Leke kremi arıyorum ama böyle yüzde yüz çözüm getiren bir krem... En etkili leke kremi hangisi bana bir öneri lütfen. İyi bir leke kremi kullanan bilen duyan varsa yardım istiyorum... En iyi leke kremi hangisi? Cilt lekeleri için krem kullananlar, leke kremi kullananlar ne kullanıyorsunuz, en iyi leke giderici krem hangisi? Başka sitelerden de araştırdım da mesela biolog var fenomenlerin kullandığı, biolog leke kremi ekşi sitesinde çok da beğenilmemiş siz kullandınız mı? En iyi leke kremi markaları hangileri?leke krem önerisi
Cildimiz bizim en değerli organımız. Küçücük bir sivilce çıkınca bile evden çıkamazken ona bir zarar gelmesi düşüncesini aklıma bile getirmek istemiyorum. Lekelerden kurtulmak amacıyla kullandığımız ürün sonrası karalar bağlamamak için en iyi leke kremini seçmek gerek. Peki bunu seçerken nelere dikkat etmeliyiz?
Merdiven altı, üreticisi belli olmayan, taklit ürünleri asla kullanmayın. Cildinize yarar yerine zarar verecektir.
Cildinize olumsuz etki edecek maddeler içeren ürünleri tercih etmeyin. Paraben, parafin, sodyum lauril sülfat gibi maddeler cilde zarar verir.
Ambalajı açık olan ürünleri satın almayın. Her ürünün kullanım kısmında ambalajı açıldıktan ne kadar sürede kullanılması gerektiği yazar. Açılmış, hava almış ürünler oksijenle temas ettiği anda bozulmaya başlar.
Cildinizin ihtiyaçlarına kulak verin. Cilt probleminiz neyse ona yönelik ürünlere yönelin. Çok fazla ürün kullanmak cildinizin dengesini bozabilir.
Mutlaka bir uzmandan yardım alın. Cilt analizi yaptırıp cildinizin neye ihtiyacı olduğunu öğrenmek cilt probleminizi çözmeyi daha kolaylaştıracak ve kısa zamanda sonuç almanızı sağlayacak.
en iyi leke kremi
En iyi ve en kaliteli leke kremi markaları hangileri?
Cilt bakımı sektöründe birçok marka yarışıyor. Her biri de birbirinden iddialı özellikler sunuyor. En iyi leke kremi markalarından birkaç önerim;
1. Simple Leke Kremi
simple
Leke giderici krem deyince aklıma gelen ilk marka Simple. Bir ürün ne kadar kimyasal içeriyorsa lekelerini giderme vaadi de olsa gideremiyor. Bu yüzden ben çareyi Simple ürünlerinde buldum. İçerisinde sert kimyasal, paraben, alkol, parfüm, sabun, renklendirici yok. Böyle olunca da teraneden değil, gerçekten işe yarıyor :) Her ürününü tavsiye ederim, aralarından seçemem bile.
Sanıyorum ki birebir leke üzerine bir grubu yok ama sivilceli ciltler için olan sabunu benim lekelerime iyi geldi. Hatta birçok yerde en iyi sivilce leke kremi olarak geçiyor. Kullananlar memnun ki ben de memnun kaldım. Cildinin ihtiyacına göre gönül rahatlığı ile kullanabilirsin.
Neutrogena'nın turuncu serisi sivilceler için. Ve cilt lekelerine de iyi geldiğini fark ettim. Sivilce izleri için kremi özellikle regl dönemlerinde kullanıyorum. Çok iyi geliyor, memnunum.
Bioderma Pigmentbio H2O, cilt lekeleri için krem bir ürün. Küçücük ama etkili. Kullananlar çokça memnun. Pigmentbio H2O; cilt, yüz ve göz makyajını temizliyor. Aynı zamanda yeni lekelerin oluşumuna karşı etkili.
Caudalie'nin Vinoperfect Radiance lekelere karşı bir serum. Özellikle sivilce lekeleri için krem olarak da kullanılıyor. Bileşenleri sayesinde lekeleri giderirken aynı zamanda daha aydınlık bir cilt sağlıyor. Cilt tonunu eşitlemede baya iyi bir ürün.
