Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
418Cevap
Yanlış deterjanla 1, doğru ürünle 15, deterjansız 100...
Ne zaman dışarıda giyilmez hale geldiğini düşünürsem o zaman. Ve ev içi giysi haline gelir.
benim lise birden kalma bluzlarım sapasağlam duruyor
Kaliteye göre değişir benimkiler 20 yıkamada soluyor
10 galiba hiç saymadım 12 de olabilir tahmin yürütmeye çalışıyorum :d
15defa bence bana göre Zaten ondan sonra giymem sürekli aynı kıyafetleri giymeyi sevmeyen biriyim
40. 40 kez yıkandı mı tamamdır. Tabi giysinin kalitesine göre de değişir
Deterjana yıkama sıklığına ve çamaşır makinesine bağlı
Valla 14 yaşımda aldığım elbiseyi hala giyiyorum 😂 gerisini siz düşünün
deterjan markası farketmeksizin 2013'den beri giydiğim turkuaz renkli tshirt hala aynı renk :)
Giyinme ve kullanılan deterjana bağlı birazda bu durum
Düzenli tertipli makinaya atarken renk uyumuna dikat edersen 1 yıl
Malına bağlı değişir. Genelde 30 40 yıkamaya kadar gidiyor
Giyside kullanılan kumaşa boyar maddelere göre değişiyor yıkama programına göre de 9-10 olabilir.
En fazla 10 en az -özellikle siyahlarda ve koyu renklerde- 5
dikkatli kullanıyorumm en eski ve hala kullandığım ürün yaklaşık 11 yıllık hala mis gibi :)
Ne yazık ki kısa :'( Bu deterjanı denemek istiyorum
Kullanılan makine ve deterjan a göre değişir ama 10-12 bence
Ne kadar ömrü vardır bilmem ama kıyafet her yıkandığında kendine geçen bir ürün
valla ben bilmem de annem bilir herhalde genelde o yıkadığı için :D :D
Haftada bir giysek, senede 52 hafta olsa, zaten seneye giymeyi ortalama 50 diyelim
Giysi var yüz defa yıka yine birşey olmuyor ama giysi var bir defa yıkasan artık giyilmiyor
5,6 yıkamadan sonra ömrü kısalıyor ama Rinso ile ömür uzatmanın yolu harika, Rinso alın rahat edin😅
giyside kullanılan materyallerin kalitesine bağlı bu soru. Tabiki de temizlik maddesinin kaliteside.
çok değişken bence ya yıkamayla ölçülecek bir şey değil
Ürünün kalitesiyle alakalı kimisi 100 yıkamanın üstünde kimisi 10 yıkamayı bulmuyor
Kullanım ve yıkanma sıklığına göre değişir. Tabi bir de çamaşır deterjanına göre.
245 falandır bir giysiyi iki yıl falan giyerim çünkü
bir giysinin omru kac yikama bilemiyorum ama, yikandikca yipraniyor ve eskiyor.
Bence kumaşın kalitesine göre değişir bunu tahmin etmemiz biraz zor gibi😀
Bu giysinin kalitesine ve kullanılan deterjana bağlı
Kalitesine bağlı. ...
Görüş kısa değil. Saygilar
Giysiye ve kalitesine göre değişeceği gibi, yıkama metoduna göre de değişkenlik gösterir.
annemiz virüs var diye 60 derece de yıkarsa ki benim başıma geldi tek yıkama🤗
Bence giysilerin ömrü kumaşına olduğu gibi deterjanına göre de fark eder. Ben Rİnso ile yıkadığım çamaşırlarımı daha uzun süre kullanıyorum.
kıyafetlerime önem veririm ve özenle yıkar katlarım. olabildiğince az ütülerim ve yüksek sıcaklıkta yıkamam. 5-6 yıl kullandığım oluyor çok ucuza aldığım ürünleri bile. bence önemli olan sıvı deterjan kullanmak ve 30-40 derecelerde yıkamak.
