Arkadaşlar pis ayakla eve girilir mi, eve girdin yatağa yatılır mı?pis ayakla yatağa giren adama ne yapılır?Daha sakız gibi tertemiz bugün serdiğim çarşaflarım, nevresim takımlarım, her şey mis gibi kokuyorken gece sen gel bu halde yatağa gir! Be Adam bu ayakları nerede kirlettin, hadi bir yerde kirlettin neden temizlemedin.. Allah aşkına yemin ederim ağlicam artık arkadaşlar, napıyım şimdi ben bu adamla? Sizin eşleriniz böyle şeyler yapıyor mu, yaptığında ya da yaparsa siz ne yaparsınız?
Yatağa kirli ayaklarla girip çarşaflarımı mahveden kocama ne ceza vermeliyim?
Buna en iyi cozum eve girer girmez kiyafetlerini atip dusa sok, cok da kizma belkide is yerinde cok yorulmustur, belki birisi adama can skici bir sey soylemistir dalmis gitmistir adam, atlamistir vurayim kafayi da unutayim diye, olmadi sen de arabayi kirlet sinirin gecsin :) ve esine gulen gozlerle bak, unutma bie cift gulen gozun cozemiyecegi hic bir sey yok
Yataktan def et ben bekar olduğum halde üşengeçliğimin bile bu durumda yetkisi olmuyor. Temizlik dini geçtim insan olduğumuzun şartları arasında hatta birinci sırada
Çarşaf beyaz ise kefen olarak kullanılabilir, bir sakıncası yoktur. ŞAKA ŞAKA eşini karşına al ve eviniz için ortak kurallar belirleyin. İletişiminiz kuvvetli ise zaten bu yolla mutlu bir şekilde uzlaşırsınız diye düşünüyorum.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne kadar güzel, ne kadar doğru bir yorum. Bu güzel öneriye bayıldım!
Sana degil kardes , genel konustum,, yani bakimsiz erkek hakediyor aldatilmayi ,, kadin bakimli temiz erkek ister ,,, mac yapiyoruz bazilari les gibi kokuyor ulan ben 90 dk macta dayanamiyorum , karilari ne yapiyor ki yatakta 🙀
Lan evlilikten kusturdunuz sorulara bak. Yok kaynanam bana laf etti yok kocamin ayagi pis yok kayinpederim b0k kokuyo , eltim g0tunu yikamiyo.. iyyyyyy bekar kalin arkadaslar
Ozaman kocasının parasıyla aldığı nevresim takımlarını çarşafları sahiplenmiycek nevresim takımlarım çarşaflarım diye parasını adam vericek sahibi kadın olucak bide afra tafra yapıcak kendi malı gibi
Parasını ben de verdim tabi. İkimiz de çalışıyoruz, ikimiz de kazanıyoruz. Senin gibi ben para kazanıyorum diye bana üstün olduğunu düşünecek biri değil eşim çok şükür. Yazık böyle tiplre erkek deyip eş olana, insanlar ne umutlarla yuva kuruyor!
Kadın eve 5 kuruşluk katkı yapar 5 liralık söylenir senin gibi bi tipe umut bağlayıp hayat boyu dırdır çeken kocana acıdım ama o da keko anca yokluk zamanına denkgelmişsin demekki keko kocana söyle bunları temizlikten bi haber gorille evlenmişsin bana laf söylüyosun kocana bak
@soran işte tamda bu yüzden çalışıp kocana yük olmaman ne güzel şey 💖mutluluğunuz daim olsun. Sivrisinekleride takmayın vızıldırlar anca. Hani derler ya uzanamadığı ciğeri kedi mundar edermiş diye, boşver yani takma
Hindistana gidin ordaki hint fakirleriyle evlenin o zaman iyiniyetle söylenmiş bi şeyi çarpıttınız ama aslında çarpıttığınız şey içinizdeki bastırmaya çalıştığınız istekler alışveriş para harcama herşey herşeyi istiyosunuz ama olmadığınız biri gibi davranıyosunuz içinizde bencilliğin zirvesi var ama iyi niyetli namuslu ahlaklı ayağı yapan bi hayvan saklı canavardan farksızsınız