Ev & Yaşam Çamaşırlarınızı neyle nasıl yıkıyorsunuz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 hangi deterjanı falan kullanıyorsunuzmakinenin hangi ayarlarında Çamaşırlarınızı neyle nasıl yıkıyorsunuz? Cevapla Fal Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Morpijama Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Beyazli 60 derece pamuklu. Siyahli koyu renkler 40 derece renklide spor fitnes 40 derecede 0 5 Yorumla Soran +1 yıl peki hangi deterjanı kullanıyorsunuz Yorumla Morpijama +1 yıl Beyazliya Ariel Renkliye Abc bazen bingo Yorumla Soran +1 yıl www.migros.com.tr/bingo-oxygen-parfumsuz-4-kg-p-1cba073bu nasıl sence Yorumla Morpijama +1 yıl Pahali ya 35 filan cok yerde ama deterjan guzel. Yorumla Soran +1 yıl kullandınmı daha önce evet biraz pahalı diğerlerine göre www.carrefoursa.com/bingo-4-kg-oxyjen-camasir-deterjani-parfumsuz-p-30268335 Yorumla
GökyüzündekiGriBulut Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Deterjan ve kirli çamaşırları bir araya koyup dua ediyorum temizlensin diye alaaaa alla bu nası soru 0 2 Yorumla Soran +1 yıl hnagi deterjanı kulllanıyosun onu söyle sadece Yorumla GökyüzündekiGriBulut +1 yıl OMO bazem de peros mu ne o zıkkım Yorumla
BeyazGay Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Toz deterjan, pamuklu 40 derece 0 1 Yorumla Soran +1 yıl markası modeli ne deterjanın Yorumla
tomsuzjeri Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 30% +1 yıl Tezekli rinso cikmiş onla 0 4 Yorumla Soran +1 yıl gerçektenmi Yorumla tomsuzjeri +1 yıl Karbonatli diycektim Yorumla Soran +1 yıl içindekiler kısmında karbonat yazmıyor ama... sadece paketinde yazıyor Yorumla tomsuzjeri +1 yıl Ozaman sen icine at nebilim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Beyazli 60 derece pamuklu. Siyahli koyu renkler 40 derece renklide spor fitnes 40 derecede
peki hangi deterjanı kullanıyorsunuz
Beyazliya Ariel Renkliye Abc bazen bingo
www.migros.com.tr/bingo-oxygen-parfumsuz-4-kg-p-1cba073
bu nasıl sence
Pahali ya 35 filan cok yerde ama deterjan guzel.
kullandınmı daha önce evet biraz pahalı diğerlerine göre
www.carrefoursa.com/bingo-4-kg-oxyjen-camasir-deterjani-parfumsuz-p-30268335
Deterjan ve kirli çamaşırları bir araya koyup dua ediyorum temizlensin diye alaaaa alla bu nası soru
hnagi deterjanı kulllanıyosun onu söyle sadece
OMO bazem de peros mu ne o zıkkım
Toz deterjan, pamuklu 40 derece
markası modeli ne deterjanın
Tezekli rinso cikmiş onla
gerçektenmi
Karbonatli diycektim
içindekiler kısmında karbonat yazmıyor ama... sadece paketinde yazıyor
Ozaman sen icine at nebilim
porçöz + sarı güç