AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
aferin len en guzelını yapmıssın .
hayat ortaktır.
annen kölegil gelmiş gitmiş , hayat oyle degıl.
Annemizin densizligini eşinize söylemeden yardım etmeye devam edin. Annenizi de üzmeden evet haklısın artık yapmam deyin, yardımcı olmaya devam edin.
Alakası yok bu temizlik işi insanın içinde olan birşey eşin hamileyse bu zaten senin görevin yani anlamadım anneni.
Adam olan evde iş yapmaz. İnsan olan yapar, önce insan olmak lazım
Adam olan kadınına yardım etmeyecek öyle mi hemde üzeri yüklü soyunu taşıyan kadınına öyle adam mı olur
Sen bi yazdığımı anla önce. Sonra tartışmaya çalışırsın
Anladım kank salak değilim anlamadığım şeyi tartışmaya çalışmam ayrıca tartışma barındırmayan bir içerik adam olanda yapar demek istedim bunu acikladigima inanamıyorum gsksvskjs
Adamdır yapar mantığın çok yanlış. Kötü sonuçlar doğurabilir
ben anladım kardeşim seni, haklısın
Yo adamdır herşeyi yapar diye bişey demedim ki en akıllısı sen misin
Adamdır yapar dedin demiyorum, ama erkek adam diye ötekileştirdiğin zaman yanlış sonuçlar doğuyor bunun sıkça örneğini yaşıyoruz zaten
Bakma annenin lafına karını mutlu etmeye bak oyle zihniyetteki kaynanalardan nefret ediyorm ya
Baban yapsa ev işi annene yardım etse o da mutlu olur hayat müşterek lütfen karına daha cok yardım et mutlu et onu 😊
bosver en iyisini yapıyorsun yardım et tabi o senin eşin. annene aldırma
Eşinize yardım edin hamileymiş annenizin dediğini söylemeyin
Eşine yardım etmekten asla vazgeçme annende dahi olsa sen doğru olanı yapıyorsun böyle geri kafalı düşünceler senin aklını karıştırmasın ev işinin cinsiyeti yoktur ortak yapılır
Annen ozaman karini sana hizmetci diye almis 🙄 Artik bu isin Erkek kadini yok Bi evde ortak yaşaniyorsa birbirine yardim edilmesi lazim sen en dogrusunu yaptın ✌🏻
Hayat müşterektir yapıcan tabi, eşinle durumu paylaşırsan çocuk düşer :)
Eşinle paylaşma annen saçmalamış unut gitsin komiklik falan yaptı herhalde 😂
Eşimin annesi ayni senin karın yokken. Söylemiş benimki yanmda syluyr oğlunu hizmetci yapmisiz cocuklara bakyrmus hep sanki tek basima dogurdum saygimdan sustum dcek bsey bulamıyrum valla eşine söyleme takma kimseyi evde beraber yasyrsunuz sncta huzurlu olun yeter.
Ayıp değil hayat arkadasin yardım etmek güzel birsey helal olsun
Ne gerek var paylaşmaya şimdi kim bilecek senin evde yardim ettiğini.. annende ayip etmiş
Ulan orta cag da mıyız hala böyle düşünen insanlar var mı temizlik birey işidir kadın erkek değil yetişkin birey kendi hayatını sürdürmek icin bunları bilmeli 21 22 yaşındayım hepsini kendim yapıyorum bu ovulecek bir sey de değil normal olan bu
Vata fak bu nasıl bir şey böyle ben kendi annemi daha geri sanardım ama benim annem senin annenin yanında hiç öyle durmaz valla bence git annene senin düşüncelerin eskide kaldı yeni devir böyle de ay ne kadar saçma lan
Afedersin ama benim öyle annem olsa yerin dibine girerdim
Insan gelinini damadını düşman değil çocuğu olarak görmesi lazım resmen eziyet
Ve çocuğunuz inşallah sağlık ve hayırlı bir evlat olur
neden sen maymun falan mısın? Yasadigin alani tabii ki temiz tutucaksin. Esin de öyle. İs bölümü yaparak evinizi temiz tutmaniz cok normal. Esin hamileymis, yani senin artik isleri daha cok yapman iyi olabilir. Annene sormana gerek yok bunu :)
temiz olmak, bulunduğu yeri temizlemek, yemek yapmak kadınların değil her insanın ihtiyacı ve yapması gereken seyler annen gibi kafa yapısı olan insanları biliyorum duymamıs gibi yap takma sen yardım etmeye devam et eşine de söyleme üzülmesin boşver
Nasıl düşünce şekli bu ya Allah Allah kadınların ne farkı var erkeklerden biz hizmetçi miyiz üremeye hizmet etmeye yarayan köleler bunu diyende kadın ya başka bir şey demiyorum. Dinleme anneni sende çocuklarına öğret bunları...
Annenin salaklığı eşine yardım etmeye devam et. Ne demek erkek adam ev işi yapmaz. O zaman kadın da yapmasın nerde eşitlik. Kimse yapmasın b*k için de yaşayıp gidin. Annen kusura bakma ama çok dar kafalıymış.
Ne kadar sığ bir düşünce.. Hiç takılma ve eşine de söyleme, o da kırılacaktır eminim ki. Evlilik beraber olmaksa, ev işlerine de beraber girişmektir ve senin yaptığın şey gerçekten erkekliğin ötesinde, adamlık.
Anneniz eski görüşlü insanlardan. Siz eşinize yardım etmeye devam edin. Çamaşır yıkamanın cinsiyeti olmaz. Eşiniz hamile, boş yere paylaşıp üzmeyin. Annenize güzel güzel anlatın çok yanlış bir şey yapmış.
Ev işi yapmanın kadını erkeği olmaz insanı olur ki karınız hamile ise yardım ediyorsanız sizden iyisi olamaz siz evlendikten sonra annenizden koptunuz kendi aileniz var karınızı düşünmeniz daha önemli😊
Bir şeyleri paylaşmak kötü değil
İnsan sa yapar yardımcı olmak için
Aile bir bütündür her ne şarta olursa olsun koşullar nasıl gelişirse gelisin
Yapmalı bence
Tek başına yapıyorsan haklı yardımcı olman yeterlidir
Öyle annem olsa utanırdım şahsen bu nasıl iğrenç bir zihniyet. Senin evin tabi ki gerektiğinde sende iş yapacaksın kadını erkeği mi var ev işi yapmanın şaka gibi.
Erkek adam evinin ve kendinin mutluluğu ve huzuru için kadının yaptığı (fizyolojik farklılıklar dışında) her şeyi yapar.
Yemek, temizlik vb.
Bence kim olursa olsun çok da kafanıza takmayın.
Evet pek kiyamazlar anneler. Yakistirmaz da. Ama kendi ayakları üzerinde durması hoşuna gider, mesela bazı yemekleri yapabiliyorsa, odasını duzenlu tutuyorsa gibi gibi..
Bi anne olarak nasıl da biliyor işte gerçek kadın @Zahidexxl
Sen yap aslanım benim adamsın sen eşini çocuklarını sev koru kolla hayat müşterek. Biraz cahil kalmış eskiler.
Şerefsizim o çocuğu dogurmazdım ya
Neden yapmayacak karısına annesine yardım edecek erkek adam kadınlar bu dünyaya hizmetçi olarak mı geldi. Adam dediğin her işte yardım eder.
Bazı anneler gerçekten tuhaf ne oluyor yani yardım edince bir de torununu taşırken karnında böyle bir laf etmesi Allah akıl fikir versin 🤷♀️
Bence güzel bir dille konuş derim annen ile de eşin ile de bu arada eşinin baldızı var mı lsldkfkf
Ev işi kadının görevi değil insanın yaşadığı yeri temizlemesi gerekir bu sadece kadının yapması gereken birşey değildir
Eşine yansitma erkek adam her isi yapar ev senin evin es senin esin tabikide yardim edeceksin annen haksiz bu konuda kafa yapısını degistirmeli
Keyfine bak. Dozunda yaptıktan sonra sorun olmaz. Her şeyi sen yapar ve öyle devam ettirirsen sürekli senden bekler, hiç yapmazsan da ilişki yürümez.
