Selam... Cidden merak ettiğim ve yadırgandığım bir konu olduğu için soruyorum. Çoğu kişi birlikte yıkıyor ve benim ayrı ayrı yıkamam garip karşılanıyor...HavlularBanyo havluları ile el-yüz havlularını birlikte mi yıkarsınız ayrı ayrı mı? Neden?
Banyo havluları ile el-yüz havlularını birlikte mi yıkarsınız ayrı ayrı mı?
Banyo ve mutfak havlusunu karıştırmam açıkçası, misafir havlusuyla kendi havlumuzu bile karıştırmam ben. Herkesin kendi tercihi tabi saygı duyarım ama çorapla havlu yıkamak bazılarına ne kadar yanlış geliyorsa bana da bu ikisini birleştirmek yanlış geliyor. Huy işte :)
Şöyle, masa örtüleri ve mutfak havlularını beraber yıkarım banyo havluları ve saç havluları beraber yıkanır diğerlerine karışmadan el havlularını ise kıyafetlerle beraber yıkıyorum
Şimdi kategoriye ayırınca bir tuhaf geldi bana da :)
Ayrı yıkıyorum kadı ki çok banyo havlusu var genelde temiz olur toplanır hepsi birikte yıkanır ama yüz havlusu hayır misafir vs gelir de siler diye yapmam içime sinmez.
Çamaşır makinesindeki 60 derece ısı programı havlulardaki kiri ve bakteriyi yok edecek yükseklikte..90 derece de olabilir Sadece havluları rengine göre ayırmak yeterli olacaktır El ve banyo havlularını ayrı yıksmak su ve elektirikten tasarruf için gereksizdir
Beraber yıkanır bizde 🤪 Her eşyayı ayırarak yıkasak her gün 3 4 posta makine açılır ve fatura 2 3 misli olur onada para dayanmaz evdekilerin deyişiyle 😂😂