Ev & Yaşam Kıyafetlerde kedi tüyü nasıl geçer! makinede geçmiyor geçmesi için ne yapmalıyım? Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Merhaba Soruma Hoş Geldiniz 🌼Kıyafetim , eşofmanım baya kedi tüyü olmuştu annem makinede yıkadı hiç geçmemiş ne yapmalıyım söyler misiniz?Kedi tüy temizleme aleti aldık 2 farklı şeyden mskinede geçmiyor sadece.#Moldovyapapatya Kıyafetlerde kedi tüyü nasıl geçer! makinede geçmiyor geçmesi için ne yapmalıyım? Cevapla Tüy Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Murattti10 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Kıyafetlerinizi kuru temizlemeye verin onlar halleder, ardından kıyafetlerinizi dolapta özel muhafaza ne bileyim poşet falan koruyun ve ortada bırakmayın. Tek çaresi bu 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Bunun için tüy toplayıcı var gadası. Onu temin edersen daha kolay çıkar. Hem her zaman kullanabilirsin. 0 1 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl 2 tane aldım Yorumla
MarsRafinha Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ahsjais ya kedileri yerim ya. Onların yapışkanlı ruloları var onlarla alabilirsin 0 1 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl 2 tane hem rulo gibi hem başka şekil aldım kullanıyorum ama makinede geçmiyor Yorumla
PortgasDAscee Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Bant ile sadece başka çözümü yok he her sabah tara kediyi dökmez tuyunu:) 0 0 Yorumla
Boncukcukk Takip Et Yoda Yaş: 76 , eic 98% +1 yıl Ayy çok kötü kıllanırım ben ya çıkmaz da onlar 1 0 Yorumla
geceyemeyilli Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Koli bandı ile hızlı bir şekilde yapıştır çek 0 2 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Çok iyi fikir deneyeceğim teşekkürler Yorumla geceyemeyilli +1 yıl Rica ederim Yorumla
BlackSecret666 Takip Et Xper 2 Yaş: 105 +1 yıl Dilinle yala 0 3 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Gerçekten alkışlıyor teşekkürler yorumun için Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Çok komik gerçekten Yorumla BlackSecret666 +1 yıl Saol rica ederim Yorumla