Kardeşimin yüzü böyle mahvolmuş durum da psikolojisi baya bozuldu çözüm ne?

Bak canım bende ayni durumdaydim yüzüm aynı kardeşinin ki gibiydi, ortama giremiyordum yüzüm yüzünden ve utanıyordum ve 3 sene her seyi denedim geçmedi, ne denersem deneyeyim geçmedi yani, yok imeks mis yok tonikmis gulsuyuymus hepsii yalan inan bana, 3 sene boyunca her türlü şeyi denedim geçmedi, guzellik merkezlerine bile gittim, her neyse kısaca ne duyarsan duy herşey fasa fiso, sonra bir ilaçla tanıştım roaccutane diye, bu ilaç çok etkili bir ilaç, ama çok yan etkisi var o yuzden kan tahlili isteyecekler once o kadar yan etkisine rağmen kullandım ben ve sonuç mükemmel, yüzümde ki bütün sivilceler geçti bebek gibi cildim Şu an , yani kardeşin bir cildiyeciye gitsin ve bu ilacı uygun mu değil mi diye sorsun, çünkü anca recete halinde veriyolar ilacı, her ay kan tahlili yaptircak bu ilaç icin bir de, yan etkisi çok olsa da cildi bebek gibi yapıyor, roaccutane kullanıcılarınin yorumlarini okuyabilirsiniz internet üzerinden.
Yüzündeki sivilce değil sivilceden kalma kırmızı lekeler
yüzünü iyi bir temizleme jeliyle her gün mutlaka temizlemei ve nemlendirmeli. onun dışında kükürtlü sabun iyi geliyor diye duymuştum ama yüzü kurutuyor o yüzden nemlendirmeyi unutmamalı
İlaçla olacak iş değil. Daha da kötü olur her şey. Günde 2 litre suç içsin. Ama bir kerede değil, bunu eşit aralıklara bölerek. Yemeklerden 15 dakika sonra su içebilir bir bardak.1 saatte bir 1 bardak içebilir.
Kızartma ve abur cubur hiçbir şey yemesin. Dışarıdan döner vs yemesin. Sağlıklı şeyler yesin. Bir de rafine şeker içeren hiçbir şey yemesin. Bir de terleyecek şekilde spor yapsın. Terde doğal antibiyotik var. Bu dediklerimi yaparsa zamanla düzelir. Öyle fazla kötü de durmuyor. Kafaya takmasın böyle ufak şeyleri.
Cildi güzelmiş sivilce için ise kesin çözüm roaccutane tedavisi 13 ay gördüm ben. Yani dermatologa gitsin direkt
Cildi güzel mi :d?
Cevap
13Cevap
Doğal;
Maydonoz - Limon kürü
2 demet maydonoz
2 tam sarımsak
2 tam limon
2 ç. kaşığı sirke
1 lt su
Hepsini blander dan geçirip 5 gün boyunca yarımşar litre olarak sabah akşam için. Sivilceleri kontrol edin.
Eczane;
Nac600
Liv52
Milk thistle
Enginar hapı
Kahvaltı sonrası 1 er tablet. 1 ay boyunca düzenli kullanımda karaciğer ve hormonlardan kaynaklı sivilce sorunu çözülecektir.
Biz buradan ne çözüm sunalım? Bir cildiye doktoruna gitmeniz gerektiğini anlamanız için ne olması gerekiyor?
Kanka şimdi bu senin suratın yeme bizi ama beni ilgilendirmez sormuşsun soruyu
Alerji gibi gözüküyor
Cildiyeye gitsin cilt tipine göre bir ilaç verir zaten doktor
Kardeşinin yaşı kaç bunlar deri altı sivilcesi gibi duruyo
Sivilcelerden kalma leke gibi bir şey
Maya maskesini denesin beya faydaliymis bu aknelere
Sivilce değil bu virüs mikrop enfeksiyon
Nasıl geçer
Doktor cildiye
Sivilce değil yalnız bu. Alerji olmuş
Sivilce lekesi diyor kendisi yıllardır var.
Eğer sivilce lekesi olduğunu söylüyorsa kükürtlü sabun kullansın.
Cildiye
Doktora gidinsene
Cildiyeye gözüksün.
Mayın patlamış gibi
Eskorta götürün
Ammskdöddmdm 😂😂😂😂
Baya kötü
Limon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar