Bu benim gerçektende çok merak ettiğim bir konu ve KScan'lar bu konu hakkında ne yapıyormuş gerçekten öğrenmek istiyorum. :DÇamaşır asarken, iç çamaşırlarınızı saklayarak mı asıyorsunuz sakalamadan mı? Yoksa başka bir kurutma yönteminiz mi var?Görüşlerde benimle paylaşın! Ayrıca bana destek olmak için soruyu beğenebilir ve beni takip edebilirsiniz. (ʃƪ^3^)
Saklarım, bence diğer insanların görmesi etik değil.
Saklamam, rahatsız oluyorlarsa bakmasınlar.
Çamaşır kurutma makinesi/odasına sahibim.
İç çamaşırı gibi küçük parçaları evdeki peteklerin üzerine koyuyorum.
Hem balkonumda hem de balkonun dışında çamaşır ipi var. Oturduğum yerdeki insan kitlesinin de etkisiyle tabii ki yaz da olsa dışarı asamıyorum iç çamaşırlarını. Eşiminkileri de kendiminkileri de balkonun içine asarım ama eğer kış ayındaysak normal çamaşırlarımı da içeri asmak zorunda kalacağım için iç çamaşırlarını peteklerin üzerine koyuyorum çok yer kaplamaması için.
Ben c seçeneği dedim. Özel bir kurutma alanına sahibim. Ve astığım çamaşırı kimse görmüyor. Ancak bunda ayıp ya da uç bir şey göremiyorum. Benim üzerimi saklayan bir kumaş parçası neden ayıp oluyor ki. Yaptığı çağrışımdan dolayı ayıpsa bugün her türlü eşyayı, yiyeceği fantezisi olarak kullanan insanlar var. Asıl her şeyde böyle ayıp arayan insanların normal olduğunu düşünmüyorum. Artık insan vücudunu bıraktılar, kumaşlara bile ayıp damgası vurmaya başladılar. Soru gerçekten kaliteli bir soruydu buarada. 🌺
En İyi Cevap