Rinsonun sıvılarına bayılıyorum sen çok da kokusunu seviyorum. Aranızda Rinso Gül Suyu Sıvı Deterjan kullananlar var mı ve yorumlarınız nelerdir, paylaşır mısınız?Rinso Gül Suyu Sıvı Deterjan
Rinso Gül Suyu Sıvı Deterjan Kullananlar, Yorumlar mısınız?
- Rinso Gül Suyu Sıvı Deterjan Kullananlar ve Yorumları Nelerdir?
Rinso Gül Suyu Sıvı Deterjan
Özellikle narin çamaşırlar bildiğiniz gibi özel bir bakım isteyen ürünlerdir. Tek başına deterjan genellikle yumuşak suda sert suya göre daha etkilidir. BU, TAVSİYE EDİLENLERDEN DAHA AZ DETERJAN KULLANMANIZ ANLAMINA GELMEZ. Yumuşak suda toz VEYA sıvı deterjan kullanabilirsiniz. Bazı modern çamaşır makinelerinin "elde yıkama" döngüsü (hassas bir programa benzer) olmasına rağmen, elde yıkamayla aynı nazik yıkamayı garanti etmez. Tipik olarak, bu kumaşlar makinede yıkandığında kolayca gerilir, bozulur ve şeklini kaybeder. Bu yüzden hassas çamaşırlara özel deterjan kullanmak çok önemlidir.
Rinso Gül Suyu Sıvı deterjanı evimde kullanıyorum... Pembe rengi ve hoş kokusu aşırı koyu olmayan kıvamı ile özellikle Rinso nun narin çamaşırlar için önerdiği ürünüdür.
- Rinso Gül Suyu Sıvı Deterjan Nasıl? Özellikleri Nelerdir?
3 Litrelik Plastik ambalaj ve ölçü kapağı ile satılıyor. Kapağının ölçü olarak kullanılması artık tüm ürünlerde tercih edilen pratik bir yöntem. Ambalajı ergonomik taşıma kullanma saklaması kolay. Ürün içerisinden kolayca akıyor.
- Rinso Gül Suyu Sıvı Deterjan Nerede Satılır? - Rinso Gül Suyu Sıvı Deterjan Fiyatı Nedir?
Aradığınız her yerde bulmak mümkün ister marketlerde ister online 50 yıkamaya kadar 3 Litrelik Rinso Gül Suyu Sıvı Deterjana 18-19 lira bandında ulaşmak mümkün fiyat ve kalite analizi yapıldığında piyasanın en iyilerinden oldugunu söylemezsek haksızlık etmiş oluruz.
Özellikle Kokusuna hayran kalmamak elde değil. Kazaklarda mesela parfüm sıkmaya gerek kalmıyor. Leke çıkarıcılığından da memnunuz. Markete gidip eşime sormadan Rinso Gülsuyu alıp gelsem -Niye bunu aldın! gibi bir tavırla karşılaşmayacağımdan eminim. Ben gayet memnunum