6. Institut Esthederm Leke Kremi
Institut Esthederm Whitening Day Cream
Institut Esthederm'in Whitening Day Cream yüzdeki lekeler için krem bir ürün. Adından da anlaşılacağı üzere gündüz kullanımı için üretilmiş bir ürün. Leke karşıtı krem, nemlendirmenin yanı sıra içerisindeki mikro inciler sayesinde ciltteki ton farklılıklarını da kapatıyor.
7. Dermalogica Leke Kremi
Dermalogica Pure Light SPF 50
Dermalogica'nın Pure Light SPF 50 ürünü leke kremleri arasında iddialı bir yere sahip. Özellikle güneş lekelerinin oluşmaması için yüksek koruma faktörlü nemlendiricili bir ürün. Bileşimindeki peptitler ve yosun özleri sayesinde güneşin sebep olduğu pigment üretimini önlüyor. Dermalogica özellikle leke ve çil problemi yaşayan ciltler için çok etkili ürünlere sahip.
Murad'ın Essential-C Day Moisture SPF 30 cilt leke kremi c vitamini ve yoğun miktarda antioksidan içeriyor. Güneşten koruyan nemlendiricili krem, ciltte oluşan kahverengi lekeleri önlüyor. Ciltte sıkılaşma da sağlıyor. Üstelik ciltteki çillerin rengini açarak çil görünümünü hafifleten bu ürün lekeli ve çilli ciltlerin seveceği bir krem.
9. Dermaderm Cilt Lekelerine Karşı Bitkisel Leke Giderici & Cilt Beyazlatıcı Gece Kremi
dermaderm leke kremi kullananlar
Dermaderm leke kremi içeriğinde bulunan arbutin ve bitki özleri sayesinde ciltte oluşmuş lekelerin giderilmesini sağlar. Gece yüzünüzü temizledikten sonra özellikle lekelerin yoğun olduğu yerlere uygulanır. Dermaderm leke kremi kullananlar iyi bir sonuç almak için en az 6 hafta kullanılması gerektiğini belirtiyor. Lekelerin görünümünü azaltmak için Dermaderm leke kremini düzenli şekilde kullanabilirsiniz.
10. Bepanthol nemlendirici krem
bepanthol leke kremi kullananlar
Bepanthol nemlendiri krem kuruyan ciltleri nemlendirmede başarılı bir kremdir. Ancak lekelerin rengini açmak gibi bir vaadi bulunmamaktadır. Su bazlı yapısı ile cildi hızlıca nemlendirir ve hızlı emilir. Bepanthol leke kremi kullananlar da daha etkili kremler kullandıklarını belirtmişler genel olarak.
En etkili leke kremi hangisi? Hangi ürünü seçmeliyim?
Bunun net bir cevabı yok. Cilt tipine göre farklılık gösterir ürünlerden aldığın sonuç. Bunun için bir uzmandan yardım alıp, cilt analizi yaptırarak cildin neye ihtiyacı olduğunu öğrenerek ürünlere yönelmek gerekiyor. En etkili leke kremi seçiminde en önemli nokta; başta da söylediğim gibi cilde zarar veren bileşenler içermemesidir.
Arkadaslar ne olur yazima kulak verin. ben 5 senedir lekelerle ugrastim kremler evde bitkisel yöntemler kullanmadigim urun kalmadi. emekli bir cildiye dikdoru leke kremi czlismalari uzerine krem hazirliyormus son umut dedim. ama gercek cikti.1 ayda gozle gorunur lekeler acildi profildeki benim kendi yuzum. inanin gercek soyluyorum. okadar eski yeni yuz fotorafim varki sok olacaksiniz
Eger bahsettiğin lekeler sivilce izlerinden doğan güneşin etkisiyle oluşmuş kahverengi lekeler ise La Roche Posay Mela-D adlı kremi öneriyorum.
Kullandım yaklaşık 3-4ay içinde düzenli kullanım sonucu çok memnun kaldım. Gerçekten işe yarıyor diyebileceğim tek krem. Üstelik fiyati da " piyasadaki diğer leke açıcı kremlerle karşılaştırıldığında" ucuz kalıyor 72TL ..
Düzenli kullanırsan ve güneşe çıkmadan önce güneş koruyucunu sürersen çok faydasını görürsün
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
aaaa gerçektenmi ya aklım hep o kreme gitti geldi gitti geldi deneyim bi onu ben...:) teşekkürler.
