Kırışıklıklar kim ne derse desin bir başkadır. Yaşanmışlıklardır o kırışıklıklar, senelerdir, izlerdir, her şeydir. Kusur olarak görenler için Angelina Jolie örneği verilebilir ya da Özge Özpirinçci mutlaka görülmelidir :)
Neslihanın torbasını mı beğeniyorlar yahu? Ben neslihan atagülü orta bir tip buluyorum ve torbaları olduğu da hiç dikkatimi çekmemişti. Kim torba beğenir
Gamze diyecektim şıklarda yok. Biyolojik bir hata fakat o kadar güzel ki kimse yanağındaki gamzesini düzeltmek yok etmek derdine girmiyor. Kadındaki en güzel fiziksel kusur yanağındaki gamzedir.
Bence yüzde yüz çiller çok çekici duruyor. Ama çok rastlıyorum çilleri olan kızlar hep saklamaya çalışıyor ve kapatıcı kulanıyorlar. Kapatmayın kızlar size çok yakışıyor!
Koca yanaklilik. ama selena ve gigi bir baska. ozellikle guluslerine bayiliorum. guzelligin ebru salli vb gbi cokuk yanak cikik cene oldugu bu devirde farkli bir guzellik algisi yarattilar
Nesini begeniyorsunuz ya? Cok soguk biri bide eger eski fotolarina bakardan oda yanak yaglarini aldirmis dudaklar dokunus var ve daha daha ama naturel olarak yapmis
Ona bakarsan angelinanin dudaklari da dolgulu ama kadin efsane. giginin umursamaz havasini ve evin cimcime kizi yanaklarini seviorum. kurukafa modasina ters bir guzelligi var ben de bunu seviorum
hiç biri. adı üstünde kusur boş yapmayın kötü işte. neslihan atagül örneği vermişsin de göz altı torbaları iğrenç o kadının. kendi bile güzel bulmuyor ki shop yapıyor fotolarda göz altlarına
En İyi Cevaplar