Bu da yanlış bir uygulama, çamaşırların rahat dönebilmesi için her zaman bir karış boşluk bırakmak gerekiyor. Böylelikle çamaşırlar daha iyi yıkanıyor.
Ne kadar sığıyorsa o kadar doldururum
Her zaman boşluk bırakırım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çamaşır makinesini tıka basa dolduranlardan mısınız?
Çamaşır makinesini tıka basa doldurmayı asla tavsiye etmiyorum, özellikle de düşük devirde ağzına kadar doldurmak çok sakıncalı. Çamaşır makinelerin belli bir ağırlık limiti oluyor o limiti aştığımız taktirde çamaşır makinelerinin kullanım ömrü kısalıyor bu yüzden olabildiğince az doldurmaya çalışıyorum. Tabi 2 parça atmak değil kastettiğim ama tıka basa doldurmak da değil ortasını bulmak en iyisi.
Ben hep az katarım annem doldurur bazen çok abartıyor. Zaten çok kısa devirde çalıştırırsan az katmak gerekiyormuş, çok atma çok sakıncalıymış kısa devirde.
Olması gereken bu kesinlikle boşluk bırakmak. Diğer türlü cidden iyi yıkanıyor. Deterjan iyi karışmıyor yani genel olarak problem oluyor çok net şekilde.
Hayır ben boşluk bırakırım hatta bazen 2 parça kıyafet için bile makine çalıştırırim. Tami tamına doldurmak hem tüm kıyafetlerin temizlenmesine engel olur hem de makineyi bozabilir.