Ben de en iyi deterjanı kullanıyorum, benim çamaşır makinem de çok kaliteli ama nedense çamaşırlarım asla onunki kadar beyaz değil! Yeter artık kıskaçlıktan çatlicam, sizce ben nerede hata yapıyorum? Yoksa ‘komşunun tavuğu komşuya kaz mı görünüyor?’ dersiniz?
Komşumun yıkadığı beyaz çamaşırlar neden hep daha beyaz?
Beyaz değil aslında senin gözüne öyle geliyor seninki ile aynı beyazlikta da kişi kendi yaptini beğenmez bazen he gerçekten beyaz sa fazladan çamaşır suyu kullanıyor dur ya da atletleri yenidir
Kadın gözü ile baktığın içindir. Aslında senin daha beyazdır. Komşunun kocası daha iyi gelir hep kadına ama komsunun kocası ile evli olsa su anki kocası ile aldatır Dı. Kadın böyle biley6işte
Bingo kullanıyorsa bem beyaz olur. Bingo ve omo toz deterjan beyazları bem beyaz yapıyor. Ayrıca birde 60.90 dereceye getirdinmi daha etkili oluyor. ve güneşli havada beyazları yıkamanı tavsiye ederim güneş lekeyi alır. Birazda çamaşır suyu koy deterjan gözüne tamamdır. Durulamaya da yumoş koy mis gibi pırıl pırıl oluyor beyazlar.
Neden hep bir yariş içersindeyiz o daha güzel o daha iyi o daha kaliteli o daha lüks o daha pahali neden insanlar bu yüzden mi birbirinden uzaklaşiyor acaba 🙄🤔
Tabii ki. Beyaz camasirlarin sirri kaynatilmasidir. Eskiler sakız gibi oldu derler. Camasirlari kaynatmazsan sakiz gibi olmaz. Ön yıkama ile 90 derecede yıka bak camasirlarin sakiz gibi oluyor mu olmuyor mu gor 😊
Pamuklu ise 90 derecede yikanir. Sentetik ise sabun tozu tavsiye edebilirim. Geceden sabun tozu koydugun suya bas camasirlarini sonra yika.
Sunu da tavsiye edenler oldu ben yapmadim. Camasir makineni gece calistir makine biraz dönsün sonra dügmeden kapat camasirlarin makinede deterjanli suda bir gece kalsin sabah calistir makineyi.
Yumuşatıcı kıyafetlerin liflerini koruyan , onların daha güzel kokmasını , daha renkli görünmesini ve yumuşacık hissettirmesini sağlıyor. Bu yüzden yumuşatıcı kullanıyoruz