Bu bakım kremi nasıl arkadaşlar kullanan var mı? Cildim çok az sivilceli yüzüme sürsem bir şey olur mu? Bu neutrogena krem yüze sürülürmü sizce etkili mi vücut kremi mi yani? neutrogena yoğun bakım kremi kullananlar yorum yapabilir mi?neutrogena krem yüze sürülürmü
Neutrogena hızlı emilen bakım kremini önerir misiniz?
Neutrogena yeryüzünde en sevdiğim cilt bakım markalarından biridir kesinlikle. Öncelikle Norveç markası olmasınında bir payı var diyebiliriz. Günde bir defa kullanmak yeterli oluyor. 24 saat boyunca cildim nemli kalıyor gerçekten. Ki benim cildim kurudur. Çok çabuk kurur hemen normalde. Ama Neutrogena sağolsun asla kurutmadı. Soğuk günlerde vazgeçilmezimdir kendisi. Çoğu insanda olduğu gibi ilk kullandığımda acaba yüze sürülür mü endişesi vardı. Yüzü kullanılabiliyor. Formülü yüze uygun hazırlanmış. Asla yağlandırmadı veya sivilce çıkarmadı yüzümden. Neutrogena krem kullananlar bana katılıyorsunuz eminim. Kesinlikle öneriyorum kremi.
neutrogena nemlendirici krem kullananlar
Neutrogena Krem Faydaları
24 saat boyunca cildi nemlendiriyor.
Soğuk havalarda cildi tahriş etmeden nemli tutuyor.
Sivilce yaratmıyor.
Cildi yağlandırmıyor.
Hızlı emilim sağladığı için ciltte yapışık bir his uyandırmıyor.
Her cilt tipine uygundur.
Neutrogena Yoğun Bakım Kremi Kullananlar
Benim gibi kuru ciltliyseniz ilk kullanmanız gereken kremlerden biridir bu ürün. Özellikle hamilelik dönemimde ekstradan kuruyordu cildim. İnanır mısınız nereye gidersem gideyim her zaman yanımda taşıdım. Bir gün bile kullanmazsam cildimdeki o kuruluk hissi beni çok rahatsız ediyordu ve belki bilirsiniz kuruluktan cilt tahriş olur. İşte onu engelledi bende sağolsun. Neutrogena nemlendirici yüz kremi kullananlar hep bir ağızdan "Norveçliler işlerinin hakkını vermiş gerçekten" dediklerine yemin edebilirim ama kanıtlayamam. :)
Neutrogena yoğun bakım kremi kullananlar gelsin dedin, koşa koşa geldim :) Ben Neutrogena hızlı emilen bakım kremine bayılıyorum. Öncelikle yapısı çok güzel, kesinlikle ağır hissettirmiyor, hemen emiliyor, adı üstünde :) Kokusuna diyecek bir şeyim zaten yok. Neutrogena krem yüze sürülürmü demişsin, sürülür. Zaten krem vücut ve yüz için. Yani sorun olmayacaktır. Yine de sivilcelerin varsa Neutrogena'nın yağsız nemlendiricisi var, onu önerebilirim, daha etkili olacaktır.
canim benim cidldimde hap kullandigim icin bir tane bile sivilce yok ama ne zaman krem flean sürsem cikiyor... cidden hap yok etti ama krem nemlendirici gibi seyler sürsem bile cikmaya baslyior o yüzden hic birsey sürmüyorum sende gülsuyu felan kullan o sivilceler icin o neutrogeneymis lorealmis virt cirt ise yaramaz
ciscutan alti ay boyunca hergün alacaksin vucudündaki yag oranini üretimini azaltiyor o dönemde de ilk basta kulladniginda svlceler cikiyor 2 hafta sonra yüzün tertemiz oluyor dudaklarin kuru oluyor saclarin yaglanmiyor kolay kolay o sürecte bidaha da akne olmuyor
En İyi Cevaplar