Elimde internet varken ne kadar zor olabilir ama kafam karışıyor gerçekten. Yalnız yaşıyorum sürekli üst komşuyu çağırıyorum çalıştırması için, en sonunda kadın garip garip üflemeye püflemeye başladı haklı da :/ Kafam karışıyor hangi ayara getireceğim ne kadar deterjan koyacağım hangi bölmeye koyacağım falan resmen cebir geliyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Makinanda 1 saatlik program vardır mutlaka. Bizim makina bosch. Mix diye 1 saatlik program var renklileri hep mixe atarım. Genelde kendisi otomatik 30 derece diye ayarlar ama sen yine de bak kiyafetlerinin zarar görmemesi açısından. Beyaz çamaşırları da aynı programa 40-60 derece yapıp çalıştirabilirsin. Devir ise makinanın sıkma gücüdür. Devir ayarı ne kadar yüksek olursa çamaşırlar o kadar kuru çıkar. Genelde 1000 devir oluyor tüm makinalar. Önemli: Eğer tişört ya da beyaz herhangi bir çamaşırın zarar görmesin istiyorsan 60 dereceye atarken dikkat et. Çünkü kıyafetlerin çekebilir, kısalabilir.

sana yazıda bahsettiğim gibi örnek programı gösterdim. Çok basit zamanla öğrenirsin.
13 Yorumla
Soran+1 yılevet benimki de bosch, teşekkür ederim
- +1 yıl
Bu makinenin aynısı bendede var ve kullanımı çok kolay renklileri 40 derecede yıkarım yumuşatıcı kullanmadığım giysileride 30 derecede yıkarım
- +1 yıl
Mix programda sıkma 1000
En İyi Cevaplar
+1 yılbence ayıp şu açıdan yani insan günlük yaşantısında ihtiyacı olan şeyleri bilmeli bence
renkliler 30-40 ayarında çalıştır sıkma da 800 olsun deterjan sıvıysa kapağı 1 ölçü oluyor zaten eğer toz deterjan kullanıyorsan çarşıdan bi yerden deterjan kaşığı gibi bişey satın alabilirsin22 Yorumla
Soran+1 yılsıkma 800 olsun ne demek? bi de süreleri var o da ayarlanabiliyor, onu nasıl ayarlayayım
- +1 yıl
süreyi ayarlama kendi süresinde yıkasın orada 600 - 700 - 800 - 900 - 1000 diye sayılar görceksin çamaşır makinasınn önünde ya çevirmeli bir düğmedir ya da hepsinin yanında yanacak ışık vardır bir tuşa basıp ayarını değiştirirsin genelde otomatik 600 de olur çalıştırdığın zaman ama çok sıkmadığı için çamaşırın kuruması uzun sürer 1000 yaparsan da çok buruşuk olur ütü yapmak istersen çok zorlar 800 orta karar en ideali
+1 yılMadem öğrenemiyorsun sat, basit 2-3 programlı bir şey al. Programı sabit bırakırsın sadece çalıştırma tuşuna basarsın. Deterjanı da göz kararı koyarsın artık.
02 Yorumla
Soran+1 yılAnnem yeni makine aldı eskisi de çok eski değildi onu verdi bana, bunu satarsam laf yerim kesin :/
- +1 yıl
O zaman manuel yönteme devam. Gelen kadın söylesin tek tek madde madde yaz. Takıldığın yerde açar bakarsın
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
59
Cevap
79Cevap
Herşeyi basamak basamak yaz. Bir diyagram oluştur kendine

1 makinenin fişi prizdemi bak evet hayır buna göre işlem yap, sonra makinedekiler renkli mi renksiz mi bak. Ona göre işlem yap sonra deterjan renklimi renksizmi koymalısın karar ver sonra kısa mı uzun mu çalıştıracak son onu yaz sonra hassas mı değilmi kıyafetler ona kararver sonra sıcaklık değerlerini seç ve sonra hangi düğme ile başlayan gerekiyorsa son olarak onu yaz ve bunu makinenin yanına as bir daha sorun olmaz 🤣🤣🤣 tamammı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCiddi mi söylüyorsun bunlari? Bende 24 yasindayim ve 3 yildir tek yasiyorum ama cokta iyi biliyorum neyin nasil olacagini. Bu yasa gelip tek yasayip nasil bilemedigine hayret ediyorum. Ben komsularimi hic tanimam bile 😂 tanisaydim da cagirmam. Kadin hakli olarak bikmis. Bu hayatta hicbir konuda kimseye muhtac olmayacaksin iste sonra boyle oluyor. Annene falan de ya da baska birine cek fotosunu makinenin ayarinin soylesinler sana. Ya da kadin anlatirken dikkatli dinle veya ses kaydi al. Kadina muhtac olmadan yapcak cok sey var. Bu arada hic kimsen olmasa bile netten bakabilirsin. Her sey yaziyor zaten kac derece de yikancak ne yapilcak.
10 Yorumla
+1 yılHayır ayıp degil. İşler cinsiyetleştirilemez. Su an burada 29 yasinda bir erkek bilmedigini yazsa "erkeksin normal yiaa" diyecek insanlar gelmis burada sirf kadin olarak bilmedigin icin sana laf ediyor. En az bir erkek kadar sen de bu konulara ilgili olmayabilirsin. Ne yemek bilmek zorundasin ne ev işi. Erkek kiz fark etmez, bilmek senin yararina olur ama bilmemekte bir kusur yok. Senin hayatın. Ve seninle hemfikirim, internetten bakacağım seyleri ezberlemem. Gerek de yok. Kendisini mutfak robotu, kocasinin hizmetcisi olarak gören bayanlar ağlamaya devam edebilir.
226 Yorumla
Soran+1 yılBiri şey dedi, erkek halimle bile biliyorum...
- +1 yıl
Erkek haline tüküreyim de o zaman 🤣 bu erkekleri ne garip yetiştiriyorlar ya. Erkek oldugu ve yemek yaptığı, temizlik yaptigi icin bile övgü bekliyor, yetenekmis gibi davranmamizi bekliyorlar. Saka gibi.
- +1 yıl
@matilda18 Yok bunun feministlikle asla alakası yok. Bende feminist bir bireyim ama böyle düşünmuyorum. Her şeyden haberim var tüm ev islerini de bilirim nerde ne yapilcak bilirim. Ama bunun asla evlilikle mutfak robotluluguyla alakasi yok. Bir seyleri bilmek öğrenmek çok güzel bir şey. Çocuklugumdan beri bildigim seyler bunlar. Kadin erkek diye ayirmiyorum ama herkes bu basit seyleri bilmeli bence. Ozellikle de tek yasiyorsan. Sonra iste baskalarina muhtac kaliyorsun onlar da ufleyip pufler hakli olarak. Yalniz yasiyorsa bunun getirdigi sorumluluklar vardir tabiki de ogrenecek kendi icin. Yalniz yasayan insan sirtini kendine yaslar bende tek yasiyorum. Kimseye muhtac olmamaktan guzeli yok. Bilmezsen muhtac kalirsin iste. Öğrenmeye açık olmak gerek.
- +1 yıl
@Happy6161 ya tabii ki haklısın herkes herşeyi az çok bilmeli. Ben de bana herşeyi öğrettiği için hep annemi taktir ederim. Arkadaşın da dediği gibi cinsiyet ayrımı çok fazla oluyor ama bunu bizler yeni nesil olarak değiştirebiliriz.
- +1 yıl
Ben burada is yapan kadin mutfak robotudur demedim. Ben burada temizligi kadin oldugundan oturu kadina yukleyen ve kadini tabiri caizse "mutfak robotu" gibi gören insanlara nisbeten soyledim. Elbette kadin da erkek de kendisine yetecek kadar basic temizlik, yemek bilgisine sahip olmali.
