+1 yılMerhaba. Anladığım kadarıyla siz çamaşır yıkarken beyazlar ve renkliler için ayrı yıkama yapmak zorunda kalmak istemiyorsunuz. Bununla uğraşmak yerine renkliler ve beyazlar için renk koruyucu mendillerden kullanabilirsiniz.

Bu sayede hem renkliler ve beyazları bir arada yıkarsınız sizin için kolaylık olur. Hem de zamandan tasarruf olur. Ben daha önce bu ürünleri denemiştim ve işe yarıyordu.018 Yorumla
Soran+1 yıl@xkimmiyimx ya bu mendiller için kullanıcı yorumlarına baktım da millet baya şikayetçi
- +1 yıl
Valla ben 3-4 kez kullanmistim cok eskiden iyiydi. Ama su an nasildir bilemiyoru
Soran+1 yıl@xkimmiyimx Demol Renk Ayrıcı Mendil: 1) Denemeden yorum yazmadim, resmen İgrenc Allahtan günlük kiyafetlerle denedik. Renkler sozde karismayacakti ama acik renkler grimsi morumsu tuhaf oldu. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. 2) berbat bir kokusu var. 3) ürüne yorumlardan dolayı çok güvenmiştim çocuğum kıyafetlerini karma attım renkli çok diye 4 parça bez kullandim ama yinede beyazlara geçmişti ben memnun kalmadım verdiğim paraya yazık oldu üstüne kıyafetlerden de oldum.
- +1 yıl
Yalniz o benim dediğim urun degil. Benim dedigim urun görseldeki
Soran+1 yılClour catcher renk koruyucu mendil 10'lu kullanıcı yorumları: 1) kızımın kiyafetleri mahvoldu. bı halta yaramaz ürün. 2) Tavsiye etmiyorum asla ama asla bi işe yaramıyor. 3) Tavsiye etmiyorum asla ama asla bi işe yaramıyor. Sizin attığınız linkteki olumsuz yorumlar bunlar. Ben bir ürün alırken olumlu yorumlara bakmam hiç. Çünkü ürünün sahibi kendi çalışanlarına olumlu yorum yazdırıyor çoğu zaman. O yüzden olumsuz yorumlar ürünün kalitesini belli ediyor. Olumuz yorum yoksa almayı tercih ediyorum ben ürün alırken. Bu sayede çürük hiç ürün almadım netten şimdiye kadar. Ama siz de çok memnun kaldığınızı söylüyor sunuz. Siz memnun iken bunların memnun olmama sebebi ne acaba 🤔 yıkarken bir şeyi mi eksik yapıyorlar size göre?
- +1 yıl
Ben kullandim gayet güzeldi yani. Her seye illaki kötü yorumlar yapiliyor. Her şeye. 100 tane iyi yorum da olsa 1 tane kötü yorum oluyor. Benim markayla bir anlaşmam işbirliģim yok yani ben kendi tecrubemi aktardim. Iyi gunler.
Soran+1 yıl@xkimmiyimx hayır ya yanlış anladınız. Tabiki marka ile iş birliğiniz olması imkansız. Benim demek istediğim size tavsiye. Ürün alırken iyi yorumlara değil kötü yorumlara bakınız alırken ki sonra iyi yorumlara aldandım hiç de övdükleri gibi çıkmadı demeyiniz. Ürünün kalitesini kötü yorumlar belli ediyordu çünkü. Ben size tavsiye amaçlı yazdım kötü yorumları. Sizin ürünle iş birliği yaptığınız falan aklımdan bile geçmedi geçmezde. Ama anlamadığım nokta ürüne kötü yorumlar var fakat siz ise memnunsunuz. Eğer sizin dediğiniz gibi güzel ise demek ki kötü yorum yapanlar yıkarken bir şeyi eksik yapmış olmalı. Onu kast ettim ben.
- +1 yıl
Kotu yorumu olmayan bir ürün gormedim demek istedim ben de
Soran+1 yıl@xkimmiyimx bu kulaklıkta hiç kötü yorum yok diye aldım. 1 senedir hâlâ bir şikayetim olmadı. Hatta hor kullanmama rağmen bozulmadı hiç. www.trendyol.com/.../redmi-note-10-pro-note-11-pro-uyumlu-type-c-girisli-kulak-ici-mikrofonlu-kulaklik-siyah-p-683019729
- +1 yıl
Zaten 1 tane yorum var 😂
Soran+1 yılİşte o yüzden aldım o da olumlu çünkü 😂 çürük olsaydı mutlaka olumsuz yorum olurdu ve doğru tercih yapmışım ki ürün sapasağlam hâlâ Elhamdülillah 😂
- +1 yıl
Diyecek hiçbir şey bulamiyorum pes
Soran+1 yıl@xkimmiyimx herkesin ürün alırken tercihi farklı işte. Ben 1 tane bile olumsuz yorum görsem almıyorum. Burada da alan bir kişi olumlu yorum yapmış. Eğer kötü olsaydı bu bir kişi kötü yorum yapardı mantığı ile tercih yaptım. Aldığım ürünler bu şekilde hep sağlam çıktı.
- +1 yıl
O iyi yorumun marka calisanlarina ait olmadigi ne belli, demin kendiniz soylediniz
Soran+1 yılÇünkü marka çalışanları sadece 1 yorum yapmaz. Birden fazla güzel yorum olsun ki ürün satılsın derdinde olurlar her zaman
- +1 yıl
İhtimaller ihtimaller..
Soran+1 yılHer zaman mantık ile hareket ederim ve hiç yanılmam 🤓
En İyi Cevaplar
+1 yılHangi renk olursa olsun renk akar ve beyazlar solar. Ayrı ayrı at. Sentetik mi spor mu derken kumaşın türüne göre makineyi çalıştırırsan daha iyi sonuç veriyor. Aynı anda atarsan bu durumdan kıyafetler çok kötü olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma renk çıkmıyor ki attım ben beyazlar yine beyaz. Yav tek seferde çalıştırınca zamandan tasarruf ediyorum. Ayrı ayrı çalıştırınca iki defa bekleyip asmak zorunda kalıyorum. Teknoloji o kadar gelişti niye tek seferde renkli ve beyazlar için bu çözümü bulmayı akıl edememişler acaba.
- +1 yıl
Teknolojiyle alakası yok ki. Kumaş boyası bazı kumaşlarda 40 derecede yıkayınca bile renk atıyor. Hailla bir atmak istersen açık renklileri grileri falan bir at. Onlar çok bir şey yapmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
+1 yılayri ayri at. Renklileri 30 derecede, beyazlilari 40 derecede at
10 Yorumla
+1 yılAyri at renkleri bi at bide beyazlari ayri çalışdır
09 Yorumla
Soran+1 yılYav tek seferde çalıştırınca zamandan tasarruf ediyorum. Ayrı ayrı çalıştırınca iki defa bekleyip asmak zorunda kalıyorum. Teknoloji o kadar gelişti niye tek seferde renkli ve beyazlar için bu çözümü bulmayı akıl edememişler acaba 😀
- +1 yıl
Hahahah mantikli aslinda
Soran+1 yılYav zaten benim fikirlerimi uygulasalar hayat daha kolay olacak herkes için ama fikrim var param yok maalesef 😀 Fakirliğin gözü kör olsun 😀
- +1 yıl
Olsun senin fikirlerin her zaman yaratici😂
- +1 yıl
Akil daha üstündür paradan
Soran+1 yılYav uygulamaya koyamadıktan sonra istediğin kadar yaratıcı ol. Anca böyle KS de takılr durursun uygulamaya koyacak sermayen olmayınca 😂
- +1 yıl
Hahahaha parasi olan yaratici olsa bare oda yok
Soran+1 yılİşte parası olan bir kişiyle benim bir araya gelmemiz ve güçlerimizi birleştirmemiz lazım 😂
- +1 yıl
😂😂😂🤣 bulursun insallah
+1 yılRengi atmasa sorun değil ama rengi atarsa tüm kıyafetleri boyar
03 Yorumla
Soran+1 yılRengi atıp atmayacağını nerden anlıyorsunuz peki bana bilgi lazım aslında
- +1 yıl
Kırmızı veya başka bir koyu regi şüphe edersen boya atar diye denersin elinde suda atar mı atmaz mi diye sıcak suya koyarsın beli olur
Soran+1 yılHmm. Teşekkürler ama ben üşengecim ya suya koymak falan uğraşmak yerine bakarım kırmızı varsa atmam artık 😀
+1 yılçıktığında hepsi renkli olur
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ya rengi atmamış ki hâlâ beyazlar.
+1 yılolur gökkuşağına döner beyazlar
01 Yorumla
Soran+1 yılAma renk çıkmıyor ki attım ben beyazlar yine beyaz 🤷♂️
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar