AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
171Cevap
Çamaşır yıkamak ne kadar zor olabilir bırak yıkama kendi işini kendi yapsın
haklısın erkek gerekirse kadında olur 😄😄
Yıkıyorsan net malsın çamaşırcı mısın sen kendi yıkasın bir daha yıkama
Madem ciddisiniz ayrı evlerde durmakta saçma, birlikte yaşayın iş bölümü yapın
Karşı cins olursa sevgilim olmasına da gerek Yok acımam yıkarım😈
NİYE SEN ONUN HİZMETÇİSİ MİSİN ARKADAŞIM?
ALLAH EL KOL VERMİŞ NASİL PİSLETRİYSE DE KALKSİN KENDİ TEMİZLESİN
Yıkama ya ne yıkıyıcaksın hadi bır kere yıkarsın iki kere yıkarsın alıştırma öyle ilerde bütün yük omuzlarında olur
Fazla mı odun veriyorsun.. insanlara başa çıkmayı severler. Sevdiği için olduğunu anlamazlar da artık kullanmaya başlarlar.
Şöyle yorumlara baktım merak ettim çünkü
Kızların çoğu yıkama diyor erkeklerin çoğu da yıka diyor 🤔🤔
yıkama kullandırtma kendini alışır sonra ona kendi sorumluluklarını kendisinin yapmasını söyle
doğru diyosun
Aynen öyle mesela ben kendi yemeğimi yaparım kendi çamaşırımı kendi bulaşığımı tüm ev işlerimi kendim yaparım ben sevdiğim kızı kullanmam onun işi benim kölem olmak değil hayatımı paylaşacağım kişidir
Sen enayi ve kolemisin acaba
:D değilim
Ne alaka şimdi kadın yemek yapsa enayi mi oluyo?
Bi süreliyine yardımcı ola bilirsen her zaman degil. ne zaman evlilik o zaman sen yıkamalısın bu kadar !!!
Belki seninle evlenmek istediğinin bi yoludur. Alttan alttan yer yapıyor olabilir. Ama onu tanıyan sensin ne amaçla yaptığjnı hissedersin
Yogunluktan dolayi kendi yikayamiyorsa normal. Ama boyle bir durum yoksa ileride evlenirseniz sana hizmetcisiymis gibi davranabilir.
Yıkamak zorunda değilsin eli ayağı tutuyor kendisi yapmalı. Bi de evlenince yardim etmeyeceğide belli olmuş ayrica
Tabi mesela ben senin sevgilinim😉 çamaşır yıkamayi bilmiyorum sana getiririm🙃 sen yıkarsın😁 erkek ev işinden ne anlar 😘
Kendi evinde yıkayabilecek şartları varken sana bnnu yaptırması kabul edilecek bir davranış değil maalesef.
Ciddi ilişkin varsa ikerde zaten mecbur yıkıcan. Şimdiden başla eğer bu ladar değerli ce ciddi ilişki çniz varsa takma bence.
Makinası bozulmuştur belki bu kadar büyütme knk ya da deterjanı yoktur ona sorabilirsin
makinesi de bozuk değildi deterjanı da vardı sorunca deterjanım bitti dedi ama
Knk bunu sevgiline sorsan daha iyi değil mi :/ biz nerden bilicez ki
Sadece iç çamaşırı getiriyosa dier elbiselerini hâla kendi yıkıyo demektir. E sadece iç çamaşırı getiriyosada ilşkiye girmek için yol yapıyodur mantıken.
tüm çamaşırlarını getiriyor
Seni görmek istiyordur büyük ihtimalle bilmiyorum ama belki de öyle değildir
görüşüyürızu zaten
görüşüyoruz :) yazamamışım
Yani ne bileyim ki belki kendi çamaşırını yıkayamıyordur ona öğret ve bir daha sana getirmesin kendini kullandırtma
getiriyor 10 senedir yalnız yaşıyor
getiriyor demişim yıkıyor
Galiba senle aynı eve çıkmak istiyor bu yüzden sürekli getiriyor onunla bir konuş acaba öyle bir şey mi düşünüyor eğer öyle bir şey varsa artık aranızda halledin
Ben bebekken bile kendi bezimi kendim değiştiriyodum kimseye hiç bir işimi yıkmadım. Arkadaş engelli galiba yardıma muhtaç allah yardımcınız olsun
Art niyetli olmayin belki çamaşır makinesi bozulmustur.
bozuk değil
Seviyorsan tamam 1-2 olur sonra nedir bu ya makine diye birsey varr demi :)
Yıka evini süpür yemek bulaşıklarıda yıka ekstradan aklıma gelmeyen şeyler varsa da yapabilirsin :)
oldu
Geçmiş olsun seni kullanmaya başlamış. Yıkama kendi yıkasın.
yıkamıcam daha
sana yerleşecek dikkat et sjsjwje
Terbiyesiz ya 😂😂😂
ajwjwkw
banane annenden babandan? 🙃
Beyler okuyamadım bana biri anlatsın bende gülmek istiyom
üstünden gec. ben öyle yaptım. ama galiba sevgilisi çamaşırlarını kızın evine bırakıp gidiyor özetle ajsısı
bu görüşe bile nası abazalık yapabildiler hayret
Git b0klu donunu yıka sevgilinin
@hayaletsuikastçi sana demiyorum kardeş, hayırdır?
Hayıra bayır 1deterjanda bize ayır ajdkalksa
@soran bence haklısın eıeueueu ama ben şaşırmayı bıraktım. galiba bozuldular. reset atsak bir ihtimal düzelebilirler ısjwjwj
@nyanya1384 hacı ben abazalık yapmadım
@hayaletsuikastçi bence kıza terbiyesizlik etme. kızı görmediğin icin gizli bir kımlıge saklanıp böyle yazman dogru değil
Ben yaptım kabul hadi dağılın 😂
git b. donunu bu abazalık olmasa da saygısızlık
😀 😀 😀 😀
@nyanya1384 gizli kimliğe saklanmadım ki profilim gözüküyo nasıl gizli kimlik oluyo
@nyanya1384 boş duyar kasma
@soran şaka yapmıştım ablacım ayarını kaçırmışım şakanın özür dilerim
@hayaletsuijastçi nick ile olmuyor o işler. bu arada bu benim eleştirim. kabul edip etmemek sana kalmış 🤷♀️ beni ilgilendirmez
@nyanya1384 Gel bi senle yüzyüze görüşek ben neysem oyum internette farklı realde farklı davranmam istanbuldamı oturuyon
Hem tanışmış oluruz
@nyanya1384 Ya da s2tret abla yaşın büyükmüş
aıwıwı evet evladım bu arada yaşıt olsak dahi gerek yok🤷♀️
@nyanya1384 hayat yalnız geçmez ablam illa ki sana layık seni koşulsuz sevicek bir babayiğit çıkar karşına
yalnız değilim 🙂
@nyanya1384 Allah mutluluğunuzu daim etsin
teşekkür ederim
Saçmalama Allahallah bunca zaman nasıl yıkadıysa şimdi de öyle yıkasın yıkama sen
Benim donları da yıkarmısın sana zahmet gülüm 😘🙂😅
Ulaann 😂😂😂😂😂👍👍👌👌👌
Sebebini sor, direk yikamicam dersen yanlis anlayabilir.
Yeri geldiğinde o da sana yardım ediyorsa sıkıntı yok , eğer etmiyorsa yol yakınken dön
Tabi haklısın eğer yapabiliyorsa yardım etmeli
Erkek dediğin kadinina sahip çıkar onu ölümüne korur
Erkek dediğin savaş yapar erdgn milyon dolar nerde? Anasn sktgm turkiyeyi bitirdn
Kanki fatura parasını sana kitliyor gibime geldi ksmsksmsks
Jdjdjdjdjrjjrjrkrkktktkkt
Ne yani sevgilinin çamasirlarini iş yıgını gibimi görüyosun. Sen simdiden böyleysen... Yika gitsin sevgilinin camasirları ne olacak iğrenmemen lazım
Bence kadının olmanı istiyor seni eşi gibi görmeye başlamış ciddi düşünüyor olabilir
Seni deniyor bence çilesini çekicen mi yoksa bi çamaşır yüzünden gidicen mi
dove dove yikat askim bu erkek milletı bundan anlar anca 😏
Yıka bence sonra da şakalar yap çoraplarını koklayım derken ölüyordum diye falan
Niyeti bozuk çoğunlukla iç çamasir ve pantolon varsa
Aranızdaki problemi bilmiyorum ama bu konuyu onunla konuş umarım çıkış yolu bulursun
Yıkama, bahane bul kendisi elbet sonlandıracak tır bu huyunu
aranızdaki ilişkiye bağlı, karşılıklı olacaksa yıkanabilir yani
Bir dahaki sefere sen çamaşırını al ona götür. İçinden geçeni ona söyle alışmasın
zamanin varsa severek yapcakasan yika ne varki bunda
bence kendi yıkamalı, sonuçta yapmayı biliyor konuş bence
Yıkasa ne olurki
Cok dandik iliskiymis evlilerin arasinda bile sınır olur
Temelin hikayesini aklına getir. Biz de çalışanı... ler gibi düşünüyordur belki 😁
Hayır kesinlikle sen yıkama o kadar çok istiyorsa evlilik teklifi etsin
Bekarlik canına tak etmiş bence artik. Sana kalcal gibi.
Yani evlenince sen yıkarsın , bakalım yıkayabiliyor musun.
Artık o evde yaşama vakti geldi birdi sikisirsiniz
anlamadım
@oquzbey1 kardeş git sorumdan şikayet mi edeyim illa
Bu seviyeye gelmisbyani
Senn de saçma soru sormuşsun tabiki yıkıcan
@oquzbey1 niye tabi ki pardon?
Çünkü sevgilin senden istemiş niye yıkamıcaksın
kendi evi varsa sana niye getiriyor
herhangi bir sıkıntı varsa olabilir. tek sebebi tembellik olmasın sadece.
Evinde onun imkani varsa sen yikama sacma yani
Bu kadınların harbiden de gözleri açıldı 😂
nerden buluyorsunuz bu tipleri
pazardan
ucuz mal olduğu belli 😂😂
Seni görmek için bahane uydurmak zorunda hissediyor olabilir mi? Belki biraz sorgulayıcı yaklaşmış ve ürkütmüş olabilirsin yavru ceylanı 😅
Sana güveniyor seni deniyor o arkadaş ve sen buna katlanamiyorsan ayrılmanız lazım yazık etme çocuğa !!!
Yıkama zaten bunu istemesi saçma sen annesi misin?
doğru diyosun ya
Ama yikamissin sonuçta bence konuş bunun yanlış olduğunu bikac kere olur ama evinde makine var sana getiriyor öğret bu resmen saçmalık
doğru diyosun biliyor yıkamayı da niyeyse böyle yaptı
Biyerde seni kullanmak bu bence konuş tabi senin hayatın karışmak bana düşmez misal ben böyle birşey sadece yardım amaçlı isterim göstersin
Bu soruyu daha önce soran sen miydin? Baya oldu.
yok bunu bu hafta yaşadık biz ben sormadım ama aynı dertten biri varsa da mutlu oldum ne yalan :D
🤣 birebir aynı neredeyse. Neyse cevabım kendi yıkamayı öğrensin ilerde bana lazım olacak de
biliyo ki yıkamayı, o bana garip geliyor. bilmese neyse dicem zor bi şey de değil ama
Sadece yıkamayamı getiriyor
yani bu zamana kadar yıkadığım hiçbir çamaşırı ütüsüz kaldırmam ben
Onu demedim da yıkayıp götürüyomu ordamı bırakıyo dedim
yok götürüyor
Ozaman ya zamanı yoktur yıkamaya ondan veriyodur sana ya da ya da sevgilisi olduuun için sende bişey demediinden sana yıkmak istiyodur bu ıvır zıvır işleri
zamanla ne alaka ki yarım saate yıkıyor makine çıkarıp asmak 5 dakika. yarım saat başında beklemiyor neticede
Onu ona sor uraşmak istemiyor anlaşılan
yikamamalisin tabi ki biliyormus iste kendi
bilmese bile zor bi şey değil ki ya
kesinlikle
ben de 18 yasimda ailemden ayri eve cikmis bulundum camasirlarimi yikamam 3 gunumu aldi 10 yil sonra kendi makinemi uretirim heralde
aynen hiçbir şey bilmese bile internette aratıp bulması 20 saniye falan
aynen
bence ne güzel bir haraket başarılı
nedir güzel olan
Kendi vinde makin varken sana niye getiyor kv