Aldığımda beyazdı giydikçe sararmaya başladı. Çamaşır makinesine atsam beyazlar mı? Ya da başka bir şekilde nasıl beyazlara bilirim? Bu şekilde görüntüsü çirkin geliyor.
Beyazlar için olan çamaşır deterjanını kaynar su ile karıştır. Ayakkabınının sadece plastik kısımlarına gelecek şekilde bir kapta beklet. Suyun sıcaklığı yüzünden ayakkabın parçalanabilir, dikkat et.
Sonra çamaşır suyunu küçük pet bardağa azıcık koy. Kullanılmayan bir diş fırçası ile yavaşça fırçala. Burada baya dikkat et. Çamaşır suyu üstüne falan gelmesin, kokusu içinde açık alanda yap. Kapalı alanda asla!
Ayaklabi mağazalarin da beyaz ayakkabilar için beyazlatıcı oluyor ondan alabilirsin ya da Riskli olurmu bilmiyorum ama çamaşır makinesine atabilirsin ya da eski diş fırçası ile Macun kullanip diş fırçalar gibi fircalarsan beyazlayabilir
Ben ayakkabımı alırken 1 temizleyici bir de ince baz boya almıştım ayakkabının yanında indirime girmişti ucuza gelmişti ayakkabını çamaşır deterjanina koyma parçalanır kendi boyasını al boya
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Karbonat ve bulaşık deterjanını karıştırıp yıkıyorum ben o karışımla beyazliyor ayakkabi