Ev & Yaşam Kırık beyaz tül perde makinada nasıl yıkanmalı? __Agapi__ Takip Et FenomenBilge Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Çamaşır makinesinde kırık beyaz tül perde nasıl yıkanmalı hangi programda kaç derecede yıkanmalı? Kırık beyaz tül perde makinada nasıl yıkanmalı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Perde yıkama ayarinda yıkıyorum eger senin makinende yoksa hassas program 40 derecede yıkayabilirsinKosla tül işini kolaylastiracaktir 1 0 Yorumla
AntoniusBlock Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sentetik modu var makinanın; kosla tül şeyinden döküp 30 derecede yıkıyorum ben tülleri. Ama hassas modu varsa onda da yıkanabilir heralde. 1 0 Yorumla
Zemheri27 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Perdelerin sıkma ayarı az olmalı çok kırışıp çabuk yıpranır en ideali sıcaklık 40 sıkma 800 falan 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Perde yıkama ayarinda yıkıyorum eger senin makinende yoksa hassas program 40 derecede yıkayabilirsinKosla tül işini kolaylastiracaktir
Sentetik modu var makinanın; kosla tül şeyinden döküp 30 derecede yıkıyorum ben tülleri. Ama hassas modu varsa onda da yıkanabilir heralde.
Perdelerin sıkma ayarı az olmalı çok kırışıp çabuk yıpranır en ideali sıcaklık 40 sıkma 800 falan
40 derece diye biliyorum