Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
4Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bu tip paspas halılar sentetik halılardır. Sentetik ürünler genellikle 40 derecede yıkanır fakat halılar kıyafetlere oranla daha hassas yapıya sahiptirler bu yüzden 30 derece sıcaklık yeterli olacaktır. Program olarak varsa sentetik programını tercih edin. Sıkma devri 600 veya 800 olsun. Yumuşatıcı koyabilirsiniz ama ben koymama taraftarıyım. Deterjan olarak da Rinso Sıvı Aloe Vera kullanmanızı tavsiye ederim.
Bu tavsiyelere uygun şekilde paspas halınızı makinede yıkarsanız paspas halının altı hiçbir şekilde zarar görmez.

Elbette yıkanabilir özellikte olanlar yıkanıyor. Ama tabii ki ürünün ömrü azalıyor. Gerekmedikçe yıkamamak da fayda var. Bende otuz derecede ve kısa programda yıkıyorum.
Ben yıkıyorum biraz da paspas kalitesine bağlı yıpranma durumu. Benim paspaslarım da böyle bir sorun yok henüz
Cevap
4Cevap
Biz denedik ama sıkma programını unut.. yoksa makina yıkadığı halıyı asmaya kendi başına gitmeye çalışıyo 😂
Yıkanıyor da, en düşük devir, en kısa program. Tecrübe ile sabit 🤣🤣 1200 devirde, yüksek sıcaklıkta sonuç hiç iç açıcı değil. 🤣🤣🤣
Galiba yikaniyo annem hali yikama veriyo halilarini
Yıkanır ama makinanın biraz ömrünü kısaltır.
Yıkanır biz hep yıkarız sorun olmaz
Yumuşatıcı koyma 30 da yıka
Altı lastikli değilse yıka
Bozmak istiyorsan evett
yıkanır