Ev & Yaşam Koltuk kılıflarını yıkayacağım, perde ayarında yıkasam olur mu? Lastiktokalı Takip Et FenomenYoda Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Çamaşır makinemde perde ayarı var, 40 derecede 800 devirde yıkıyor. Bu ayar koltuk kılıfları için de uygun mudur?koltuk kılıfları nasıl yıkanır? Koltuk kılıflarını yıkayacağım, perde ayarında yıkasam olur mu? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
EmirAdakul Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Evet perde programında yıkayabilirsin gayet ideal. Kılıflar sentetik ise sentetik programda da yıkayabilirsin. 0 4 Yorumla Lastiktokalı +1 yıl buruşur mu falan bilemedim Yorumla EmirAdakul +1 yıl Buruşmaz Yorumla Lastiktokalı +1 yıl Sağolun sevgili fenomenim.. Yorumla EmirAdakul +1 yıl Rica ederim 😊. Geçtiğimiz günlerde detaylı bir görüş hazırlamıştım ancak aradım bulamadım çsg seçilmemiş galiba bulabilseydim size de paylaşacaktı. Bugün pek müsait olamadığımdan detaylı bir görüş yazamadım kusura bakmayın 😊 Yorumla
allerdebébé Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 40 derece ideal sıvı deterjanla sorun olmaz 0 2 Yorumla Lastiktokalı +1 yıl buruşur mu peki? Yorumla allerdebébé +1 yıl Kumaşa bağlı Yorumla
Lor3n Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl keske tek sorunum bu olsa 0 1 Yorumla Lastiktokalı +1 yıl herkesin sorunu kendine Yorumla