Sivilce icin doktora gittim bir tane yuz yikama. jeli verdi kullandim bana iyi gelmemis dmekki de isaretledigim bolge ve yanaklarimin bazi bölgeleri tahriş oldu yani kizardi cok kotu bir gorunum oldu Şu an bb krem var o kdar kotu görünmüyor ama nasi gecer bu tahriş bilen var mı arkadaslar yardimci olun lütfen
Canım bu bulunduğun ortamdan kaynaklanıyor, örneğin yatak odan veya salon nasıl bir yerdeyse ordaki havada mikroplar soğuk havayla karışık olduğu zaman da cildindeki hücreleri öldürüyor kızarmasına ve kurumasına yol açıyor kaşınıyordur büyük ihtimalle öyle dimi? Tek çözümü uyuduğun ortamda bakteriyel temizlik yapılması soğuk havada fazla bulunma, sıcak gerekiyor cildine. Ayrıca yüzünü iple falan alıyosan da alma.
tahriş olmaktan çıkmış, bildiğin yanmış ve soyuluyor. önerebileceğim; o bölgeye her sabah ve akşam ince tabaka halinde sadece bepanthene plus kullanman.
Ve umarım leke kalmaz. Soyucu bir krem kullanmışsın gibi gözüküyor burdan.
yüzde 90 iyi geleceğinden eminim. hassas ciltlerde bile yan etkisi olmuyor. yüzde oluşan hasarı onarmakta yardımcı oluyor. bence eczaneye git yarım, sor kremi.. daha detaylıca anlatır.
Sivilce ilacı kullanma asla çünkü ben kullandın 6 ay boyunca ama emin ol dağlıca çok zararlı şeyler. Bırakınca tekrsr çıkıyor kendi kendine geçer sıkıntı etme
En İyi Cevaplar