Peki siz hangi kokuları tercih ediyorsunuz?

Çamaşır deterjanı veya yumuşatıcıda koku noktasında öncelikle ağır kokuları sevmediğimi söylemem gerekir. Bana göre deterjan ya da yumuşatıcı da koku, böyle yeni kesilmiş Çimen ya da yağmur sonrası toprak gibi kokmalıdır. Tabii bu seçenekler şimdilik yok ama olsa ne kadar da güzel olurdu değil mi? Bence öyle yani siz ne tür kokuları seversiniz? Biz de size soralım.
Merhaba, Genelde belli bir koku tercihim yok ama çamaşır deterjanı ve yumuşatıcı olarak bingo ve yumoş tercihim oluyor. Kokuları cidden beni benden alıyor lakin kokuları çabuk gidebiliyor ama bunun için de durulama esnasında çamaşır makinesinin yumuşatıcı bölümüne döküyorum. Bu sayede çamaşırlarımda çok daha kalıcı ve güzel bir koku elde ediyorum. Bu da gün boyu ferahlık için birebir oluyor.
Mavi var bi tane😀 Kutusuna bakmam lazim.. Kizlar her seferinde farkli koku aliyor🙈
Hic sorma😒 Birde yardim etseler😀
Hepsi icin Tesekkurler🌺🤗❤️
Bingo lovely
teşekkürler
Cevap
0Cevap
Ben lavanta kokusunu çok seviyorum. Evin her yeri lavanta kokuyor. Çamaşırlar, yer silme kokusu, ev kokusu, çamaşır çekmecelerimde lavanta kesesi. Heryer de lavanta var. Lavanta kokusuna takmış bulunmaktayım. :)
Çiçeksi kokuları
Pembe olan her şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?