İşi baştan demiş sana gadası. Her türlü çamaşır yıkama işi sende demiş. Bence bu konuyu enine boyuna detaylı konuşmak gerekiyor. Yoksa senin için hiç iyi şeyler olamayacak.
Arkadaş Belli ki eski kafalı bir anne tarafından yetiştirilmiş çamaşır yıkamayı bilmiyorum diyerek işten kaçmaya çalışmış kadınlar veya da bilen çoğu erkek var hiç kimse annesinin karnında öğrenmiyor ki zor bir şey de değil şu an 5 yaşındaki kardeşime versen O bile çalıştırır makineyi böyle saf ayaklarına yatmaya gerek yok öğretirim dersin baktın ki yine yan çizmeye çalışıyor direkt yol verir bitirirdim zor bir iş değil renklerine göre ayırıyorsun atıyorsun makineye ilaçlarını koyuyorsun düğmesine basıyorsun çalışıyor Bu kadar basit
Bence takılacak konu bulamamışsınız.😃 Çamaşırı makine yıkar yerleştirmek 5 dk asmak 15 dk katlamak dk olsun. Yardım etmesin, etmemeli demiyorum tabii ki ama bilemedim. Perdeyi asmak istemezse anlarım da çamaşır katlama hayali 😄😄 cümlelerim hep eksik kaldı çünkü takılacak bir konu değil bence.
Yakışmaktan değil, erkek de yapabilir; yardım edebilir. Etsin! Ya da etmeli demiyorum fakat edebilir. Çok acil bir durum yoksa çamaşırları katlar mısın, asar mısın vs. Demek tuhaf geliyor bana.
Hayır ortak demiyorum, acil bir durum olmadıkça söylenmemeli diyorum. Mesela hastayımdır şunları yapar mısın demek normaldir ya da işim vardır sen ilgilenir misin denir normaldir. Bunun dışında bugün de sen yap denmez bence. Evlilikte sorumluluklar farklı olsa da bunlar göze sokuldukça daha çok sorun oluşturur diye düşünüyorum. Kadının sorumluluğunda olsa da bu söylenmemeli, bilinen bir şey zaten
Camasir katlamayi bi zahmet sen yap hani adamda gidip calisacak ya disarifa yorulacak eve gelecek dinlenecek onunda kendine gore sorumlulugu var diger isleri bilmem de camasir gayet dogal