+1 yılBeyaz pamuklu havlular veya bezler kullanarak kirleri çıkarmayı deneyebilirsiniz. Soğuk ile nemlendirmeyi unutmayınız. Beyaz sabunu lekelerin üzerine sürterek de lekeleri geçirebilirsiniz. Mısır nişastası veya bebe pudrası kullanabilirsiniz.
Buz uygulaması: Abiye kıyafetin kirli noktasına buz koyarak gezdirin. Sonra leke çıkarıcı sprey uygulayın. Leke gidene kadar bekleyin. Son olarak hassas şekilde elde yıkama yapın. Yıkama esnasında doğal sabun dışında ürün kullanmayın.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba Çilek Hanım ❤
Abiye Elbiseler Nasıl Yıkanmalıdır?

Öncelikle tekrardan merhaba. Abiye elbise nasıl yıkanır, yıkanmalıdır?
Sorusuna cevabım şu şekilde olacaktır;
Bu tip elbiseler sizinde dediğiniz gibi özel gecelerde kullanılmaktadır. Bu yüzden her zaman kullanılmazlar. Bazen kullanıldığı zaman istenmeyen lekeler oluşabilmektedir. Bu oluşan lekeleri de bu tip kıyafetlerden çıkarırken oldukça dikkat etmek gerekir. Çünkü çok hassastırlar. Ben şahsen özel kıyafetlerimi her zaman işinin ustası olan kuru temizlemeciye veririm. Sizinde kuru temizlemeciye vermenizi öneririm. Ama yinede evde Abiye elbiseler nasıl yıkanmalıdır hep beraber öğrenelim.Tek Seferlik Giyilen Abiyeler Evde Nasıl Yıkanmalıdır?

Abiye elbiselerdeki lekeler evde en iyi şekilde nasıl çıkarılır?
Abiye temizliği yapılırken kullanmanız gereken en temel şey ya geniş bir lavabo ya da geniş bir tekne olacaktır. Ardından abiyenizin lekeli kısmının üstüne bir buz parçası getirip üstünde eriyene kadar gezdiriniz. Buz kullanmadaki temel amaç Abiye ve benzeri elbiselerdeki lekeleri gevşetmede bir numara olmasıdır. Hem de abiyeler hassas olduğu için soğuk suda yıkanması gerekir. Bir nevi öyle düşünebilirsiniz.
Ardından leke çıkarıcınız varsa lekenin üstüne sıkınız ve bir müddet bekleyiniz. Ardından elbisenin boyutuna göre göz kararı Rinso deterjan ile elde yıkayınız. Ancak oldukça narin davranmaya çalışın. Elbisenize zarar gelmesini kimse istemez. Ardından kullandığınız su sıcaklığındaki temiz suyla elbisenizi arıtın.Peki Hangi Rinso Deterjanı Kullanmalıyım?

Deterjan seçimini abiyenin rengine göre seçmelisin. Örneğin beyaz renkli bir abiye ise Rinso Deniz Mineralleri, Siyah renkse Rinso Kömür Siyahlığı, başka bir renkse Rinso Limon ve Karbonat veya Aloe Vera kullanmalısın.
Peki Neden Sıcak Su Kullanmıyoruz da Soğuk Su Kullanıyoruz?

Bunun nedeni soğuk suyun abiyeye canlılık ve parlaklık katmasıdır. Ayrıca soğuk su abiyeye zarar vermediği için daha uzun ömürlü olur.
Peki Abiye Elbisemi Nasıl Kurutmalıyım?

Bu tip kıyafetleri kesinlikle kurutma makinesine atmamalısınız önermem. Bir sandalye alın ve üzerine güzelce serin kendisi yavaş yavaş kurusun.
Kolay gelsin ❤.22 Yorumla
Soran+1 yılMerhaba Emir Bey.
Gerçekten mükemmel bir şekilde açıklamış ve bilgi vermişsiniz.
Çok Teşekkür ederim🙏 yardımcı görüşünüzle gerçekten çok yardımcı oldunuz ❤
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim Çilek Hanım 🍓🌹😊
+1 yılAbiye elbiseler muhakak kuru temizlemeye verilmeli bir kere makinaya attım kullanılmaz hak aldı. Makinaya atmazsanızda lifle banyoya sererek yıpratmadan hafif hafif yıkanmalı başka türlü olmuyor çöp oluyor. Leke çıkartmaya gelince kıyafetlerden leke çıkartma spreyleri var kullanmanızı öneririm.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
+1 yılKuru yemizlemeye veriyoruz evde hiç yikamadik
10 YorumlaKuru temizlemeye gönder yoksa mahvedersin elbiseyi
10 YorumlaKuru temizlemeye verin
10 Yorumla
+1 yılKuru temizleme
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri