Hangi marka toz deterjan alsam?
Toz çamaşır deterjanı mı iyi, sıvı çamaşır deterjanı mı?
Toz çamaşır deterjanı mı iyi, sıvı çamaşır deterjanı mı?
Son zamanlar sıvı çamaşır deterjanları daha popüler ve çok daha iyi. Topak topak deterjan kalmıyor.

Rinso marka da tavsiyem
Kesinlikle Sıvı olanı. ama bence deterjan bile değil, Ben Siveno çamaşır sabunu kullanıyorum. Aşırı memnunum. Çünkü içinde deterjan gibi kimyasal içerik yok. Tamamen doğal olduğu için çamaşırları ev içinde de rahatça kurutabiliyorum. İyi ki bu markayı tanıdım. Diğer ürünlerini de kullanıyorum, çok memnunum.
Cevap
3Cevap
Merhaba,
Toz ve sıvı deterjanların kendine göre avantaj ve dezavantajları olabiliyor. Öyle ki toz deterjanlar makinelerde sıvı deterjanlara göre daha çok kalıntı bırakırken, sıvı deterjanlarda kalıntı sorunu çok fazla olmuyor. Buna ek olarak sıvı deterjanlar uzun yıllar kullanımda çamaşır makinesinde paslanmaya sebep olabiliyor. Eksi ve artı yönleri hesaplandığında benim tercihim sıvı deterjanlardan yana oluyor.
Kiyafetlerim genelde renkli ve siyah oldugundan 30-40 derecede yikiyorum. Toz deterjan bu ısıda çözülmüyor. Renklilere sıvı olanı, yuksek ısıda yikadigim beyazlara toz deterjani kullaniyorum.
Sıvı çamaşır deterjanı daha iyi.. Çünkü sıvı olduğu için çamaşır makinesinin deterjan sekmesinde kalıntı bırakmıyor
Yıllardır ariel toz kullanıyorum çok memnunum yumuşatıcı olarak yumoş
Sıvı bence daha iyi. Toz olunca leke bırakma ihtimali oluyor
Sıvısı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?