Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
4Cevap
- Çamaşır Yıkama Sırları konusunda 657 cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ilık su ve temiz bir bez al. Dairesel hareketlerle yaymadan ovala. Sonra varsa deterjan dök biraz. Ama ağartıcı olmasın. Birkaç kez bez ile ovala en sonunda da durula.
Yağlı boya ancak güçlü solvent bileşikleriyle çıkartılabilir. En güçlü solvent tinerdir. Ama tiner kıyafetin normal boyasını da çıkartabilir. Bir diğer yol ise boya iyice kuruması sağlandıktan sonra kabası fırçalanarak alınır. uzun süre elde yıkama deterjanlı bir su içerisinde bekletilir.
yağlı boya gazla çıkar.. hani sıvı şekilde satılır ya bazı yerlerde.. o çözüyor sadece.. çok kolay bulamazsın sağda solda ama satan yerler var.. sadece o işe yarar.. tiner falan hikaye.
Önce elde biraz çitelemekve bu şekilde bekletmek lazım sonra makineye atılmalı. Leke çıkarıcı da kullanılmalı
Leke ne kadar beklemiş ise şansin o kadar düşer.
Cevap
4Cevap
Kosla leke çıkarıcı etkili olabilir gadası. Ama normalde bu tür lekeler pek çıkmıyor.
Yağ bazlı lekeleri çıkarmak için genelde bulaşık deterjanı iş görüyor o da olmazsa tinerle deneyebilirsin
Çitilersen dayak atıp söversen çıkar ha çıkmazsa bana yolla ben çıkarmasını iyi bilirim😼
Çamaşır suyu. Kesin bilgi yazın.
Tişörtü karşıma alırım söverim adamsa çıkar
tiner , benzin başka türlü cıkmaz
tiner benzin gazyağı
Aseton dene.