Ev & Yaşam Deterjanların içindeki renkli taneciklerin o deterjanı daha güçlü yaptığına inanıyor musunuz? Bahtıgüzel00Fenomen Takip Et Master Yaş: 107 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Neden renkli taneciklerin olması bizde o deterjan daha iyidir hissi yaratıyor?Renkli taneciklere güveniyor musunuz? Deterjanların içindeki renkli taneciklerin o deterjanı daha güçlü yaptığına inanıyor musunuz? Cevapla 11 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
küçük1kız Takip Et Xper 1 Yaş: 19 1 yıl Harbiden haa sade beyaz olsa dandikmiş gibi geliyor ne kadar tanecik o kadar temizmiş gibi 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Garip bir inancımız var :) Yorumla
Aleyna12212 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 84% 1 yıl Psikolojik olarak öyle 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Bence de Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% 1 yıl Onlar sanırım fazla köpürmeyi engellemek içindi. 1 4 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Ama reklamlarda çözücü mavi taneler ile daha güçlü diyor Yorumla SevmekGuzel007 1 yıl Hangisi ne işe yarıyor baktım net bir cevap bulamadım. Haklı olabilirsiniz. Hatta çok ilginç bu taneciklerle ilgili bir sürü şikayet var🙂 Yorumla SevmekGuzel007 1 yıl Bu arada ABC gibi ucuz deterjanlar pahalılardan bile iyi. Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Olabilir ben onu da denedim. O da iyi Yorumla
suunmxv Takip Et Master Yaş: 21 , eic 93% 1 yıl ben hep inanırdım buna ama pek temizlemiyor 💫💭 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Garip ama değil mi güven duymamız Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 64% 1 yıl Benim sinirimi bozuyor ama yapacak bir şey yok 1 0 Yorumla
Daredevil39 Takip Et Guru Yaş: 35 1 yıl Dış güçlerin oyunu 😊😊 1 4 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Sen inanıyor musun böyle bir şeye Yorumla Daredevil39 1 yıl İroni 😉😉 sen Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Muhakkak :) Yorumla Daredevil39 1 yıl Şaka Yorumla
KsKҽdisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 94% 1 yıl Evet inanıyorum. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Nedense ben de :)
safaktr05 Takip Et Yoda Yaş: 26 1 yıl Arastirmak gerek 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 Yeni 1 yıl Bu kutsal görevi sana veriyoruz :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Harbiden haa sade beyaz olsa dandikmiş gibi geliyor ne kadar tanecik o kadar temizmiş gibi
Garip bir inancımız var :)
Psikolojik olarak öyle
Bence de
Onlar sanırım fazla köpürmeyi engellemek içindi.
Ama reklamlarda çözücü mavi taneler ile daha güçlü diyor
Hangisi ne işe yarıyor baktım net bir cevap bulamadım. Haklı olabilirsiniz. Hatta çok ilginç bu taneciklerle ilgili bir sürü şikayet var🙂
Bu arada ABC gibi ucuz deterjanlar pahalılardan bile iyi.
Olabilir ben onu da denedim. O da iyi
ben hep inanırdım buna ama pek temizlemiyor 💫💭
Garip ama değil mi güven duymamız
Vardır bir mevzusu. 😂
Benim sinirimi bozuyor ama yapacak bir şey yok
Dış güçlerin oyunu 😊😊
Sen inanıyor musun böyle bir şeye
İroni 😉😉 sen
Muhakkak :)
Şaka
Evet inanıyorum.
Nedense ben de :)