+Burock Leke Kremini Öneriyorum ben kullanıyorum çok memnun kaldım paraben yok tüm cilt tipleri için uygun tüm arkadaşlarıma önerdim eşim ve ben kullanıyoruz...
Ben 3 hafta önce bir kaç ürününü sipariş verdim. Herkes bitki derman leke kremi tavsiye etti bakalım nasıl iyi gelecek mi. bakmak istersen www.bitkiderman.gen.tr/leke-kremi-bitki-derman bakabilirsin.
En iyi leke giderici krem bence Simple kremi. Cildimde artık hiç leke olmuyor, kesinlikle öneririm size de. En iyi leke kremi markaları arasında en iyisi ve rakipsiz. Mutlaka bir şans verin. Güneş lekelerine yatkın bir cildim var önceleri hiç umursamazdım ama arttıkça arttılar ve rahatsız edici bir görünüm oluşmaya başladı. Leke kremi kullanmanın hayati önem taşıdığını idrak ettim neyse ki kontrolü elime alabildim, siz de leke kremi kullanmayı ihmal etmeyin.
Yeni keşfettiğim ve 1 aydır kullandığım bir markadan bahsetmek istiyorum. W-lap markası leke gidermede usta 2 ürünü sahip.
Madelep
Beyazlatıcı krem
Madelep medikal bir krem. Sabah ve akşam uyguluyorum. Cilt yenileyici bir etkiye sahip. Bu yüzden cildimde oluşan sivilceleri ve izleri, güneş izlerini 1 ayda azalttı. Adı beyazlatıcı krem olarak geçen krem ise cilt tonunuzu eşitliyor ve lekeleri gideriyor. Ancak beyazlatıcı kremi gündüzleri uygulamak tavsiye edilmiyor. Eğer uygulayacaksanız güçlü bir güneş kremi kullanmalısınız. Bu iki kremi sabah ve akşam karıştırarak uyguluyorum. 1 ayda harika bir sonuç elde ettim.
Leke kremi kullananlar için öneririm en iyi leke kremi Neutroge'nın. En iyi leke kremi markaları arasında en başta gelir, Neutrogena kesinlikle tavsiye ederim. Gün geçtikçe lekenin rengini açıyor.
Tarifi: 1 tatlı kaşığı elma sirkesi, 2 tatlı kaşığı bal, 2 çay kaşığı karbonat karşıtırın. Karışımına yavaşça su ilave edin. Kullanımı: Gözeneklerinizi açmak ve makyajınızı çıkarmak için yüzünüzü iyice yıkayın. Yüzünüzü yumuşak bir havlu ile kurulayın. Maskeyi yüzünüze eşit bir şekilde uygulayın ve 5-10 dakika bekletin. Yüzünüzü ılık suyla yıkayıp temizleyin, ardından gözeneklerinizi sıkılaştırmak için yüzünüzü soğuk su ile yıkayın. Cildinizin doğal, sağlıklı ışıltısını geri kazanmasına yardımcı olmak için bu maskeyi haftada birkaç kez uygulayın.
Karbonattın antiseptik ve anti-inflamatuar özellikleri, sivilceleri ortadan kaldırmaya yardımcı olur. Aynı zamanda ciltteki pH seviyelerini dengelemeye yardımcı olarak yeni sivilce oluşumunu önler. Elma sirkesi, sağlıklı ve canlı yeni deriyi ortaya çıkarmak için ciltteki ölü hücreleri arındıran alfa hidroksi asitler içerir. Elma sirkesi aynı zamanda güçlü bir antibakteriyel, anti-fungal ve sivilceye neden olan bakterilerle mücadeleye yardımcı olan antiviral bir malzemedir. Maske içindeki bir diğer malzeme olan bal, antibakteriyel özelliği sayesinde cilde çok iyi gelir. Ayrıca bal, cildinizin doğal ışıltısını kazanmasına yardımcı olabilecek antioksidanlardan da bir miktar içerir.
''CONTRACTUBEX'' kesinlikle ! Bu kremın ıcınde heparın adı verılen kan dolasımını hızlandıran bı madde var buyuk amelıyat lekelerını gıdermek ıcın kullanılıyor ve kesın sonuc alındıgını bılıyorum ancak bu kremı sadece plastık cerrahlar yazabılıyor dığer sekılde devlet odemıyor ve krem coooook pahalı
Leke kremi tavsiyesi için cilt bakım rutininin hemen her adımına dahil edebileceğin bazı ürünler var. Herkesin problemi olduğu için ben de çok fazla inceledim ve bazı yeni nesil ürünlerle cilde kusursuz bir görünüm vermenin mümkün olduğuna inandım ve bu konuda derinlemesine araştırma yapmaya devam ediyorum. Bununla ilgili araştırma yaparken karşıma çok güzel bir yazı çıktı. Bu linkten bakmanı tavsiye ederim: En etkili 8 leke giderici ürün Bu linktekileri denemeye başladım, şu ana kadar şu 3üne baktım, diğerlerini de araştırmaya devam ediyorum. Sen de bir göz at istersen…- Bioderma Pigmentbio H2O- Murad Essential-C Cleanser- Nuxe Splendieuse Anti-Dark Spot Perfecting Mask
Yüzde yüz diye bir şey yok. Önce cilt hekimine git. Vereceği kremleri kullan. Burdan yazmıyorum isim. Sebebi de şu, belki senin karaciğerinde bir problem olabilir.
sivilce lekesini kast ediyorsanda yine o ilaçlar sana bir nebze olsun iyi gelecektir.
Dikkat etmen gereken bir durmda bu ilaçları kullanırken güneşten korunman.
Çok pahalıya satılan kozmetik ürünler var oda ayrı fakat bunlar biraz geçici çözüm olabilir.
Ben çok krem kullandım cildimdeki lekelerden dolayı ve güneşe karşı çok hassasiyetim var. Çok güzel ürünler buldum faydada gördüm güneş kremiyle birlikte kullandım genelde. Cildinize göre size iyi gelen ürün değişiyor ben en son salkom diye bir krem denedim memnunum şu an kullanıyorum
ınstagramdan bende geç oldu ama keşfettim lekelerimden çok şükür kurtuldum şiddetle tavsiye ediyorum bayan kendisi eczacı bir bak araştır istersen etki etmezse para iadesi garantisi veriyor
Leke kremi kullananlar arasında ilk başta geliyor olabilirim. Güneşte cildimde leke oluyor. En iyi leke kremi markalarını denemiş biri olarak ben size aloe vera jel kullanmayı öneririm. Çok iyi geliyor lekelere.
Aslında çok iyi bir leke kremi diye bir şey yok, cilt tipine göre değişir. Ama sana tavsiyem ilk olarak doğal şeylere yönelmen. Pirinç unuyla maske yapıp deneyebilirsin örneğin, cilt tipine göre içine limon ve bal ekleyebilirsin.
geçen gülben ergenin programında izledim kadın lekeler iin cilt maskasi yaptı.hem de 3 -4 tane malzemeden yumurta limon falan..gir trtden öğren.hem de dogal seyler bunlar
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
onları yapıorum yaa :( yumurta limon yogurt salaalık suyu elma suyu neler neler :(
Hekim kontrolünde kullanabileceğiniz Me Line ürünlerini öneriyorum. İçerik araştırmasında tatmin edici olarak traneksemik asit bulunuyor. Bu içeriğin en iyi avantajı ciltte yan etki oluşturmaması ve diğer cilt bakım içerikleriyle çok iyi anlaşmasıdır. Kullanımından sonra cildi güneşe karşı hassaslaştırmamaktadır. Bu özellikleri sayesinde traneksamik asit, leke açıcı içeriklerin içinde en çok tercih edilen asittir.
Babaria Anti Manchas Leke Karşıtı bakım seti gündüz- gece düzenli yaklaşık 1 ay kullandım etkisinden çok memnunum. Güneş lekelerime hiç bir ürün fayda etmemişti. Bu setin serumu ve gece kremi özellikle cildimi yumuşacık yapıyor ve nemlendiriyor. Tavsiye ederim.
Lutfen yazabilirmisin kremin adini nerden temin edebiliriz benimde gunes lekem var bu beni cok rahatsiz ediyo ozelden mesaj atamadim malesef yeni uyeyim diye sanirim
Achromin diyorum. Bende geçenlerde öğrendim ve kullanmaya başlayıp memnun kaldım. Denemenizi tavsiye ederim. Gerçekten çok iyi. Rus ve Bulgar kızlarının vazgeçilmezi. Onlar çok kullanıyorlar. Türkiyede her yerde (Mağaza, Eczane gibi) bulunmuyor. gittigidiyor sitesinde uygun fiyata (20 lira) buldum.
