çamaşır larim islak çıkmıştı sıkma programına aticam deterjan atmalı mıyım tekrar sıkma progrminda deterjan atılabilir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merhaba! Sıkma programında bir çamaşır makinesine toz atmak ya da herhangi bir ilave yapmak iyi değildir. Her şey zamanında daha iyidir. Yani bunun çok zararı yok galiba ama yine de en başında gerekli eklemeleri yapıp sonrasında işlem yapmamak hem çamaşır makinesi hem de içerisine konulan çamaşırlar için daha sağlıklı bir sonuç verir diye düşünüyorum. Bazıları yumuşatıcıyı sonradan ekliyor diye görüyorum sadece mesela.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çamaşırlar yerleştirilip sabun haznesine yumuşatıcı + sabun/matik konulduktan sonra sabun eklemesi yapmanız gerekmiyor. Yetersiz olduğunu düşünüyor olabilirsiniz fakat fazla sabun eklemesi yapmak makinenizin köpük ve su sızdırmasına sebep olabilir. Ama az koyduğunuzu düşünüyorsanız çamaşırların ağırlığıyla sabunu orantılı olarak yerleştirebilirsiniz. Yıkamadan emin değilseniz yumuşatıcıyı az matik ya da deterjanı fazla da koyabilirsiniz. Çünkü yumuşatıcı köpürmeyi engelliyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
10Cevap
+1 yılYıkamıcaksan deterjan gerek yok mantık olarak alt tarafı sıkmaya atacaksın? Ben bile bilmiyorum fazla ama mantıken öyle.
10 YorumlaSelamlar,
Hayır kesinlikle gerek yok bunun için deterjan koymaya. Burada amaç çamaşırların güzel sudan arınması zaten. Boşuna deterjan koymanın bir anlamı yok.00 YorumlaSıkmada deterjan olur mu. 10 dk sonra biter makine. Üzerinde deterjan kalır. Hatta makine o programda deterjan almaz
10 Yorumla
+1 yılZaten suyu ve deterjanı çıksın diye sıktırıyorsun.
10 Yorumla
+1 yılTabi ki atılmaz. Sadece sıkma yaptıracaksın.
10 Yorumla
+1 yılSılmada tetarjan istemez sanırım
10 Yorumlaml mısın? önce cevap ver bende cevp vereyım
06 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyor olabilirim niye bu kadar kastın
Soran+1 yılveremem ruh hastası
Soran+1 yılbaşka bildiğin kelime yok heralde
+1 yılKonulmaz
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılSen koy senin kine bişi olmaz 😂😂