Düz mantıkla haftada 1 defa yıkasak, 1-2 yıla eskiyor yani 52 ila 104 yıkama arası.
rinso aloe vera kullanıyorum tavsiye ederim kokusu da çok hoş
giysisi e göre değişir.
zamanında en pahalı model nike şort almıştım 4 tane. gram bozulma yok. sadece 2 tanesinin renginde hafif solma var. 5 yıldır kullanıyrum.
bazı tişörtlerim ise daha ilk yıkamada yok yakası bozuldu yok şurası kaltı.
Aldigim seyi senelerce giyiyorum. Tiftik tiftik olup yirtilana kadar yani. Malum her sey cok pahali...
1500 sonra atılır benim kazağım var tam 12 sene oldu hala giyiyorum
Vallahi bazen hic yıkamadan da giysiler eskiyebilir. Dolapta durduğu yerde eskir zamanla. Doğru saklama koşulları yoksa zaten 1 yıl sonra ya ben bunu hiç giymedim bu ne hal bile diyebilirsiniz.
Bu kıyafetin cinsine , kalitesine kullanım şekline göre değişir, Fakat şu cins kıyafet şu şartlarda diye standartları belirtirsek o zaman bir hangi kıyafetin ne kadar yıkanabildiğini tespit edebiliriz.
Bir kıyafetin ömrü kalitesine ve yıkanmasına bağlıdır. Kıyafeti kurutma şekli de çok önemlidir, güneşte kurutuyorsan eğer özellikle siyah kıyafetler solmaya meyillidir. Bence bir kıyafetin ömrü kalitesi ve yıkanmasıyla birlikte 2 - 3 ay gidebilir.
Benim için önemli olanlardan bı kaçı temizlik kokusu yıpranmamış olması kıyafetin
Valla fakiriz küçülene kadar giyiyoruz hatta abimizin ablamızın küçüklerini de giyiyoruz bize küçük gelene kadar..
ohoooo ben efsane tasarrufcuyumdur abimin eski tişörtlerini falan giyiyorum evde ne gerek var 3 5 yıkamadan sonra çöp mü olucak olduuuu. evde giydiğim tişörtler cooooook uzun ömürlü disarda giydiklerimde öyle napim
Cok guzel icerikli bilgiler.
Hazirlayan bilgi veren herkese tesekkrler. Emekleriniz icin.
Ömrü gözle görülebilene kadardır bence tabi bazıları zamanla renkleri atıyor vs onun için iyi bir deterjan gerekiyor oda Rinsodan geçiyor olmalı 👏
Kıyafetlerine kumaşına göre fark eder. Ama katileti deterjan da çok önemli. 💕
Her kıyafetin kalitesine ve malzemesine göre farklı olur. Aynı zamanda nasıl kullandığın ne uzunlukta giydiğin kaç derece de yıkadığın kaç devirde yıkadığına göre de değişir
Duzgun kullanilip hemen kirletilmez ve defalarca yikanmazsa uzundur
Bence bu kıyafetten kıyafete yani kalitesine göre değişir. Ancak bir kıyafet için 10 yıkama falan demek yanlış. Yıpranma olmadığı sürece kullanılabilir.
normalde 10 yıkama sonrasında kıyafetler rezil oluyor :)=
günümüzde üretilen kıyafet sorunları...
teyzem 28 yaşında ve onun 18 19 yaşından kalma ev kıyafetlerini ben giyiyorum aramızda 10 yaş fark var. fakat ben şu an aldığım bir kıyafeti 1 2 yıl sonra yıprandığı için kullanamıyorum... günler geçtikçe kalitesini düşürüyorlar maalesef.
Kara kara düşünürken bir anda rinsonun karşıma çıkması <3
Pantolun 4 yıldır yıkanıyor rendi bile solmadı gerisini siz hesap edin
15-20 yıkama bence. Ama giysiye gore de degisebilir tabi bu.
Kıyafetleri uygun sıcaklıkta yıkadığımız sürece baya bir süre gideceğini düşünüyorum.
bana göre kıyafetin kalitesine göre değişiyor , bi tişört almıştım 1 yıkama da hemen bozulmuştu çekmişti
Tamamen kalitesine göre değişir a malı 2 kere yıkanır delinir veya incelir b malı 10 kere yıka renk canlılığı ve kalıbı aynı ilk günkü gibi durur gibi.