- +1 yıl
O benim kocam o hicbir seye dokunmasin ben her şeyi yaparım hatta ayaklarini bile yıkarım zihniyetinde kadinlar var. Bunun aynisini ogullarina da yapiyorlar. Ataerkilligi mesrulastirip kendi vazifeleri gibi karsi cinse hizmet eden, erkeklerin hizmet etmesini beklemeyen ve bunu normal bulan var. Ogullarina ne temizlik ne yemek ogretmeyen, bir malmis gibi yetistiren, o erkektir yemegine kadar ben koyayim, banyosunu bile ben hazirlayayim diye anneler var. Ve bunlari savunuyorlar da. Bu da erkek egemenligi, ataerkilligi savunmak anlamina geliyor. Aile icindeki erkek ustunlugunu kabullenmek ve desteklemek anlamina geliyor. Ben bu tarz kadinlara laf ediyorum. Ya ben iyi anlatamıyorum ya sizler anlamıyorsunuz, cozemedim.
- +1 yıl
@matilda18 Yani ben 25 yaşındayım mesela kimse bana bir şey öğretmeden gider bakardim göre göre yapmaya basliyorsun hevesin de olcak yapa yapa o konular da ustalasiyorsun. Yani illa yorum yapan kisinin dedigi gibi evlenince hizmet etmekle alakasi yok tek yasamayi goze alan her seyi de yapabilmeyi goze almis ve kendine guvenip eve cikmis demektir. Ben evlenmeyi istemiyorum mesela kendim icin gerekli olan her seyi biliyorum kimseye muhtac kalmayayim yeterli. Ve evet erkekler de bilmeli tabikide. Onlar da belirli bir yasa geliyor ve özellikle evli ya da tek yasiyorsalar kesinlikle bilmeliler kadinlara ne diyorsam onlar icinde gecerli aynisi. Esitlikten yanayim her zaman.
- +1 yıl
@Happy6161 sen benim neyi ima ettigimi önce bir anla, sonra alakası olup olmadığına karar verirsin.
- +1 yıl
@Happy6161 Bilinmemeli demiyorum, ogrenecek olan kendi icin ogrensin, bir erkege hizmet etmek icin, ileride kocama nasil hizmet ederim dusuncesini tasimadan kendisi bir birey oldugu ve hayatini idame ettirebilmek icin ogrensin diyorum. Seninle ayni seyi konusuyoruz ama sen farkinda değilsin bence.
- +1 yıl
Görüş sahibinin son yorumuna katiliyorum. Ve ataerkillikten nefret ediyorum bu kelimeyi duyunca bile iğreniyorum. Öyle yapa yapa zaten paşalar kadinlarin tepesine cikti. Aileleri bunlari kadin her seyi yapar sen otur ancak ise git gel diye yetistirdi oyle geldi oyle gider. Evlenmek istemememin bir nedeni de boyle kafa yapisinda bir erkege asla sahip olmak istememek
- +1 yıl
Benim goruse yaptigim yorum da son yorumla ayni zaten. Sadece daha kaba taslak hali. O yuzden anlasilmamis herhalde. İma etmeye calistigim oydu zaten.
- +1 yıl
Yani ogrenilmeli, ama ogrenmeyen birini yadirgamam. Ogrenecek olan da kendi icin ogrenmeli. Bilmeyen bir kadina da "sen kadinsin nasil bilmezsin" diye cikişılmamalı. Erkekler o yasta bilmeyince "erkektir normal ya" deniliyor cunku. Esitlik diye bahseden arkadasimiz @Happy6161, umarim anlamistir. Bir hukukcu olarak esitligin ne anlama geldigini iyi bilirim
- +1 yıl
Yoo her şeyin farkındayım. Ama biz burda daha çok bekar tek yasayan bir kadin icin yorum yapiyorduk. Sen daha cok genel bir yorum yapmissin. Ataerkil yaşam biçimlerinin icinde yer alan bir konudan bahsetmissin. En son mutfak robotu kocasinin hizmetcisi lafin garip gelmis insanlara. Yoksa ayni seyi demek istiyoruz. Insan kendi icin her seyi ogrenmeli bir baskasi icin degil.
- +1 yıl
@matilda18, Feminist dusunce yapisi zarar vermiyor. Sizin feminizm ideolojisini yanlis yerinizden algilamaniz aileye zarar veriyor. Ataerkilligi savunmak aileye ve sonrasinda topluma zarar veriyor. Feminizm ideolojisini arastirmanizi tavsiye ederim. Her iki cinsin esit olmasinin aile profiline nasil zarar verdigini (!) o zaman konusuruz.
- +1 yıl
Her insana gario gelmemis ki yorumu begenenler de olmus. Demek ki siz oradaki sarcasm'ı cozemediz. @Happy6161
- +1 yıl
Egitimle degisir ama uzun konu. İyi gunler
- +1 yıl
Eviyle ilgilenen kadina mutfak robotu demiyoruz işte. Sen anlamamissin. Yorumlari oku anlarsin imami. Ben de evimle ilgileniyorum. Muhim olan bunu erkek icin yapmamak, kendin icin yapmak. Neysee, jyi gunler
- +1 yıl
Erkek icin yaparsan robottan farkin olmaz
- +1 yıl
İmam oydu
- +1 yıl
Evet, dogru. İyi günler. 😊
Ayıp ney ya 29 yaşına kadar ne yaptın hiç bir işin ucundan tutmadın mı o zamana kadar? Çamaşır yıkamasını bilmeyen o yasa kadar hiç bir ev işini bilmiyordur bence. Evlenince kaynanan herkese yayar bir iş bildiği yok diyecek kocanı sürekli dolduracak evlendiğin kıza bak diye senin annene kaynanan her bir araya gelmesinde diyecek hiç bir şey öğretmedin mı bu nasıl kız iki eliyle bir şeyi doğrulamıyor diyecek
00 Yorumla
+1 yılNe var bunda bende hiç kullanmadım çamaşır makinesi ogrenilmeyeck bisey değil düğmesi belli herşeyi belli sadece kaç derece de yıkanır bunu bilsen yeterli beyazlar 60 renkliler 40 vs böyle ayarlaya ayarlaya gidersin saten kumaş vs bunların derecelerini bilirsen yaparsın
00 YorumlaAtla deve değil ya instagramda falan bi fotoya 50 efekt uygulayıp onu etiketleyip bilmem naapıp 1 saat uğraşabiliyorsan ondada eski makinalarda harfler var örneğin g kısa yıkamadır b uzun yıkamadır gibi. Kadını çağır dediğini yaz bi yere her çalıştırmanda aynısını yap... Her seferinde farklı ayar yapıp gizli kodlar girmiyor ya komşu kadın da 😄😄😄
00 Yorumla
+1 yılBaşlarda bende senin gibiydim. Not tutarak yıkamaya başladım en sonunda öyle öyle öğrendim. Hangi çamaşırı nasıl yıkadığımı not aldım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanım birisi ise bilmemek ayıp değil
Akıllıysa da akıllıyım diye gezmesin.. makinaların kullanım klavuzları var
Kaybettiyseniz markayı internete yazınca klavuz yine çıkıyor.
Hiçbirşey olmasa bile 1 kere gösterince öğrenmeniz gerekiyor sonuçta makina yani 6-7 düğmesi var. Ve üzerinde zaten herşey yazıyor anlamadım belki akıl sağlığında problem vardır10 Yorumla
+1 yılBen 38 yaşındayım, 4 sene önce rastgele yaparak öğrendim. Tabii buradan da sormuştum. İnternetten tam anlaşılmıyor. Devir çok önemli değil, belli zaten. Çeyrek kapak civarı deterjan yarıdan biraz fazla yumuşatıcı koy hepsine uyar. Markası ne?