Anneniz çok taraflı davranmış yaptığınız hareket çok ince eşinize bu durumu anlatmanıza gerek yok boşuna canını sıkmayın.
Ben yanlız yaşarım yememiş bulaşık miş aklına ne gelirse ilk başta azar yedim ama herkes alıştı buna dert etme bro
Evi süpürdükten sonra bu soruyu görmem de ayrı komik
Ben anneme yeri geldiğinde yardım ederim. Bunun erkeklikle alakası yok
Saf mısın knk
Gidipte annene bağırıp cagirsaydinya o an
Eşine üzülüyorum...
anneye bağırıp çağırmak neden? saygıyı saygısızlıkla kazanmak işim değildir. sustum ben işime devam ettim o da sustu zaten anlayıp
O saygisizlik yapabilit yani?
Sırf seni doğurdu için?
Önce büyükler olgun düşünmeyi öğrensin
Her işe atlamasınlar
kendi böyle görmüş, böyle yetiştirilmiş, beni de böyle yetiştirdi. toplumun ayıbını anneme atnanın gereği yok. beni bu şekilde görürse devam etmez zaten
bir şey yapmana gerek yok onlara gör sen zamanesin ikna edemesin
anne ile olan sıkıntınızı eşinize yansıtmayın bence hamileymiş bide annenizle konuşun sakince bence
Yapar bende yapıyorum. İlerde karına yapacak sın anne mı yapmıyor sun bırakın maço tavır ları
Söyleme esin duymadıysa. Annene bakış açısı değişebilir. Taktir ettim bu arada seni👍
Valla is basa dustumu erkek yere paspas bile olur yani yapcak bisey yok
Yanlış anlama ama ben öyle birine anne demem bu gelinleri kiskanmaktan ölecekler
Sen bitanesin bak ne güzel karını seviyorsun yardım ediyorsun
Annene sert davran ki birdaha cesaret edemesin
Merhaba, ilerde sende anne olacaksın çocuğunun sana sert davranması hoşuna gider mi ? Bence uygun bir dille konuşmalı.
Anne saygı istiyorsa saygılı davranacak o zaman. Olayın ciddiyetini farkında değilsiniz galiba hamile kadına yapılan bir zorbalıktır bu. Anne diye kutsal olmuyor hiç kusura bakmayın , karşında etik davranışta bulunmayan bir kadın var bazen sesi yükseltmek, kaba davranmak vs karşıdaki insana bir aydınlatma yaşatıyor. Yani gerektiğinde sert davranabilmeli insan bunda bir şey yok gereksiz duyar kasmanın anlamı da yok
Zaten adam daha önce kendisine yapılan bu tarz şımartmalara ses çıkartmadığı için Anne böyle bir şey söyleme cesaretinde bulunmuş. Tepkisine koysaydı önceden böyle bir muhabbet bile olmayacaktı
Herkezin fikri ve görüşü farklıdır. Bize ya da bana uymasada senin görüşüne saygı duymak gerekir.
Sakın anneni dinleme.
evet erkek adam ev işi yapmaz
yapma sen
👏👏👏👏
yapmıyorum zaten hiçte yapmam
Evet doğru erkek iş yapmaz adam olan yapar sen adamlık vasfına uymadigin için lütfen konuşma engelli
Zırt yapmaz sen öyle san. Sen adam görmemişsin.
Sen bana mı dedin engelli diye
He sana dedim ne yapcan armut
ayıp oluyor bak , lütfen terbiyesizlik yapmayın
Evet engelliyim ama çalışan yerlerimde var gel istiyorsan yatakta göstereyim terbiyesizlik yapma adamın canını sıkma Evet engelliyim var mı Bir itirazın bundan da hiçbir zaman için şikayetçi değilim yeri geldiği zaman kadına yardım ederim yeri geldiği zaman etmem kadın kadınlığını bilecek erkek erkekliğini bilecek anladın mı saçma sapan yorumlar yapıp insanın tepesinin arttırmayin Üstelik insanların dış görünüşü geldi vücudundaki eksiklik durumları ile alay edemezsin Ergen kimsin sen o kadar yüreğin varsa mesaj kutunu aç da gel bakayım
Kızıl elma sana demedim parasizlara diyorum herşeye atlama
En azından senin gibi ezik İnsanların beyni engelli değil benim anladın mı a**** senin benim durumumda olmayacağı ne malum 2 gün sonra yüreğin varsa mesaj kutunu aç da gel burada bana klavye delikanlılığı yapma
Engelli ne demek ya engelli ne demek Ben de engelliyim engelli olunca ne oluyor söylesene bana bir engelli olan insanlar insan değil mi biz yaratık mıyız
Olum sana demiyorum ya ne her boka atliyorsun şu an atladigin için sana da sallarim sana demedim diyorum bı kere de anlamiyon mu?
Ya bi hadi ordan git duyar kasma burda
Tamam da niye engelli diyorsun Ben mesela bedensel engelliyim ne oldu yani engelli olunca ne oluyor Ben bunu anlamıyorum
Bak bana bak terbiyesizlik yapma ergen Ergen konuşma burada engelliymis
Böyle adamların çocukluğu arkadism gibi olur 24 yaşında ama annesi misafirliğe geliyor anne yemek hazırla diye çağırıyor böylesine aptal olmayın
cahille muhabbeti kestim , alın şu kızı şurdan
Engelli diyince gerçekten engellilerle mi demiş oluyoruz lafa soyluyoruz bazı insanlarin duyguları karakterleri iyi olmaya engelli sen şu an hasta olduğun için fazlasıyla abartiyorsun yoksa lafım sana değil zaten senin bizim gibi insanlardan bı farkin yok sadece böyle sinirlenerek kendini farklı görüyorsun benim sinirlendigim nokta parasizlara laf ediyorum ortaya atliyorsun kim sana dedi pardon?
Tamam o zaman pardon kusura bakma ben seni takip ettiğim için öyle bir şey söyleyince sanki benim engelli olduğumu biliyor musun da dalga geçer gibi oldu o yüzden tepki gösterdim kusura bakma
Yobazlar toplanmış kime ne söylesem ortaya atliyor herkesin açık bir yarası var belli ki gocunuyor kimin zoruna gidiyor sa gitsin
Parasizlar ben mi cahilim. cahil olmasan kalkıp burda konusmazssin boş boş erkek adam temizlik yapmazmis senin gibileri adamliktan nasibini almamış defol
Yahu tamam bacım Bir yanlış anlaşılma oldu kusura bakma ana engelli deyince ben üstüme alındım sanki benim engelli olduğumu biliyormuş gibi benim yorumun altına yazınca
aasenilgilendirmez@ çok boş konuşuyorsun işine git , çamaşır yıka
adama dediğin ev işi yapmaz , sen kılıbık arıyorsun galiba piyasa da zaten çok var al bir tane evinde besle
Kızıl elma sana demiyorum ben hala şu parasizlar olan cahille tartışıyorum parasizlar bana camasir yıka diyon ya Allah kimseyi senin eline ayagina düşürmesin demekki annen Allah korusun yarın oburgun hasta olsa bile dersin ki ben iş yapmam senin gibi cahil sürülerini ateşe atıp yakasim geliyor
Kılıbık sana girsin 😂😂 parasız köpek
Ya o tamam gençler sakin olun konu başkasını ilgilendiriyor biz burada tartışıyoruz kim ne yaparsa yapsın daha fazla uzatmayın konuyu
parasız değiliz çok şükür, ayrıca hiç bir kızı annemle kıyaslamam o isterse yaparım , ama eşime yapmam
Hadi hadi güzelce helalleşin kapatın konuyu kavga etmeyin kırmayın birbirinizin kalbine üç günlük dünya ölümlü dünya değmez yükselik soru başkasına sorusu bizi ilgilendirmez hadi bakalım güzelce barış'ın
Aman boşver @Kızılelma hala diyor eşime yapmam yapmasan yapma kadınları çok eziyorlar sanki kadınlar köle ben bile hamileyim şu an ona rağmen bişey yapmakta zorlanıyorum hergun uyumak zorunda kalıyorum ama. herkes yardım ediyor bana neyse boşver kardeşim sen bunları sende kusura bakma hakkını helal et sana engelli demedim sayfanı bile takip etmiyorum vallahi
seni alan kocaya acıdım şimdi
Bak hala konusuyo ya bı git artık Allah aşkına seni alan kadına da ben acırım :)
Eşine aşık cinsiyet ayrımı yapmayan vicdanlı adam ev işi de yapar ama senin gibi orta doğu çomari canım beyin özürlü bir erkek yapmaz haklisin
çomar sensin , terbiyeli konuş
@ƘıȤıԼЄԼMƛ bu ne ozguvensizlik kadın başka birine laf ederken gelip hakaret ediyorsun kadına. Engelli derken beyninde sıkıntı var anlamında kullanır insanlar boşuna acitasyon yapmayın
işte o engelli sen oluyorsun bu arada
@Cansugünday ben o arkadaşla konuştum ve aramdaki sorunu hallettim siz araya girmeyin iyi günler dilerim
Sonunda beni anlayan biri çıktı saol cansu 🤗💕
@aasenilgilendirmez Neden şimdi iki taraflı davrandın konuşup sorunu hallettik biz seninle üstelik takip ettin sonradan engelledin
Birinin beni anlaması iki taraflı olduğum anlamina gelmez ve evet takip ettim ama ilk yorumlarina girince orda bana karşı çok ağır bir küfürünu gördüm ve bu yeterli oldu engellememe
tamam yeter yorum yapmayın
Tamam 🤣
okurken feminizm damarlarıma bir şeyler oldu.
Annene 21. Yüzyılda olduğumuzu hatırlat.
Çok yanlış bir zihniyet.
Tabiki yardim edeceksin. Üstelik hamileymis, yorulmasin, üzülmesin
"Hadi ama anne mağradan çıkma zamanı" demeli bence
Annen geri kafalı
Anneler öyle oluyor. Sen eşine yardim et yinede.
erkek adam mecbur kalmadıkça ev işi yapmaz.
yaşamak bi mecburiyet zaten, insan olan ev işi yapmaya da mecburdur
ev işleri kadınlara dış işler erkeklere verilmiş
kim tarafından
büyüklerimiz atalarımız. birde kadın erkek yapısı buna göre yapılmış
yapılmış :D tamam
Senin gibi zihniyetler yüzünden ulkede pislik sayısı artıyor. Cahiliye dönemine döndük. Bir kadın olarak Uzun süredir çalışıyorum ve çalışıp kimseye muhtaç olmadigim için de çok mutluyum gayet iyi de işimin üstesinden geliyorum. Ayrıca Ev işi kadının dış işler erkeğin diyerek kadınları sizin gibi embesillerin ayristirmasina hor gormesine de toplumu bozmasına da asla izin vermeyeceğiz. Belki klişe olacak ama sizin gibilerin yeri arabistan...
Bırak ona da ben karar vereyim de
tepki vermedim hiç sustu ama eşime gider diye korkuyorum
Umarim :(
Gitmez eşinize öyle umuyorum ya
Kılıbıklık böyle bir şey 😊
Yazık sana
Ben keyfime bakarım 😊
Sizin zaten huzurevi yaşınız gelmiş, keyfinize bakmaya devam
Kılıbıklık bulaşıcı sanırım 😊
🤗🤗👏👏👏 merak etme dostum belli bir süre sonra karısı her işi buna yaptırmaya başlar ondan sonra şikayet eder boşanma noktasına gelir