Ufukta evlilik var, bizim evde makinemiz eskiydi ne kadar düzgün yıkarsak yıkayalım o kokuyu istediğim gibi sağlayamadım, içimde kaldı :D Şimdi böyle dolabı açınca çiçek çiçek koksun istiyorum. Hangi deterjan, hangi yumuşatıcı? Kurutma makinesi iyi mi olur mesela yoksa dışarı ya da evin içine mi asıyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Konsantre yumuşatıcıyi sulandırmadan kattığın zaman koku biraz daha yoğunlaşıyor ben genelde bingölün kırmızı renklisini tercih ediyorum parfüm serisi olması lazım ve evin içinde kurutmak daha iyi oluyor biraz yavaş kuruşa da koki kıyafette kalıyor ve ev de mis gibi kokuyor yaz kış evde kurutuyorum o yüzden kıyafetleri ben kurutma makinasını denemedim ama öneren kişiler de var 🤔
05 Yorumla
Soran+1 yılevde kurutmak da iyi değil diyolar ya, dışarda kurutsan kokuyor vs bilemedim :/
Soran+1 yılEvi sıfırdan düzücem ya ondan olmuşken olsun diyorum ya :D bakalım
Soran+1 yılaynen araştırayım, bingoyu da denicem canım çok sağ ol
En İyi Cevaplar
Eğer çamaşırların güzel kokmuyorsa veya kokusu uzun süre kalıcılığını korumuyorsa bence deterjanını değiştirmelisin. Kokulu deterjanlar var mis gibi kokutuyor yani extra birşey kullanmana gerek yok deterjan yetiyor. Ben pek fazla bilinmeyen bir markadan parfümlü bir deterjan almıştım kokusu bayağı bı gitmedi. Hangi deterjanı kullanıyosun bu arada değiştirmelisin bence. Yardımcı olabilmişimdir inşallah :-)
00 Yorumla
+1 yılMerhaba
Çamaşırların mis gibi kokması mümkün
Bunun için dikkat etmen gerekenler ;
- Çamaşırları yıkarken yumuşatıcı koymaya dikkat et.

- Aldığın çamaşır deterjanı ile yumuşatıcının aynı kokuya sahip olmasına dikkat et.

Görselini en iyi ifade eden kısa notunu 11 Yorumla
Soran+1 yıldeterjanla yumuşatıcı aynı koku olmalı kısmı çok doğru ya haklısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
7Cevap
+1 yılMerhaba,
Çamasir makinenizin bakimini duzenli olarak yaparsaniz bu kokulari her zaman duyabilirsiniz.
Ama bu kimyasal kokulari solumanizi tavsiye etmem. Guzel kokuların uzun sure kalmasi içinKonstantre yumusatıci ve deterjanlar kullanınFazla gunese maruz bırakmayınRuzgarli havalarda camasir kurutmayinKuruduktan sonra dolabınizin icerisine kese içerisinde lavanta minik beyaz sabunlar koyarak camasir ve kiyafetlerinizin guzel kokmasini saglayabilirsiniz10 Yorumla
+1 yılYumoş ekstra lilyum harika kokusu var üstelik de çok kalıcı. Kesinlikle tavsiye ederim. Deterjan olarak da Ariel kullanıyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılay lilyum da çok severim, bakarım hemen çok teşekkürler :)
- +1 yıl
Rica ederim, dene asla vazgeçemiceksin :))
Deterjan kokusu uçup gider zaten kıyafet dolabına kalıp sabun, lavanta, karanfil gibi şeyler koyarsan daha güzel ve kalıcı koku kalır.
03 Yorumla
Soran+1 yılçamaşırlara değdiriyor musun bunları yoksa asmalı vs mi
Soran+1 yılçok teşekkürler
+1 yılVernel'in gül kokulu yumuşatıcısı muhteşem kokuyor onu kullanabilirsin canım
04 Yorumla
Soran+1 yılpeki var mı ekstra bi taktiğin, bazıları son 10 dakika koyuyormuş yumuşatıcı gözüne vs
- +1 yıl
Annem şöyle yapıyor. Çamaşırlar yıkanıyor sonra içinde sıcak su olan bı kovanın içine 2 kapak yumuşatıcı döküyor. O suya kıyafetleri batırıp ve çıkarıyor. Kokusu 2 gün kalıyor ve muhteşemmm. Parfüm sıkmana bile gerek kalmaz.
Soran+1 yılaa çok güzelmiş
- +1 yıl
Aynen
kurutma makşnası iyi de, havadar ir yere koymalısın, ayrıca çamaşırları çok yıpratıyor ya da çektiriyor. nemli kalsa ayrı dert.
00 Yorumla
+1 yılyumoş kullan önerilen ölçeğin biraz fazlasını dök yumusatıcı gözüne camasırlarada dokebilirsin biraz
02 Yorumla
Soran+1 yılçamaşırlara dökünce leke yapmaz dimi
- +1 yıl
yapmaz merak etme bu konuda en iyisi bence yumoş bi çok kullandım öğrenci iken şehir dışında yumoş pişman etmez
Bingonun yumuşatıcıları çok güzel kokuyor. Bir de yumoş ekstra Konsantre yumuşatıcılar.
Çamaşırlarını sürekli koklamak isteyeceksin :D15 Yorumla
Soran+1 yılPeki nası ekliyorsun ya, biri şey demişti mesela çamaşırların çıkmasına 10 dakika kala yumuşatıcıyı ekliyormuş vs
Soran+1 yılYok yok yumuşatıcı gözü olduğunu biliyorum :D Taktik olarak öyle önermişti, daha kalıcı oluyor kokusu diye
Soran+1 yılbakıcam çok teşekkürler :)
Güzel bı yumuşatıcı kullanın :)
00 Yorumla
+1 yılAnnemin yumuşatıcı epey iyiydi. Komşu çatlatan
00 Yorumla
+1 yılkime koklatacan knka adsasdsa
00 Yorumlaiçine bitmiş deodorant şişelerin koy
02 Yorumla
Soran+1 yılpatlar be :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılYumusatici kullanın 🙂
04 Yorumla
Soran+1 yılaa cidden mi yuh
Cevap sahibi+1 yılEvett
Mesrla rinso yad bingo iyidir
Cevap sahibi+1 yıl😃 😂
Cevap sahibi+1 yılCidden diyom bah 😃
Yıka ya spksğwlsğsösşsö
00 Yorumladaim olsun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çamaşır Yıkama Sırları > Sorular > Çamaşırlarım mis gibi koksun istiyorum, taktikleriniz var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat