İç çamaşırları genel olarak çok özel çamaşırlardır. Bir çok kadın gibi fiziksel korunmanın yanı sıra fantezi olarak da ayrı ayrı türlerini kullanırım. Her birinin kendi özelliklerine göre yıkaması ve temizlemesine ayrı özen gösteririm. En hassas çamaşırlarımı bile güvenle emanet ettiğim deterjanım Rinso Gül Suyu sıvı deterjandır. Bu kadar özen göstererek temizlenen çamaşırlarımı da elbette herkese sergilemem.
Çamaşır nasıl asılır?
çamaşır nasıl asılır?
Benim de her kadın gibi kendime ait bir çamaşır asma sistemim vardır, bunu da işin uzmanı annemden öğrendim. Zaten renkliler, beyazlar ya da siyahlar ayrı yıkandığı gibi ayrı da asılırlar. Benim taktiğim en kolay kuruyacak alanlara en zor kuruyan çamaşırları asmaktır. Çamaşır telinde en dış ve baş kısımlar kapüşonlu, uzun kollu kıyafetlerle, pantolon ya da eşofman gibi kalın kıyafetlere ayrılmıştır.
iç çamaşırı nasıl asılır?
Bundan sonra tel aralarına daha kolay kuruyanları ve en içe de iç çamaşırlarını asarım.
çamaşırların altına asarlarda hep kafamı kurdalayan bişey var iç çamaşırı diyoruzda iç çamaşırını neden giyer kadınlar ne amaçla? tanga giyenler ne amaçla giyor hiç faydası ykkı mesela resimdeki dantellilerin ne faydası olabilir kafamda deli sorular :)
İç çamaşırı neden mi giyeriz? Çünkü akıntı gibi durumlarda iç çamaşırı en iyi kalkandır. ustelik normal kıyafetler giydigimiz zaman özel bölgelerimizi rahatsız etmeme amaçlı kullanılır. Tanga veyadda dantelli iç camaşirlari ise özel günler için. yani iyi bir gece için birazdaha şehvet amacli iç çamaşirinida kullanabilirler. Tanga giymemizin sebebi kot tayt giydigimizde iç çamaşiri izimiz belli olmasın diye. dantelin bir faydası yok sadece isteyen öyle giyer. Fakat ic camasirinin faydası var yok deme.
Evde çamaşır kurutulmaz.. İçeriği kimyasaldır ve kuruyan çamaşırların deterjan buharı kanser yapar! Dışarıya ama usturuplu bir şekilde asılabilir, ne dosta nede düşmana gösterilmemeli..
Çamaşır yıkamak kadar sermenin de bir adab-ı ve yöntemi kuralları vardır. Dışarı balkona serecekseniz büyükten küçüğe doğru dış ipten iç ipe doğru serilir çamaşırlar. En iç kısım ipe çoraplar iç çamaşırları serilir böylece önünde olan çamaşırlar onları kamufle eder. Balkon ipine değil kurutmalığa serecekseniz yine büyükten küçüğe dıştan içe doğru serilir iç çamaşırları alt raftaki gizli bölmeye serili böylece büyük giysiler onları kamufle eder.