Koltukların yastık veya kırlentleri de takdir edersiniz ki temizliğe ihtiyaç duyar. E kolay yoldan makinaya atsak olur mu? Atınca da dikkat edilmesi gereken noktalar nelerdir? 
... Haydeeee 😀

Sadece yüzlerini atıyorum kırlentlerin kendisini atmadım hiç ama atan bir arkadaşımın kırlenti patlamış ve bütün makine pamuk olmuştu. Bunuda eklemek isterim
Kılıfları hep çıkarıp yıkarım
Arasıra komple atmak da iyi olur ama sıkma programını düşük tutmak iyi olur yoksa topak topak olur içleri.
İçi pamuk, sünger veya elyaf ise atarken az atın çünkü su emerek çok ağır olacaklardır makinaya zarar verebilir.
EİG için teşekkür ederim.
Cevap
7Cevap
Biz atıyoduk bir ara tabi ben kırlentlerin anasını ağlatıyorum 😅
Arkama çok yaslandığım için kırlentlerin bir ucu bir tarafa biri bir tarafa yamuluyor 🤣
Yine aynı şekil alıyor 😅
Bizim kırlentlerin yüzü çıkabiliyor. Elde çitileyip asıyoruz, kuruyunca takıyoruz. Çıkmayan yüzler de silinebilir en azından.
Atılır kılıfı fermuarlı ise çıkar at değilse öylede atılır
Çok büyük değilse yıkanabilir. 9 kg kapasiteli makinelerde çok sorun olmaz 😊
Makineyi yeni aldin zorlama derim :))) kırlent kılıflarıni makineye at icerisindeki elyaf ya da parça süngeri dok havalandır tekrardan doldur.
Her zaman olduğu gibi atıyorum. Makinem de koltuklarım da yeni hiçbir problem deforme olmadı ve mis gibi kokuyorlar yıkayın tabi 😊
İçi çıkmadan atılırsa iş değişir kurutamazsin.
Ben atiyorum. makinenjn yorgan ayarina, piril piril oluyorlar.
kırlentlerin kendileri değil de kılıfları makineye atılır ☺
Yastık yüzlerini çıkartıp atabilirsin. Öyle daha temiz olur.
Sen at birşey olmazsa bize yaz da bilelim🙂
Annem ters çevirip makinede yıkıyor..
evet atarız
Ben atılmasında bir sakınca görmüyorum.
Ben atıyorum
Kısa ya da orta devreye sentetiğe atıyorum
Atilir
Yüzleri atılır
ben atıyorum mesela
Patlıyor kenarları
atılır ama dikkat
Atılır.