Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
- Çamaşır Yıkama Sırları konusunda 657 cevap paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
4Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Makinenizi kazan temizleme programında çalıştırın ayda bir kez ve çamaşır makinesi temizleme solüsyonu kullanın bunu yaparken. Ayrıca bir diğer önerim de çamaşır makinenizi çok fazla doldurmadan çalıştırın. Deterjan gözüne normal seviyede deterjan koymaya özen gösterin. Bunlar olabilir sebepleri. Keyifli geceler.
Makine kullanımına dair birşey bilmediğim sıralarda bu tür durumlar başıma geldi gadası. Ama artık nerde ne şekilde ne yapmam gerektiğini bildiğim için, kıyafetler üzerinde deterjan kalıntısı kalmıyor. Öncelikle uygun sıcaklıkta ve yeterli derecede deterjan koymak gerekiyor. Fazla deterjan daha iyi yıkama yapmaz. Fazla deterjan kıyafetlerin üzerinde kalıcı lekeler bırakır.
geçen iki parça beyazım vardı attım makineye ama deterjanı kaçırdım. neyse dedim fazla kokar en fazla. ama yok çıkınca kurunca baktım ki dışında hissedilir bir deterjan tabakası vardı. sıvı deterjan kullanıyorum bu arada
Cevap
4Cevap
Eskiden kalıyordu bazen. Makinemi her ay temizlemeye başladım daha kalmıyor
Çok dolu dolu yikadigimda kalıyor tekrar yıkıyordum. Daha az doldurup deterjan gözünün temizliğini daha sık yapınca bu sorundan kurtuldum.
Ben bir kere makineye dondurma koymuştum elbiseler falan filan batmıştı çamaşırlar ondan beri HAYIR
Kışın suyun soğuk olması sebebi ile toz deterjan kullanımında tam homojen çözüme olmaz bu sebep ile kıyafetler de kalıntı kalır. Bu gibi durumlar için sıvı deterjan ürünlerini öneririm.
demekki yumuşatıcıyı atman gerektiği kadar atmıyosun
Evet kaldım, nadirde olsa oluyor sebebini bilmiyorum
Hayır
Çok nadiren oluyor.