Dün gece yıkamayı unuttuğum kıyafetleri yıkayayım dedim makineyi açıp uyudum komşum gece 2 gibi whatsaap grubuna makine sesi çok geliyor yazmış. Yeni gördüm de daha cevap yazmadım. Ne diyeyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Çamaşır Yıkama Sırları konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Bu durumu her zaman yaşama şansı olmuyor. Bence en yapılması gereken durum yakın zamanda kek börek birşeyler yapıp götürmek olacaktır. Hem bu vesileyle özür dilemiş olursun. En azından insanlık sende kalır.
#gadası40 Yorumla
En İyi Cevaplar
İyice delirdi bu komşularda ya, sanki oturmuş evimizi dinliyorlar gibi geliyor bana da. Utanmasalar evde konuşmayın dicekler. Her şeye hakları olduğunu düşünen insanlara gerçekten sinir oluyorum, hiçbir şey demek zorunda değilsin bence, rahatsız olmaya hakkı yok. Onun istediği saatlerde mi yapıcaz işlerimizi, bir sürü uğraşımız var ne zaman uygun olursa o zaman yapıyoruz.
12 Yorumla- +1 yıl
Makinenin çalıştığını duyduğuna göre demekki uykusundan olmuş gece geç saatte gürültü çıkaran makine açmak zaten yasak her gün olmadığı taktirde sıkıntı yokda sizin gibi duyarsızlar yüzünden ne komşuluk ne huzur kalıyor komşuya kıl kadar bile rahatsızlık vermek kul hakkıyken siz rahatsız olmaya hakkı yok diyebiliyorsunuz yazık. Benim üst komşumda bir kurutma makinesi var akşam dinlenme saati bir saat açtı ne bebek uyuyabildi ne ben baş ağrısından durabildim. Herkesin ugraşı var ama kimsenin birbirinin yaşam alanına imkan verdiği ölçüde müdahil olma hakkı yok. Ben yatak odasında sabahın erken saatinde kimseyi uyandırmamak için çabalıyorsam geceleri elli yıllık binada olduğum için kısık sesle konusuyorsam komşuma, insan hakkına saygımdandır ama sizin gibi konuşanlara Allah bin beter komşular verir bir gün o zaman ıslah olursunuz belki.
- 5 ay
Sizi uzun zamandir sitede gormuyorum. Umarim ölmussunuzdur.
+1 yılHukuki olarak senin yaptığın yanlış akşam 22:00''dan sonra makina çalıştırmak yasak!
Ben en üst kattayım hiç bu durumla karşılaşmadım. Amcam gilin evine gittim üst katta makina çalışıyordu konuşurken bile duyuluyor ve o sesle kesinlikle uyunmaz!80 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
12Cevap
Uyuya kalmışım kusura bakmayın durduracaktim yoksa görmedim yazdiginizida
Tekrar olmaz
Diyeceksin
Oda eşek değil ya eyvallah deyip geçecek
Olur öyle şeyler insanlık hali00 Yorumla
+1 yılApartman yönetim kurallarına aykırı bir durum komşun haklı belirli bir saatten sonra yüksek sesli aktiviteler yapmak yasaktır
50 Yorumla
+1 yılSessiz kalmaya devam et. Gece gece makina mı açılır be kadın :D
54 Yorumla
Soran+1 yılNiye ki :D
- +1 yıl
Ben residence yönetmeliği yapan bir firmada yönetici olarak çalışıyorum. Bunlar hoş olmayan hareketler :D dikkat edin :D
Soran+1 yılValla hiç anlamam da hızlı çalışırken biraz ses yaptığı oluyor tabi sdkf
- +1 yıl
Gündüz gözü o kadar dikkat çekmez ama gece cidden çok rahatsız edici oluyor.
+1 yılKusura bakmayın acil yıkamak zorunda kaldım, bundan sonra dikkat edeceğim. İyi günler dilerim...
31 Yorumla
Soran+1 yılByle yazayım en iyisi
+1 yılUyuya kalmışım, kapatmayı unuttum özür dilerim yaz. Benden sana bir tüyo, devir ayarını düşür, gürültü az gider. Makine sallanıyorsa ayakları ayarla.
00 Yorumla
+1 yıl"Eee ses geliyosa geliyo, napıyım, evde çamaşırımızı da mı yıkayamayacağız? Bi gidin işinize ya" demelisin. Yani ben olsam böyle söylerdim
00 Yorumla
+1 yılCidden yapmayın ayıptır. Kadın haklı ama acilen yıkamam gerekiyordu özür dilerim de.
20 YorumlaMakinanın alt kısmına sesi kesecek izole malzeme koyabilirsin ya da gece bir daha çalıştırmazsin
10 Yorumla
+1 yılSu anda bende küfür ediyordum tam da bu sebepten. özellikle sıkma da bir ses geliyor anlatamam. Eminim kadının evının içinde bu kadar ses yoktur sankı duvarlar sesi katlayıp bize ulaştırıyor
40 Yorumla
+1 yılmüteahitle konuş komşum de.
10 Yorumlagece haklı kimse kimseyi rahatsız edemez
20 YorumlaÇok mu ses çıkarıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılbaşlangıçta çıkarmıyor da hızlı çalıştığı bir kesit var ya orada biraz abartıyor evet :D
kusura bakma acil yıkamam lazımdı yazarsın.
00 YorumlaAnladım dikkat ederim dersin
00 Yorumla
+1 yılKusura bakma uykuda unutmuşum bri daha olmaz de
00 Yorumla
+1 yılsanane de
11 Yorumla
Soran+1 yılVermek istedim cevap bu tabi ama işte :D
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çamaşır Yıkama Sırları > Sorular > Komşum çamaşır makinesi sesinden rahatsız olmuş, ne diyebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat