Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Çamaşır yıkama makinesinin sabun haznesi belli miktar sabunu kabul eder. Siz sabun koydukça sabun makine içerisine akacak normal olarak fakat bunun bir de çalışması var. Çalışma sırasında makine köpüğü gideremezse makineden köpüklü su sızıntısı olur. Bunun için kullanacağınız max. sabun ölçekle birlikte en fazla 2 olmalı. O da en fazla diyorum. Sabunun fazla olması temizleyeceği anlamına gelmez. Eğer deterjanınız normal ölçekle iyi temizlemiyorsa sorun fazla koymuyor olmanız değil deterjanın kötü olmasıdır.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Selamlar,
Aslında çok fazla deterjan koymak çok iyi yıkacağın anlamına gelmiyor. Burada önemli olan kullanılan deterjanın kalitesi. Bazıları vardır iki gözü full doldursan bile en ufak etkisi bile olmaz. Birde bazı deterjanlar vardır iki kaşık koysan bile çok büyük bir etki gösterir. Hem o sabunlar kıyafetlere yapışıyor ve çıkmıyor kolay kolay. Tortu haline geliyor birde. Ayrıca büyük ihtimalle fazla köpük dışarı bile taşabilir. O yüzden dikkatli olmak ve kararında kullanmak fayda var diyorum. Ben Rinso ürünleri tavsiye ediyorum.10 Yorumla
+1 yılHayır fazla deterjan daha iyi yıkama sağlamaz ve yıkamak için kullanılan belli miktardaki su yetmeyip durulanamadığı için zararlıdır
10 Yorumla
Uzun vadede makinenin bozulmasından başka işe yaramaz. Maksimum verim için her şeyi ölçüsünde olmalı
21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
4Cevap
+1 yılYanlış. Her makinenin belli bir deterjan kapasitesi vardır, bunun dışına çıkılmamalıdır.
Fazladan eklediğiniz deterjanlar makinelerin iç haznesi ve giderlerinde yapışarak birikir, tıkar, bir süre sonra bozulmasına neden olur.
Çamaşırların temiz veya iyi yıkanmasının deterjan ile hiçbir alâkası yoktur. Tamamen makinenin kalitesi, kullanılan program ve yıkandığı devire bağlıdır.10 Yorumla
+1 yılHayır daha iyi yıkamaz , Kıyafetlerin üzerinde detarjan kalıntıları olur ya da fazla köpürüp makineden taşar
10 Yorumla
+1 yılKapasiteye ve kıyafet durumuna göre değişir her şey yeteri kadar olmalı fazlası verimden çok zarara yol açar.
10 Yorumla
+1 yılHayır fazla deterjan daha güzel daha temiz olacak anlamına gelmiyor
10 Yorumla
+1 yılHayır ne az ne fazla tam ölçüsünde koyman gerekiyor
10 YorumlaÇoğu zarar azı karar demişler :)
10 YorumlaHayır zararlı çıkarsın deterjan lekesi kalır.
10 Yorumlafazlası taşmaya sebep olur
10 YorumlaÖyle bir şey olduğunu sanmıyorum
10 YorumlaSanmıyorum
10 Yorumla
+1 yılHayır alakası yok
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çamaşır Yıkama Sırları > Sorular > Çamaşır makinesine fazla deterjan koyarsam daha iyi yıkama yapar mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar