Alışveriş & Hediyeler Çamaşır yıkarken kafası karışanlar buraya! Hangi çamaşır hangi deterjan ile yıkanmalı? (Sayfa 2) Rinso Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4042 Çamaşır yıkarken kafası karışanlar buraya! Hangi çamaşır hangi deterjan ile yıkanmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 82 kişi beğendi
Blackvibe Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 73% +1 yıl Beyazlar beyazlara uygun deterjanı siyahlar da kendisine uygun. Renkliler de gdjgd bu işlerle annem ilgileniyor 2 0 Yorumla
Sorunlukalbim Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 88% +1 yıl Bence bütün çamaşırlar aynı deterjanla yıkandığında çamaşırlara zarar gelmemeli. Böyle bir icat olsa bir on yıl sarar bu. 2 0 Yorumla
__AmouR_ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Her çamaşır için deterjan değişmez bana göre, ayrı ve doğru ayarında yıkandığı sürece problem yaşanmaz. 2 0 Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Benim hiç kafam karışmıyor iki tane deterjan kullanıyorum beyaz ve renkli için! Çamaşır işini sevmem o ayrı konu tabi 2 0 Yorumla
gozdegozdegoz Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 81% +1 yıl Siyahlar için renkliler için ayrı deterjan kullanıyorum ayrıca özellikle kış aylarında sıvı yaz aylarında toz deterjan kullanıyorum 2 0 Yorumla
Denizimsimsi Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Rinso candır bembeyaz yapıyor bazıları saratıyor ama hiç karşılaşmadım. 2 0 Yorumla
Yorgun4040 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 70% +1 yıl camasiri elle yikamayi birak makineyleyi kamayi bilmiyorum jsjjsjssjsj 3 0 Yorumla
LaFemmeauGoûtduVin Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Rinsonun deterjan kokuları gerçekten güzel ve giysilerde de etkisi yıkamdan sonra devam ediyor ayrıca giysileri taşlaştırmıyor. 3 0 Yorumla
ceydanurisliofficial Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hiç bana göre değil ama bilmek zorundayım :D sonuçta kimse gelip çamaşırlarımı yıkamayacak. 3 0 Yorumla
GamerGirl2919 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yeni Rinso bir harika. Kokusuyla , giysilerimizin canlı renkleriyle... ve daha fazlasıyla... 💗 3 0 Yorumla
durum_ayran Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 87% +1 yıl Ben üç katagoriye ayırıyorumRenklilerBeyazlarSiyahlar 3 0 Yorumla
Neslihürvicdanıhür Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Renkliler renkli icin olanla beyazlar çamaşır suyu katkılı olanlarla 3 18 Yorumla oski35 +1 yıl Öylemi yapıyorsun sen Yorumla Neslihürvicdanıhür +1 yıl Evet öyle yapıyorum. Yorumla oski35 +1 yıl Faydalı olmuyormu Yorumla 15 yorumu gör oski35 +1 yıl Oluyormu Yorumla Neslihürvicdanıhür +1 yıl Evet oluyor. Yorumla oski35 +1 yıl Ne yıkarsın genelde Yorumla Neslihürvicdanıhür +1 yıl Kaban ve ceket harici her kıyafati yıkarım. Yorumla oski35 +1 yıl Kaç derece Yorumla Neslihürvicdanıhür +1 yıl Beyazlar 50 renkliler 40 derece Yorumla oski35 +1 yıl BEyaZlarda neler oluyor Yorumla Neslihürvicdanıhür +1 yıl Çamaşır tshirt gömlek. Yorumla oski35 +1 yıl Gelirmisin bir mahsuru yoksa dm Yorumla Neslihürvicdanıhür +1 yıl Yok burdan ne diyeceksen. Yorumla oski35 +1 yıl NEden Yorumla Neslihürvicdanıhür +1 yıl Gereksiz o yüzden. Yorumla oski35 +1 yıl Rica etsem Yorumla Neslihürvicdanıhür +1 yıl Hayır dedim uzatma Yorumla oski35 +1 yıl Peki Yorumla
sedfhan Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Rinso renklilerin ve beyazların vazgeçilmezi özellikle kokusu bir harika.🌸😌 3 0 Yorumla
yücelist Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 47% +1 yıl Rinsonun renkliler icin olanini alip herseyde kullaniyoruz 😂 3 0 Yorumla
Merveri Takip Et Xper 4 Yaş: 38 , eic 64% +1 yıl ben rinsonun renkliler için olan sıvı deterjanını kullanıyorum ve çok beğeniyorum. Kokusu çok güzel, çok gidiyor 1 0 Yorumla
siirbass Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 73% +1 yıl valla Rinso ben atıyorum rinsoyu koyuyorum mis gibi makinam yıkıyor :) siyahlarda vazgeçilmezimizsin :) 1 0 Yorumla
kilimcininoglu Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Beyaz kiyafetim yok. Donum dahil😄İsin özeti herseyim renkli ve hep karisik yikarim. Dikkat ettigim tek sey cok sicak derecede yikamam ve ağartıcı deterjan kullanmam 1 0 Yorumla
akcayasin Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Beyazlarmı renklilermi acaba karışırmk derdine son artık renkli ve beyaz aynı anda yıkayabilirsiniz 😀😃 1 0 Yorumla
AntibakTeriyel Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Makine sagolsun işimizi gayet güzel görüyor beyazlar beyazlarla renkliler renklilerlensiyahlarıda ters çevirin makineye attıhgmız zaman sorun kalmıyor 1 0 Yorumla
Peugeot90 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 35% +1 yıl Rinso ne zamandan beri var. Hangi ülkenin malı. Onuda bilelim. Çamaşırlara zarar verme durumu var mı? Öncesi bu tip bilgi sahibi olmamız gerekir 1 0 Yorumla
Alaraxxx12 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Rinso tek kullandığım marka. Misler gibi kokuyor❤❤🌹 4 0 Yorumla
Nazlileylaa Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Tercih edeceğim mutlakaaa rinsonun kalitesi ortada zaten 4 0 Yorumla
ilaydasena06 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl nedendir bilinmez ama tek çamaşır tozu ve yumuşatıcı ile olayı döndürüp duruyorum 2 0 Yorumla
Rakı_balıkk Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Rinsoyu denemiştim çok güzel. Ama daha çok persili tercih ediyorum. 2 0 Yorumla
LesCendresdePhoenix Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Üç tane değil mi zaten? Renkliler, siyahlar, beyazlar. Yumuşatıcı keza olmazsa olmazım. 2 0 Yorumla
switchwitch Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 78% +1 yıl çamaşır yıkamayı sevmesem de yumoşşş kokusuna bayılırım 2 0 Yorumla
Benimiklimim Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Hepsinin üzerinde hangi renk için olduğu yazıyor zaten. 2 0 Yorumla
Mineregit Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Rinso gerçekten çok iyi güzel yumuşak ve hoş kokuyor.. :))) 2 0 Yorumla
qhostqirl Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Valla çamaşırları annem yıkıyor bende asıyorum sonra da katlıyorum :d 2 0 Yorumla
hhdheuejjsjj Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 31% +1 yıl Çamaşır yıkamayı çok seviyorum. Bana terapi gibi geliyor 2 0 Yorumla
Zernngmfm Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 47% +1 yıl Ucuz çamaşıra ucuz deterjan kullanılmalı devir yokluk devri 😂 2 0 Yorumla
ametist00000 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl ohaa harikasın 💜💜 bebeğim tamda ihtiyacım vardı teşekkür edeirm muah muah 2 0 Yorumla
Aylincevaplıyor Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Beyazlar beyaz deterjanıyla, siyahlar siyah deterjanıyla, renkliler de renkli deterjanıyla yıkanır. 2 0 Yorumla
Xxxsudenaz Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 91% +1 yıl Çamaşır suyu değilde kokulu sabun tozları daha güzel 2 0 Yorumla
A-long-nickname Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Çamaşırları koruyabilmek ve temizleyebilmek için doğru deterjanı seçmek lazım. 2 0 Yorumla
İden_masimli Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hep anneme sorarım , hep de unuturum değişmeyen adetimiz artık bizim 2 0 Yorumla
şeftalikokusuBK Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Biz evde her zaman Rinso matik kullanıyoruz çamaşırları çok iyi temizliyor ve lekeleri çıkartıyor her zaman 2 0 Yorumla
Kalaklak45 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 76% +1 yıl her seferinde anneme sorardım yardımcı oldu teşekkürler 2 0 Yorumla
tomsuzjeri Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 30% +1 yıl Bu aralar sadece koku ve uygun olmasina dikkat ediyorum 2 0 Yorumla
busenurr0 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ben yıkandıktan sonra yumuşatıcı kokusunu içime çekmeyi severimm🤣 2 0 Yorumla
Mrstatlı Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Paran neye yetiyorsa onunla yıkarsın bırakın bu işleri bdjdjdj 2 0 Yorumla
WattérCUK Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl çok güzel bi bence olmuş ama ütü yapmıyorum nklbvmkbngdfm 2 0 Yorumla
offical8080 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 46% +1 yıl Bir markanın aldım adini vermiim rezil etti çamaşırları 2 0 Yorumla
Jennah Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl iyi oldu bu çamaşır yıkayacaktım gidiyim de çalıştırıyım 2 0 Yorumla
jaapoonnkızz Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 74% +1 yıl Rinso kullanmadım ama her çamaşıra sıvı deterjandan yanayım. 2 0 Yorumla
NasıllYaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle çamaşırlar için artık toz deterjan kalkmalı bence.. kesinlikle sıvı deterjan hepsi için.. 2 0 Yorumla
EylulVera Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Ben hepsini ayni deterjanla yikiyorum bu bir hata mi 2 0 Yorumla
Yoğunbakım Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 73% +1 yıl Ben çamaşırları önce ıslatıyorum. İki kez yıkıyorum iyi oluyor. 2 0 Yorumla
ireemşeen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 83% +1 yıl Yaa çok teşekkürler böyle bilgi şeyi hazırladığiniz için 2 0 Yorumla
Tosurdak Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 79% +1 yıl Her renk için ayrı deterjan alacak kadar zengin diiilim 2 0 Yorumla
Geceyi_SevenKız Takip Et Bilge Yaş: 125 , eic 80% +1 yıl Ne fark eder yani anlamadım hepsini aynı deterjanla yıkarız gayet iyi gidiyor😂 2 0 Yorumla
naturellkiz Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 58% +1 yıl hepsine aynı deterjan kullanıyorum gayette güzel oluyo 2 0 Yorumla
Wlesya Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl İki deterjan kullanırım renkliye ayrı beyazlara ayrı. 2 0 Yorumla
esla06 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Bence rinsoo en güzeli kokusuda çok güzel devamlı kullanıyorum 🌸 3 0 Yorumla
CananVade Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Çamaşırlarda mükemmel temizlik için Tabii Tabii Rinso! 3 0 Yorumla
Hellomango Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Rinsonun kokusu efsane güzel sirf bu yuzden kullaniyorum 3 0 Yorumla
Rumeysaneyse Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Hem kokusu hemde temizleme acısından rinso tercihim 3 0 Yorumla
lavinyaaq Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Offffffffff bu işler çok zorrrrrrrr gerçekten ama rinso güzel 3 0 Yorumla
Seydaaksu10 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Evet rinso pırıl pırıl yapıyor tavsiye ederim🧚🏻♀️ 3 0 Yorumla
Sdf1f1 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Rinsooo kesinlikle tertemiz beyazlar ve mis gibi kokular.. 3 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
461Cevap
Beyazlar beyazlara uygun deterjanı siyahlar da kendisine uygun. Renkliler de gdjgd bu işlerle annem ilgileniyor
Bence bütün çamaşırlar aynı deterjanla yıkandığında çamaşırlara zarar gelmemeli. Böyle bir icat olsa bir on yıl sarar bu.
Her çamaşır için deterjan değişmez bana göre, ayrı ve doğru ayarında yıkandığı sürece problem yaşanmaz.
Benim hiç kafam karışmıyor iki tane deterjan kullanıyorum beyaz ve renkli için! Çamaşır işini sevmem o ayrı konu tabi
Siyahlar için renkliler için ayrı deterjan kullanıyorum ayrıca özellikle kış aylarında sıvı yaz aylarında toz deterjan kullanıyorum
Rinso candır bembeyaz yapıyor bazıları saratıyor ama hiç karşılaşmadım.
camasiri elle yikamayi birak makineyleyi kamayi bilmiyorum jsjjsjssjsj
Rinsonun deterjan kokuları gerçekten güzel ve giysilerde de etkisi yıkamdan sonra devam ediyor ayrıca giysileri taşlaştırmıyor.
Hiç bana göre değil ama bilmek zorundayım :D sonuçta kimse gelip çamaşırlarımı yıkamayacak.
Yeni Rinso bir harika. Kokusuyla , giysilerimizin canlı renkleriyle... ve daha fazlasıyla... 💗
Ben üç katagoriye ayırıyorum
Renkliler
Beyazlar
Siyahlar
Renkliler renkli icin olanla beyazlar çamaşır suyu katkılı olanlarla
Öylemi yapıyorsun sen
Evet öyle yapıyorum.
Faydalı olmuyormu
Oluyormu
Evet oluyor.
Ne yıkarsın genelde
Kaban ve ceket harici her kıyafati yıkarım.
Kaç derece
Beyazlar 50 renkliler 40 derece
BEyaZlarda neler oluyor
Çamaşır tshirt gömlek.
Gelirmisin bir mahsuru yoksa dm
Yok burdan ne diyeceksen.
NEden
Gereksiz o yüzden.
Rica etsem
Hayır dedim uzatma
Peki
Rinso renklilerin ve beyazların vazgeçilmezi özellikle kokusu bir harika.🌸😌
Rinsonun renkliler icin olanini alip herseyde kullaniyoruz 😂
ben rinsonun renkliler için olan sıvı deterjanını kullanıyorum ve çok beğeniyorum. Kokusu çok güzel, çok gidiyor
valla Rinso ben atıyorum rinsoyu koyuyorum mis gibi makinam yıkıyor :) siyahlarda vazgeçilmezimizsin :)
Beyaz kiyafetim yok. Donum dahil😄
İsin özeti herseyim renkli ve hep karisik yikarim. Dikkat ettigim tek sey cok sicak derecede yikamam ve ağartıcı deterjan kullanmam
Beyazlarmı renklilermi acaba karışırmk derdine son artık renkli ve beyaz aynı anda yıkayabilirsiniz 😀😃
Makine sagolsun işimizi gayet güzel görüyor beyazlar beyazlarla renkliler renklilerlensiyahlarıda ters çevirin makineye attıhgmız zaman sorun kalmıyor
Rinso ne zamandan beri var. Hangi ülkenin malı. Onuda bilelim. Çamaşırlara zarar verme durumu var mı? Öncesi bu tip bilgi sahibi olmamız gerekir
Rinso tek kullandığım marka. Misler gibi kokuyor❤❤🌹
Tercih edeceğim mutlakaaa rinsonun kalitesi ortada zaten
nedendir bilinmez ama tek çamaşır tozu ve yumuşatıcı ile olayı döndürüp duruyorum
Rinsoyu denemiştim çok güzel. Ama daha çok persili tercih ediyorum.
Üç tane değil mi zaten? Renkliler, siyahlar, beyazlar. Yumuşatıcı keza olmazsa olmazım.
çamaşır yıkamayı sevmesem de yumoşşş kokusuna bayılırım
Hepsinin üzerinde hangi renk için olduğu yazıyor zaten.
Rinso gerçekten çok iyi güzel yumuşak ve hoş kokuyor.. :)))
Valla çamaşırları annem yıkıyor bende asıyorum sonra da katlıyorum :d
Çamaşır yıkamayı çok seviyorum. Bana terapi gibi geliyor
Ucuz çamaşıra ucuz deterjan kullanılmalı devir yokluk devri 😂
ohaa harikasın 💜💜 bebeğim tamda ihtiyacım vardı teşekkür edeirm muah muah
Beyazlar beyaz deterjanıyla, siyahlar siyah deterjanıyla, renkliler de renkli deterjanıyla yıkanır.
Çamaşır suyu değilde kokulu sabun tozları daha güzel
Çamaşırları koruyabilmek ve temizleyebilmek için doğru deterjanı seçmek lazım.
Hep anneme sorarım , hep de unuturum değişmeyen adetimiz artık bizim
Biz evde her zaman Rinso matik kullanıyoruz çamaşırları çok iyi temizliyor ve lekeleri çıkartıyor her zaman
her seferinde anneme sorardım yardımcı oldu teşekkürler
Bu aralar sadece koku ve uygun olmasina dikkat ediyorum
Ben yıkandıktan sonra yumuşatıcı kokusunu içime çekmeyi severimm🤣
Paran neye yetiyorsa onunla yıkarsın bırakın bu işleri bdjdjdj
çok güzel bi bence olmuş ama ütü yapmıyorum nklbvmkbngdfm
Bir markanın aldım adini vermiim rezil etti çamaşırları
iyi oldu bu çamaşır yıkayacaktım gidiyim de çalıştırıyım
Rinso kullanmadım ama her çamaşıra sıvı deterjandan yanayım.
Kesinlikle çamaşırlar için artık toz deterjan kalkmalı bence.. kesinlikle sıvı deterjan hepsi için..
Ben hepsini ayni deterjanla yikiyorum bu bir hata mi
Ben çamaşırları önce ıslatıyorum. İki kez yıkıyorum iyi oluyor.
Yaa çok teşekkürler böyle bilgi şeyi hazırladığiniz için
Her renk için ayrı deterjan alacak kadar zengin diiilim
Ne fark eder yani anlamadım hepsini aynı deterjanla yıkarız gayet iyi gidiyor😂
hepsine aynı deterjan kullanıyorum gayette güzel oluyo
İki deterjan kullanırım renkliye ayrı beyazlara ayrı.
Bence rinsoo en güzeli kokusuda çok güzel devamlı kullanıyorum 🌸
Çamaşırlarda mükemmel temizlik için Tabii Tabii Rinso!
Rinsonun kokusu efsane güzel sirf bu yuzden kullaniyorum
Hem kokusu hemde temizleme acısından rinso tercihim
Offffffffff bu işler çok zorrrrrrrr gerçekten ama rinso güzel
Evet rinso pırıl pırıl yapıyor tavsiye ederim🧚🏻♀️
Rinsooo kesinlikle tertemiz beyazlar ve mis gibi kokular..