Merhaba! Çamaşırlarda koku oldukça önemlidir. Bunun için de seçilecek marka, kokunun çamaşırda kalıcılık süresine etki eder. Ben daha çok deniz havasını anımsatan, ferah kokuları seviyorum. Bunun dışında bazı çiçek kokuları da öne çıkıp, güzel olarak değerlendirilen seçeneklerden bazılarıdır. Yine sizin de soru açıklamasında belirtmiş olduğunuz gibi orkide, manolya, gül gibi kokular da oldukça hoş kokulardır. Marka olarak bakıldığında bir takıntım yok ancak koku seçimi, ürün alırken önemli faktörlerden birisi oluyor. Çünkü çamaşır kokusunu almak, temizliğin varlığını hissetmek insanı biraz daha mutlu ediyor diye düşünüyorum. Son olarak denemediyseniz, Rinso markalı ürünleri de deneyebilirsiniz. Farklı ürün tercihleri var ve koku seçenekleri de farklı kesimlere hitap ediyor.
Maalesef kronik bir alerji hastası olarak ağır kokular bana dokunuyor ve sinüzit ile birlikte başlayan bir öksürük atağına yakalanabiliyorum. Fakat yine vazgeçemedim bazı kokular var elbette. Özellikle rinsonun Isparta Gül bahçesi yumuşatıcısı bu konuda favorim diyebilirim. Hem hafif kokuyor hem de insanı kesinlikle rahatsız etmiyor. Ayrıca aynı markanın yine limon kabuğu kokulu deterjanı da oldukça etkili ve hoş bir koku veriyor kıyafetlere.
Çamaşırlarda çok fazla çiçek böcek kokusuna hasret değilim. Çok fazlası tahriş ediyor beni ve hapşırtıyor. Temiz olmaları benim için daha önemli bir ayrıntı. Ben zaten kendi parfümlerimden kullandığım için ekstradan yumuşatıcı kokularına ihtiyaç bile duymuyorum. Parfüm ve yumuşatıcı birleşince pek iyi bir sonuç çıkmıyor ortaya zaten. Bu sebeple hafif ve temiz kokması benim açımdan kafidir.
@kalpsizbircicek köpürmüyor ama bacaklarımda eskiden kaşıntı oluyordu, boron kullandığımdan beri kaşıntı da olmuyor. Biraz bol koyuyorum deterjanı. Memnunum.
@kalpsizbircicek ben kimyevi maddelere alerjim ve sanırım. Sıvı deterjanlardan memnun kalmadım. Sıcak suda toz deterjanı jel hale getirip mükemmel sonuç alıyorum. Koyu renklerde deterjan kalıntısı olmuyor.