02 Yorumla
Soran+1 yılBosch
- +1 yıl
Bizimki hotpoint yarım saatlik mix programı var karışık atıyorum sıkıntı olmutor hiç hatta 1 kere beyaz da attım sorun olmadı 😀
+1 yılAnnen sana bir şey öğretmemiş diyebilirler. Çünkü annen her işi kendisi yapmak istemiş, sen de bu zamana kadar öğrenmek istememişsin. Oğlum 15 yaşında ve ben öğrettim. Hayat bu ne getireceği belli olmaz
00 YorumlaHayır ayıp değil . Bir şeyi bilmemek ayıp değil de öğrenmemek veya öğrenmekten kaçmak ayıp olur. İster 50 yaşında ol bilmemek ayıp değil öğrenirsin. Yani sonuçta çamaşır yıkamayı bilenler doğuştan bilmiyorlardı ya. Onlarda öğrendi sen de öğren...
00 Yorumla
+1 yılGeç onu sen troll abi skssösosllsks ben gram anlamam öğrenci evinde 1 kez ayarlandı gösterdiler ne kadar koyulcağını düğmeye basıyosun geçiyosun başka bişey olmuyor
00 Yorumlaçamaşırı sen yıkamıyorsun bu bir. iki makineye at çalıştır mantığıyla bile her insan çamaşır yıkayabilir ama sonra bebek donu giyme şansını olabilir :)
00 Yorumla
s +1 yılÇamaşır yıkamak, bulaşık yıkamak, yemek yapmak bir insanın hayatta kalması için sahip olması gereken temel beceriler... diyeceklerim bu kadar
10 YorumlaAlt tarafi iki dugmeye basacan fizik sorusu degil yani
11 Yorumla
Soran+1 yılfizik sorusu daha kolay geliyor
Yahu kadına söyle sana öğretsin bu kadar mi zeka yoksunusun anlamadim ki
30 YorumlaUlan küçük kardesim bile yapıyor ya hahahahah ne desem bilemedim.
10 YorumlaÇamaşır yıkamanın öyle bilinecek ya da öğrenilecek bir yanı yok ki. Mantık yürütmek yeterli.
20 YorumlaBen küçüklüğümfen beri yıkıyorum temizlik te biliyorum ama yemek konusunda zayıfım.
20 Yorumla
+1 yılbilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp çamaşırları makineye atmak en kolay iş öğrendikten sonra insana basit geliyor :D
00 YorumlaMakinenin modelini internete yazıp kullanma kılavuzunu indirebilirsin. Renklilerini en fazla 40'ta yıka, dışarı çıktığın kıyafetleri ise 30'da.
00 Yorumla
+1 yılAyıp yok bunda ama alışkanlık halinede getirme interneti bırakıp lendi başınada yapmaya başlayabilirsin
00 YorumlaVakit bulamaz kadın temizlik yemek ev işi falan. Çok aşırı yogun lar belli yasa talep görmeyene kadar böyle gider.
00 Yorumla
+1 yılDeğil ama öğrenmen lazım yani nereye kadar o Komşun olacak her çalıştırdığında bak nasıl yapıyor diye
00 Yorumla
+1 yılbu kadar zor olmamalı ya.. yani karmaşık bir durum yok aslında..
02 Yorumla
Soran+1 yılvar ya :/
- +1 yıl
:)) bence sen gözünde büyütmüşsün..
+1 yılAyıp. Bilmiyosan aç internetten YouTube video kaynıyor
10 Yorumla
+1 yılBilmemek değil, sormamak değil, öğrenmemek ayıptır...
00 Yorumla
+1 yılBayansan evet. siz hiç iç çamaşırlarını kuru temizlemeye veren bi bayanla evlenmek istermisiniz
00 Yorumla
+1 yılHmm bilmiyon makineyi çalıştırmayı falan o zaman sende kirli sonlarını elinde yıka 😊
00 YorumlaVideo izleyerek öğrenirsin bır iki seferde. Her seferinde insan çağırılmaz Bence ayıp yani.
00 Yorumla
+1 yıl10 yaşındaki çocuğa 1 kere göstersen anlar. Bu nedir yaa.
