Yüzünüzün parlak ve pürüzsüz olması için ne yapıyorsunuz 🙄
Sivilceler için neler yapıyorsunuz
Sivilceler için neler yapıyorsunuz
Ayva çekirdeği ile hazırladığım karışım ve patates pirinç onu nu pişirip kalıplar içerisinde buzluga atıp yüzüme uyguluyorum
Fondöte filan kullanmıyorum bb ve cc kullanıyorum en fazla. Ve sürekli maske yapıyorum
Doğal maske mi kullanıyorsun
Evet evde kendim hazırlıyorum maya maskesi, kil, pirinç unu gibi
yatmadan önce hindistancevizi yağı sür. eski kız arkadaşım yapardı :)
Haftada bir kil maskesi yapıyorum ama sivilcem yok.
Cevap
7Cevap
Plink yap 3-4 günde bir defa gözenekleri aç birde yüzünde fodoteni falan uzunca süre bekletme temizlerken jel kullan ya da gül suyu asla yağlı kremlerle temizleme
Düzenli nemlendirme çok önemli benimki kuru ya da karma çok iyi nemlendirip 2 haftada birde maske yaptım mı cildim ışıl ışıl hazır maskelerden kore maskeleri tercihimdir.
Sivilceler icin biraz pamuga sabun birazcik limon damlatiyorum yuzumu siliyorum bir doktor demisti yıllar önce gerci sivilcem olmuyoda olunca bir tane oluyo tek onuda böyle geciriyorum hem yağı temizliyo hem sivilceye iyi geliyo
Bol su iç saglıklı beslenn haftada iki defa sivilce maskesi ve siyah nokta bandı yapyom hergun yıkayıp nemlendryom
kil maskesi yapiyorum yıkadıktan sonra Gül suyu sürüyorum yatmadan oncede pudra sürüyorum sivilce için
Cilt tipine göre bakım yapmak şart temizleme peeling maske ardından nemlendirme yapmak gerekiyor haftada 1 ama nerdeeee üşeniyorum bazen ayrıca cildim kuru olduğu için parlak görünmüyor 😂
Her sabah yüzümü Dalin ile yıkıyorum. Burnumun üzerindeki pürüzlükler 2-3 güne kalmadı.
Kil maskesi yap cilt tipine göre sonra gül suyu sürüyorum ve hergün makyaj yapmadan önce nemlendirici sür
Temizliyorum, sivilce kremi kullanıyorum, nemlendiriyorum.
Sabunlu suyla yıkıyorum sabah akşam bir de nemlendirici krem sürüyorum.
Bol su, peeling, ve gerekmedikce dışarı çıkmamak ciktiysam eve gelince guzelce temizlemek
Sadece zamanı geldiğinde traş başka bir şeye gerek kalmıyor
Peeling nemlendirme tonik maske cidime kirpiklere kaşlara dudaga bakım of yazarken yoruldum ha
Ne yapsam 5 dakika sonra gene eski haline dönüyor.
Fazla makyaj kullanmiyorum yüzüm nefes alsin diye
Maske artı tonik artı krem
Haftada 2 kez kıl maskesi ve bol su tuketimi..
Peeling nemlendirici ve baz
Gano Shop diye bir sabun var
Sadece su ile yıkıyorum
Hiç birşey genlerim guzel
Komedon al eczaneden kullan
Hiçbir şey yapmıyorum.
sakal yapıyorum😅😆
Hiç bir şey
nemlendirici
Ilaç kullaniyorum
gül suyu.
Bol çikolata