+1 yılSelam💫
Çamaşır ipine iç çamaşırı asmak ayıp değil sadece çamaşır ipinin ön taraflarına asılırsa insanların dikkatini çekebilir, hoş bir görüntüde olmaz.
Annelerimiz biz küçükken iç çamaşırlarının nasıl asıldığını göstermistir ve onun izinden bizde gelecek nesile aktaracağız.
Çamaşırlar ipinin en önlerine kıyafetler alısır en son kısıma ise iç çamaşırları.
Balkon zaten sürekli güneş görüyorsa ister arkada olsun ister önde kısa sürede çamaşırlar kurumuş olacak.
71 Yorumla
En İyi Cevaplar
bende erkeğimde cidden bunları görünce hallenen varsa kadının burnundan topuğundan hamileleğinden tahrik olan varsa psikolojik ve ahlaki sorunları vardır. koskoca islam dinine hamile kadından tahrik olacak o sabi ceninin oluşunu düşündürecek kadar aşağılık müslümanlardan korusun.
00 Yorumla
+1 yılİç çamaşırı küçük olduğu için evin her hangi bir yerinde bile kurur banyo kapısı arkası askılığı gibi veya odanın kapı askılığı gibi
Asmak kötü değildir yoksa için rahat etmiyorsa evde kurut00 Yorumla
Arka kısımlara asmak daha iyi sjshs göstere göstere iç çamaşırı da asılmaz içine giydiğin şeyleri görmelerine gerek var mı seni öyle hayal ettiklerini düşünsene 😂
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
+1 yılDoğal herkesin giydiği birşey ama ayıptır. Benim ne çeşit bir çamaşır giydiğim neden mahallede bilinsin. Özel hayat denilen bir şey vardır. Ha erkeklerin hepsi aynı don fark yok hiç çeşit yok. Ama farklı birşey olursa oda saklanmalı.
01 YorumlaÇamaşır, beden değildir, bedenin bir parçası değildir. Kumaştır, evinizdeki herhangi bir kumaştan da farkı yoktur.
Ne bakarım, ne incelerim, ne de görürsem aaa deyip dikkat kesilmem.
Türk toplumu medeni olmak zorunda, şu malûm zihniyeti ya beraber bir şekilde susturacağız ya da ayıp, yok sapık, yok şey kem küm demeye devam edeceğiz.
Don ya, neyine bakarlar ki anlamıyorum.21 Yorumla
+1 yılÖnlere asılırsa hoş bir görüntü olmaz, arkaya asılır ve önüne asılması daha uygun kıyafetler asılır.
Hatırlıyorum, buradan biri siteyi ilk kullandığım zamanlarda çamaşırlarınızı nasıl ve nereye asıyorsunuz diye sormuştu abazan ya neye azacağını şaşırıyor.
Örnekte de anlaşıldığı gibi bazı şahıslar farklı düşüncelere kapılabiliyor. Dikkat etmemiz gerekir.21 Yorumla
+1 yılbu boku hekes giyiyor daa illaki yıkıyıp kurutacan da bari milletin gözüne sokmamak icin arka sıralara asın ya da içerde biryerde kurutun ki mahallenin piçleri ooo köfde dudaklı asmış gine kırmızıları aksam kime verecek acaba diye aralarında konuşmasın herseyin bir adabı var
00 Yorumla
+1 yılNeden ayıp olsun ya onlara inat en seksi olanları asmak lazım aslında
00 Yorumla
+1 yılYok niye ayıp olsun gayet normal bişey kendileri iç çamaşırı kullanmiyormu duyanda kondom asıyoruz sanacak
51 YorumlaEski zamanlarda bizim gelenekte kavgadan korkan erkek evde saklanırdı kadın kocasını korumak için iç çamaşırını veya birşeyini kapının önünde asar bunu gören hasımlar gericekilir ve o erkek daha erkekten sayılmaz. Yani şu anlama gelir bu evde namuslu delikanlı adam yok size sığınırız anlamı var çok büyük ayıp 🙂
10 Yorumla
+1 yılniye ayıp olsun? ama toplumsal olarak gelmiş bir kural var çamaşırlar iç tarafa asılır en dışa bir çarşaf falan asılır ki millet onları askıda görüp asılmasın
10 YorumlaHayır niye oksun iç çamaşırı sonucta herkes iç çamaşırı kullanıyor
51 Yorumla
+1 yılAyip degil tabiki de sonucda pazarda millet salliyo oyle
41 YorumlaAyıp değil tabiki ama kabak gibi ortaya asma en arka ipe as yani asarken senin önündeki ipe.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler bile arkaya asılır demişler bu durum bi benim mi hoşuma gitti.. yani anneleri onlara kızlarına öğrettiği gibi çamaşır asmayı öğretmesi çok hoş bir haraket
41 Yorumla- +1 yıl
Bazi kızlardan daha bilgili erkekler
+1 yılAyıp değil ama hem estetik olarak hemde abazalardan ve yayık insanlardan kendini uzak tutmak için asmamak lazım.
20 YorumlaEvet, ayıp. Arka taraflara asmak varken direkt göz önüne asmanın anlamı ne? Gelen geçenin senin iç çamaşırını görmesi yanlış.
20 Yorumla
+1 yılErkekleri tahrik eden iç çamaşırlar, hele mankende gördüğü halde bile etkilenen sapıklarin kum gibi olduğu memleketimdebu nedenle asılması hoş karşılanmaz bizim toplumumuzda,,
00 Yorumla
+1 yılben kışın hep odamda kaloriferin radyoterinde kurutuyorum iç çamaşırlarını ama yazın balkonda kurutuyoruz o zamanda donlar vs görünmeyecek yerlere asılır
00 Yorumla
+1 yılMilletin goecegı kadar asmak cok ayıp tabi karşı yeni gelin odamın karşısına asıyor banda bakıp sırıtıyor her zamn
10 YorumlaHayir degil normal bisey.
Istersen onine baska bi elbise asip ic camasirini sa arkadaki ipe asabilirsin. 😊10 Yorumla
+1 yılÇamaşır ipi azgın ve Arizona kertenkelesine benzeyen çocuklara sahip Melahat ablanın binasına bakıyorsa evet
10 Yorumla
+1 yılAyıp değil ama kimse yandaki komşunun görmesini istemez yani ya da önüne başka kazak falan asarlar içe gelecek şekilde iç çamaşırı asarlar kanka kasma boş ver kefana göre as
10 YorumlaKimse görmüyorsa sorun olmâz ama birileri görüyorsa asılmaz, mahrem sonuçta.
20 Yorumla
+1 yılÇamaşır ipine iç çamaşır herkesin göreceği şekilde değil, iç kısıma kimse görmeyeceği şekilde asılır.
00 YorumlaEvet kesinlikle. Biz insanlar daha kompleks daha girift canlılarız. Edeben yanlıştır. O. Kişinin özeline tabidir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMahallenin ergenleri başı havada girer sokağa o zaman kötü bir görüntü en Güzeli arkaya ya da kişiye ait bir yere asmak kimse kimsenin iç çamaşırını görmek zorunda değil erkek kıyafetleride buna dahil
00 Yorumla
+1 yılAyip illa asılacaksa üstüne ince bir örtü örtülebilir
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyıp değildir fakat iç çamaşırından bile etkilenen bir zihniyetle iç içe yaşadığımız için başkalarının fantezi dünyasına alet olmak istemeyenlerin görünür yerlere asmaması daha uygun olur...
10 Yorumlaiç çamaşırı neden ayıp olsun ki. en arka ipe as, kabak gibi en öne asma yeter.
10 Yorumla
+1 yılÇamaşır ipi çamaşırları asmak içindir. Utanmak için değildir.
10 Yorumla
+1 yılAyıp, ama kimsenin görmeyeceği bir yerse sorun değil
10 YorumlaGenelde görünmeyen taraf arka tarafına takıyorlar insanların gözüne çarparsan ayıp olmaz mı sence de
10 Yorumla
+1 yılayse fatma hayriye şunu şunu giyiyor diye
gece yastiga kafami koyduğunda aklina geliyor
sahsen ben uyumaya çalışırken
otobüsteki kiz kiza sarilan kizlara küfür edip uyuduğumu bilirim00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇamaşır ipine asmaktan ziyade evin içinde bir yere asabilirsin. Sonuçta edeptir. Kimse kimsenin mahremini bilmemeli.
22 Yorumla4'ncü İç Güvenlik Piyade taburu flaması gibi asmanın anlamı yok
21 YorumlaHayır değil herkes giyiyo bunu neden saklayalım ya da neden ayıp olsun ki as gitsin
01 Yorumla
+1 yıliç çamaşırı için ayrı iç çamaşırı ipi olması lazım yoksa olmaz
00 Yorumla
+1 yılArka tarafa as olsun bitsin. Normalde asılmasında sorun yok ama bu toplumda garip karşılanıyor
00 YorumlaYani
Olan var olmayan var
Sapığı var
Bence doğru değil00 Yorumla
+1 yılBen iç çamaşırını hayatta dışarı asmam birilerinin görmesi durumu beni rahatsız eder.
00 Yorumla
+1 yılŞu erkeklere bak, çok komik ha, bütün kadın kız sorularında haha.
00 Yorumla
+1 yılBayrak gibi asmak yerine arka taraflara asmak daha mantıklı gibi.
01 YorumlaMahremiyet bence çamaşırların arasına asılmalı ya da evin içinde bir yere serilmeli.
00 YorumlaTercih meselesi ama ben doğru bulmuyorum içeriyede asılabilir özel şeydir sonuçta..
00 YorumlaÖn tarafa uzun Çamarlar aşıp arkaya onları asabilirsin sıkıntı yok 😄
00 YorumlaHayır değil ama bunu gören abazalar yoldan çıkıyor o yüzden asma
00 YorumlaKocalarının ve oğullarının donlarını asarken, kendilerininkini asmıyorsa, burada alenen yapılan bir yanlışlık var. Demek ki iç çamaşırı dışarıya asılmayacakmış.
21 Yorumla- +1 yıl
tabi ki bu arkaya asma işi hep annelerimizin kızlarına gösterdiği bir şey annesi gibi olmak isteyen kız arkaya asar asi kıza fark etmez işte ben öyle kızları severim.
Birde nedense aynı anneler erkek çoğunun donunu öne asar mahallenin kızlarına mesaj verir "bakın benim oğlumun donu".
ona kimse ayıp demez burada namus kasan tüm kadınlar-kızlar aslında erkek egemen toplumun baskılarına boyun eydiğinin farkı değildir.
Erkek adamın malı meydan olur,
kadının malı meydan olmaz çünkü kadın-kız erkeğin malıdır ve erkek işine gelen malını açar gösterir.
Ben ilk sıraya çamaşırları asarim onun on tarafflarina da havlu kıyafet çarşaf falan ne varsa asarım ki görünmesin tamam utanılacak bı durum değil ama görünmesinin de bı mantığı yok hem elin adamı benim donlarimi niye görsün yane
00 Yorumlaayıp değil ama milletin haklı başka yere çalıştığından diğer çamaşırların arka tarafına asılabilir
00 Yorumla
+1 yılKurutma makinesi var ipe çamaşır asmak hangi devirde kaldı
16 Yorumla- +1 yıl
Komple mahalle biz asiyoruz makina falanmz yok
- +1 yıl
Guneste kurumasi sağlık açısından iyi devir ne alakasi var
- +1 yıl
@İnci_tanesiii bencede aynen
- +1 yıl
Devirle alakası var tabiki eskiden çok yaygın değildi az sayıda vardı haliyle insanların erişebilmesi de zordu şu an heryerde var ve zaten çoğu kişi apartmanda yaşıyo nereye asacak bu kişiler
- +1 yıl
Asan assın asamayan balkon da kurutsub ben sizin hangi devirde yaşıyoruz ya görüşüne tepki gosyerdim
- +1 yıl
Devir meselesi arz talep meselesiyle teknolojiyle alakalı bir durum ve şu an bu devir karşılıyor bunları bu yüzden dedim
+1 yılAyıp değil ya herkeste olan bişey sonuçta
Ama ben tercihen içimde ne olduğunu görmelerini istemem asmam30 YorumlaArtık insanlar iç çamaşırları ipte değil tam yerinde totosunda gösteriyor ve daha fazlasını da. İpe assa nolur asmasa nolur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen herkesin görebileceği bir yere kıyafetimi bile asmam değil çamaşır, çorap.
10 Yorumla
+1 yıliç çamaşırlarını en iç ipe asarsın pantolonu falan kazan yani uzun giysileri en dış ipe asarsın görünmez iç çamaşırları. Oda olmadı iç çamaşırlarını askılığa tak odanın içinde kurusun sanki
10 Yorumla
+1 yılHayır ayıp değil 3 tane ip varsa arka tarafa as görünmez
40 YorumlaBen utanırım kimse benim boxerımı görmesin gerek yok djfkdhjkdf
00 Yorumla
+1 yılhayir tabi ki herkes giyiyo herkes biliyo neden ayip olsun gostermek icin asmiyoruz ya zaruri
31 Yorumla
+1 yılAyıp değil. Ama dantelli külotunu gören içinden dışından yorum yapacak
00 YorumlaYani degil ama millet senin iç çamaşırlanını neden görsün şahsen ben görsem derim aa bu karıda baya iyiymiş hee jsjsjs
00 Yorumla
+1 yılyani ulu orta milletin gözünün önüne asmak seni rahatsız etmiyorsa as tabi ki
00 YorumlaDeğil bence ama ben asmiyorum ipe falan göz zevkimi bozuyor ayrıca alerjim var polene falan
10 Yorumla
+1 yılyani insanların senin özelini görmesi halk tarafından hoş karşılanmıyor ama bence bu gayet doğal
10 Yorumla- Devamını Gör (91)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne