Jilat yuzumi kesti nolir yardimci olur izi gecmesi icin neyapmaliyim ve jilet disinda yuz tuylerimi nasil alirim cok kotu derin oldu galuba bu nasil gecer
Bende bir ara jilete yeltendim ama sarışın değilim sonuöta sertleşir o yüzden bimden aldığım hazır ağda bantlarını yapıştırıyom çekiyom herha gi yağla ağdasını temizliyom yüzümü yıkıyom buz yapıyom sabahasuratım benek poposu gibi bir hafta götürüyo böyle
Kızım jiletle yüz tüyleri alınır mı iyice sert ve gür olmalarına sebep olursun. Daha sık çıkarlar alma bir daha. En güzeli lazere git ya da ağda yaptır
Bu kızlar ne mal lan harbiden ya adamın yüzünde kıl kökleri duruyor bıraksa kirli sakalı çıkacak. Hala kız diyenler var. Mavi ve Pembe hesabı varmış yanlışlıkla pembe hesabından paylaşmış soruyu açık ve net yani.
Traş olan bir bayan :D Traş olma bir daha geçer o merak etme traş olduğunu da kimseye deme, ağda ile al ya da iple filan al sakalın yoktur heralde diye tahmin ediyorum
Vay bacım😅 saattler olsun losyon sür losyon traş için yakmayan kremler var onlardan sür bide küçük kıllar için makineler var göz altlarında filan çıkarsa oralarda almak için küçük kılları yani onunla al bide çok kullanma jileti daha gür çıkar ha😅
En İyi Cevaplar