00 Yorumla
+1 yılÖğretelim bende yalnız yaşıyırum kullanıyoum nakineyi
00 Yorumlaabi alt tarafı deterjanı döküp makina çalıştırıcaksın ya, bi sefer görsen yeter en fazla :D
00 Yorumla
+1 yılBen bile erkek halimle biliyorm senin bilmemen ayıp bilmessen ögretiriz komşun misali :)
00 YorumlaYouTube'dan bakabilirsin bir sürü video var. Hiç bilmiyorsan karma yıkama yap tek tek uğraşmazsın.
00 Yorumlaİnternette her şey yazıyor. Komşuya gerek bile yok.
00 Yorumla
+1 yılkomşuya soracağına googleye sor ve öğren laf olsun diye bakma
00 Yorumla
+1 yılSende öğrenmeye çalış yani 29 yaşına gelmişsin bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp
00 Yorumla
+1 yılPeki nasıl hala hayattasin 😀 makinenin modelini YouTube arattır içeriğini paylaşan olmuştur illaki
00 Yorumla
+1 yılİnternette yazıyor hepsi videolar da vardır her gün izle gerekirse sonra kafanda oturtursun zamanla.
00 Yorumla
+1 yılÇamaşır yıkamayı bilmemek değil de çamaşırı makinenin yıkadığını bilmemek daha kötü :D
00 Yorumla
+1 yılöğrenmek zorundasın..
her zaman birileri halledemez bu işleri.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence haklısn ben 38 yaşında yeni öğrendim 😂🙈e bekar olunca normal bilmemem
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAllah beynini kullanmaya çalış onu beceremiyorsan not yapıştır makinaya ve ölçüye
00 YorumlaMakinenin ayarı sürekli değişmez ki. Çoğunlukla aynı ayarda yıkanır. Bölüm kısmını sürekli değiştirme açma kapatma düğmelerini kullan sadece.
10 Yorumla
+1 yılBir iki kere çağırman normal ama o kadar gelmesinde öğrenmesiysen bence yapmak istemediğindendir. İnternette her şey var isteyen öğrenir
10 YorumlaSen çamaşır yıkamayı bilmiyor değilsin. Çamaşır makinesini kullanmayı bilmiyorsun.
00 YorumlaBaşlığı görünce bende sandım ki elde yıkamayı bilmiyorsun :/ durum daha vahim ama merak etme neresi ayıp olacak normal bir şey bu.
00 Yorumla
+1 yılgoogle'a çamaşır makinesının markasını yazıp kullanma klavuzunu indir, oku öğrenirsin. Ben öyle öğrendim.
00 Yorumla
+1 yıl29 yaşında çamaşır yıkayamoyorsa beyinsel sorunu vardır. Zeka özürlüdür
01 Yorumla
Soran+1 yılAyıp
+1 yılAyıp tabi. Düğme çevirmeyi bilmiyor musun? Ben bile bu yaşımda erkek olmama rağmen biliyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılerkek olmana rağmen vurgusu niye
- +1 yıl
Çamaşırları erkekler yıkamaz sonuçta
Soran+1 yılseksist düşünceymiş, sevdim
+1 yılBir daha çağırma o komşuyu öğrenmeye çalış nr kadar zor olabilir ki
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 10 yaşından beri biliyorum yuh yani kadın haklı öfler
00 YorumlaHangi cinsiyet için bu soru, erkek bilmiyorsa normaldir ama bayan bilmiyorsa sıkıntı 😀😀
00 YorumlaYok ya ne ayıbı buna ayıp denmez dense dense canım Lik denir
00 Yorumla
+1 yılNiye ayıp olsun ayrı eve çıkınca hepsini zorunlu öğreniyorsun sıkma canını
00 YorumlaNiye ayıp olsun... Bende bilmiyordum geçen hafta öğrendim kiz kardeşimden görüntülü arayarak 🤣🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılYanı ayıp değil ama ögrenmen gerekirdi bence dleğdlfpfö
00 Yorumla
+1 yılNeden ayıp olsun nedeeeen 22 yaşındayım fırın çalıştırmayı bilmiyorum mesela.
00 Yorumla
+1 yılKadın sana anlatsın ya videoya al ya da kağıda yaz
00 Yorumla- Devamını Gör (78)
Devamını Gör(123)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri