Bir tanesine dayanamıyorken iki oldular! Bir de senkronize gelip çamur atıyorlar. Sabah çarşafları toplamışlar da bunlar hiç beyazlamamışmış, ne yapmışım da grileşmiş caaaanım yepyeni çarşaflar, havlular onu soruyorlar. Ne yapmalıyım?
Kaynanam dünürüyle beraber evde her işimi eleştiriyor, çamaşır yıkayamıyormuşum! ne yapmalıyım?
Merhaba, Genelde Türkiye'deki kaynanaların çoğu sizin kaynağınız gibi o yüzden sürekli sizi eleştirecek bir işleriniz beğenmeyecektir burada yapabileceğiniz pek bir şey yok mümkün olduğunca huyuna gitmeye çalışın ve yüz yüze gelmekten kaçının. Hatta mümkünse eşiniz de bu durumu konuşup annelerinize yaptıklarının doğru olmadığını ve rahatsız olduğunuzu söyleyin. Pek işe yarayacağını zannetmiyorum ama denemenizde fayda var.
Kızlar kayınvalideniz her dediği laf size çok batıyor biraz da şöyle düşünün belki bana bu yaşlı insan kötü bir şey demedi neden bu kadar bu karıları kötü görüyorsunuz anlamıyorum ( her kız adına demiyorum )
Allah yardımcın olsun canım çok zor. En önemlisi kendini ezdirme, madem çok biliyorlar nasıl yapılır gösterir misiniz sizden öğrenmeyi çok isterim diye sor.