Expigment soyar cilt lekeleri içindir. Tretin krem de soyuyor ama o daha çok akne için. Madecassol yara izi önlemek için. Elocon lekomed bunlar daha çok ekzama tarzı gibi. Şeyler de kullanılıyor
0
3 Yorumla
Gizli Soran
Benim yüzümde sivilce izleri kaldı onun izin hangi krem iyi olur oneriniz var mı peki
Expigment daha çok güneş lekesi. Gibi lekeler. İçin. Ama tretin kullanabilirsin Yalnız unutma bunları kullanırken güneş. Işığına çıkarsanız bu kez güneş lekeleri oluşur. O yüzden güneş. Kremi kullanmanızda gerekiyor.
"ben" diye bir marka var kesinlikle tavsiye ederim. sana söyle soyliyim. İçindekiler;ben otu, ben yağı, ben aroması Evet eğer beni sürerse vücuduna çok faydasını göreceksin
Sivilce izleri çok zor geçiyor ama madecassoll kremi uzun vadede kullanırsan geçirebiliyormuş bende arada sürerim yüzüme sonuçta hücre yenile yici bir krem
en iyisi bir dermatologa gitmen farklı ürünler kullanırsan belki cilt tipine uygun olmayan bir ürün kullanırsın ve cildini mahveder. ama illa kullanıcam diyorsan bitkisel ürünler tercih et.
12 tlmi 16tlmi ole bise bende kullaniyodum ama siyah nokta yapiyo
Bide yuzune surunce vicik vicik bi tuhaf oluyo gerci gece kullanirsan sorun degil o. Ama ben pek onermem yawf, sadece kapatiyo birascik, sorunu gidermiyo
şu an güneş lekeleri için kullanıyorm , faydası var gibi , ama cilt doktoru yazdı kortizonlu bir krem.. onun dışında güneş kremi sürmeden çıkmıyorm dışarı
Birçok leke kremi kullandım ama en iyisi kesinlikle Sebi Simyacı firmasının kremiydi. Sürekli de kullanıyorum. Siyah noktaları ve lekeleri kesinlikle geçiriyor. Not: kullanmadığım krem markası kalmadı...
Aslında tamamen geçiren bir krem yok ama görünümünü %90 azaltan kremler var, Cuiq Smart Beauty leke kremi var. Hem bu kremi kullanırken güneşten korumanada gerek yok çünkü güneşten de koruyor eczanelerde satılıyor bir dene derim
onuda merak ediodum ama bazı siteler sahtesini gönderiomş kimi yerde çok pahalı kimi yerde ucuz internet dışında satılan yer yokmu güvenilir eczane gibi :)
Eczaneyede sorabilirsin belki vardır. Onun dışında imex ' i çok met ediyorlar ama hiç denemedim. Denemeyi düşünüyorum :) Gerçi Pembe maskeden sonra bişeyim kalmadı. Bu sitedeki pembe maske orjinal ----> pembemaske.com Ayrıca orjinal ürün olduğuna dair kanıtlarıda var siteyi göz atarsan ne kadar güvenilir olduğunu anlayacaksın. Ayrıca işe yarıyor :)
Espiriyi yakalayamadın ama sağlık olsun seni bu halinle kabul ediyoruz =) güvenilir bi kozmetikçiye danış teyzemin kullandığı bi ilaç wardı yazın çok kötü oluodu ama ismini bilmiom =S
ya kızım kullanmadığım için bildiğim marka yokdu yazdım. bunun ucusu pahalısı önemli değil hepsi yüzü tahriş eder kanserojen madde içeriyordur. kullanıyorsan yeşil kapak kullan bari.
Laviden Profesyonel Leke Giderici ve Beyazlatıcı Seti tavsiye ediyorum. Set içerisinde her biri 125ml arındırıcı peeling + leke serumu + beyazlatıcı koruyucu krem olmak üzere 3 adet ürün var
bendede leve problemi var coğunu kullandım fayda göremedim diona leke kremini denicem şimdi 2 gün önce aldım beni etkiledi anlatılanlar kullanıyım yine yazarım.
En İyi Cevaplar