. Ayrıca içerisindeki multivitamin (B5 ve E), 3x saflaştırılmış su sayesinde kuruluk ve gerginlik hissi yaratmıyor. Sert kimyasallar, alkol, paraben, renklendirici, parfüm ve hayvansal içerikli madde içermediği için de güvenerek kullanıyorum. Kesinlikle herkesin cildinin aşık olacağı bir ürün.
Peeling etkisini arttırmak için ne yapmak gerekir?

Buhar banyosu Peeling uygulamasının cilde etkisini arttırmak ve derinlemesine temizlik sağlayabilmek için buhar banyosu ile gözenekleri açmakta fayda var. Gözenekleri açılmış ve yumuşamış bir cilt peeling için hazır demektir. Bunun için yüzünüzün genişliğinde bir kaba sıcak su koyun ve yüzünüzü kaba yaklaştırarak başınızı bir havlu ile örtün. Suyun sıcaklığının yüzünüze zarar vermeyecek derecede olmasına dikkat edin. Bu şekilde 10 dakika bekleyin ve ardından yüzünüze peeling uygulayın. Peeling uyguladıktan sonra yüzünüzü soğuk su ile yıkayın ve tonik kullanın. Bu buhar banyosu ile açılan gözeneklerin tekrar kapanmasını sağlayacaktır. Bu işlemi cilt bakımı rutininize ekleyin.
00 Yorumla
+1 yılYa harika bir fayda ya direk duştayken sür yap peelingini cildinde 1dk beklet sadece 1dk sonra yıkan ama aslen direk deniz kumunu öneririm her yerim böyle olur ya pütür pütür sivilce desen değil onlardan doluydu deniz kumuyla sulu karışık peeling yaptım vücuduma tamamen gitti ve çıkmadılar bir daha
14 Yorumla
Soran+1 yılAynı sorun var bende de denize ne zaman gitsem 2-3 gün izleri yok oluyor sonra tekrar çıkıyor doktorlar genetik diyo anlamadım bende deniz tuzunu iyi geleceğini düşündüm ama nasıl kullanacağımı nerden alacağımı bilmiyorum
- +1 yıl
Ya yok tuzla uğraşma deniz kıyısına git bir şeye kumun ıslak tarafından al gel birkaç kez yap geçiyor tek seferde değil ben 3kez yaptım geçti
Soran+1 yılDeniz yok tüm problem o işte 😂😂
- +1 yıl
Gidince alıcan o zaman yaz geliyor az kaldı sabret
Aktardan bulmuştum ben içerisine 1 tatli kaşığı hindistan cevizi yağı ekliyorum , oncesinde 10 dakika yuzume buhar yapip olur deriyi yumusattiktan sonra peeling yapiyorum 👌.
10 Yorumla
Benim bildiğim tuz asidik oranı yüksek bir şeydir cildi mahveder
00 Yorumla
- 00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
4Cevap
Burun açarım genelde 🤣
10 Yorumla
+1 yılAktarlarda var
Batıklara iyi geliyor00 Yorumla