Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİki tür deterjanı da kullanıyorum.
Sıvı Deterjan

Rinso Gül Suyu
Sıvı deterjan, kumaşlardaki lekelerin çıkmasına ve parçalanmasına yardımcı olma özelliğinden dolayı, günlük eşyalarınızdaki yağ veya yağ lekeleri için en iyi şekilde kullanılır. Sıvı çamaşır deterjanı size harika çamaşır yıkama sonuçları verebilir. 1 yıkamada hem zor leke çıkarma sağlar hem de parlak renklere karşı hassastır. .Bu lekeleri etkili bir şekilde çıkardığınızdan emin olmak için yıkamadan önce sıvı deterjan da kullanabilirsiniz.
Renklileri ve hassas kıyafetlerimi yıkarken sıvı deterjan kullanıyorum. Özellikle düşük sıcaklıkta yıkama yaptırırken ve siyah çamaşırlarda mutlaka sıvı deterjan kullanırım. Rinso markalı sıvı deterjanlar favorim. Evimde de Rinso Gül Suyu ve Rinso Aloe Vera sıvı deterjanları kullanıyorum.Toz Deterjan

Rinso Limon ve Karbonat
Toz deterjan formülleri, sıvı veya kapsüllerden daha kalıcıdır. Bu, çim ve çamur gibi dış mekan lekelerini çıkarmak için son derece iyi performans gösteren bileşenlerin eklenmesine olanak tanır. Hem toz hem de sıvı çamaşır deterjanları lekeyle mücadelede fayda sağlar, ancak etkinlikleri lekenin türüne bağlı olabilir. Toz deterjan formüllerine dahil edilebilen ancak sıvı formlarda bulunmayan güçlü temizlik maddeleri çamur, çimen veya kil lekelerini çıkarmaya yardımcı olur.
Lekeli, kirli ve beyaz çamaşırlarımı sıklıkla toz deterjan kullanarak yıkıyorum. Rinso Limon ve Karbonat, renklilerde ve beyazlarda derinlemesine temizlik sağlıyor, çamaşır makinesinde kalıntı bırakmıyor ve lekeleri güzel çıkarıyor.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÇamaşırlarımda en çok tercih ettiğim sıvı çamaşır deterjanı oluyor. Hem kullanması daha kolay hemde daha az kimyasal var kalıntı bırakmıyor. Son 5 -6 yıldır belkide hiç toz deterjan almadım. Hatta toz deterjan kutumu bile başka bir amaçla kullandığımı fark ettim.😄Resmen toz deterjanı unutmuşum sıvı deterjanı kapağa döküp kullanmak hem çok daha pratik geliyor.

Rinso Renkli çamaşırları yıkarken özellikle sıvı deterjan kullanmaya özen gösteririm. Yine beyazlar için toz deterjan hani bir tık daha zahmetsiz oluyor.Rinso ailesine minnettarım çamaşırlarım ilk gün gibi mis kokulu kalıyor.💐
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
5Cevap
u 7 güBiz her ikisinden de kullanıyoruz. Ama en dayanıklı ve uzun ömür kullanıma sahip olan deterjan bence toz deterjan
00 Yorumla
+1 yılNormal prg yıkanıcaksa toz deterjan 15 dklık prg yıkanıcaksa sıvı deterjan siyahlara pervoll kullanıyorum
10 Yorumla
+1 yılBeyazlara toz renkliler ve siyahlara sıvı sebebi yok beyazlara toz kullanıyorum çünkü daha temiz yapio 😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılToz kullanıyorum. Evime gelen yardımcı abla öyle istiyor çünkü.
10 Yorumla
+1 yılOn yıkama yapıyorum. Bu yüzden toz deterjsn kullanıyorum.
10 Yorumla
+1 yılSoldakini niye cips sandım
11 Yorumla- +1 yıl
Bilmem 😂
Sıvı deterjan sebebi de makina sıvı deterjanla çalışıyor bir tek
10 Yorumla
+1 yılAnnem daha çok toz kullanıyor
10 YorumlaBilmiyorum hiç kullanmadım
10 YorumlaToz deterjan kullanıyorum, özel bir nedeni yok.
10 Yorumla
+1 yılGeleneksellik candır, tozdan vazgeçmeyiz 😅
10 YorumlaToz deterjan alışkanlık
20 Yorumla
+1 yılSıvı kullanıyorum
20 YorumlaRenklilerde sıvı beyazlara toz
10 Yorumla
+1 yılDettttttttttrajjjan kafaaa yapiiiii yegeniiiiim
10 Yorumlahicbir
10 Yorumla
+1 yılToz kullanıyoruz👍
10 YorumlaToz kullanıyorum
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çamaşır Yıkama Sırları > Sorular > Hangi tür deterjan kullanıyorsunuz sıvı mı toz mu sebebi ne?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar