🎈Șimdi yalan söylemeyeceğim. O kadar pahalı deterjan markaları var ki.. Yani market alışverişi yaparken bile, hesaplı yaptırıyor insana. Fiyatıda benim için çok önemli. Ama tutupta, çok ucuz ve temizlik konusunda dile getirilmemiș bir üründe asla kullanmam. Markası + fiyat diyorum. Hatta çamaşır deterjanımı İnternet üzerinden almaya çalışıyorum. Öyle daha uygun geliyor. Ama tek favorim ve temizliği konusunda göz bebeğim," aşkım rinso" diyorum. Fiyatı uygun ve temizliği konusunda bir numara👍💚
tabiki fiyatına bakarım sonucta ekonomi çok önemli. Ama fırs ucuz diye kalitesiz üründe kullanmam. Sonucta ucuz diye aldıgın bir çok ürün daha sonra çöp oluyor daha fazla masraf oluyor. O yüzden fayda maaliyet analizi yaparım. En uygun fiyata en iyisini alma çabası. şu an da Rinso kullanıyorum. Ödediğim paraya değiyor daha fazla ödemeye gerek yok ve markanın sundugundan memnunum
Eskiden bende pahalı olan ürün daha temiz yıkar düşüncesi vardı tüm markaları denemiş biriyim ama son kullandığım ve hala da kullanmaya devam ettiğim tek marka rinso kokusu beni mest ediyor 😍😍hem cebime uygun hem isteğimi karşılıyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Fiyatına bakarım. Zaten kıyafetlerim öyle aşırı kirlenmiyor veya alerjik bir durumum yok. Deterjan kullanmadan da makineye atsam muhtemelen temizlenir. Ama yine de temizliğinden emin olmak için az bir miktarda deterjan kullanıyorum ve markası benim için önemli değil. Uygun fiyatta olan birini alıyorum.
Bütün çamaşır deterjanlarını denedim ama benim vazgeçilmezim Rinso hem hesaplı hem aradığım temizliği sadece Rinso da buluyorum kısacası yıllardan beri kullandığım Rinso dan vazgeçemiyorum.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hola💙🎈 Kalitesi ve renklere , dokuya olan etkisine bakarak alırım.