Yeni iki çekyat aldım. Ama yerde henüz halı olmadığı için çok hızlı bir şekilde çekyatlarda alt kısımlarında leke oluştu. Terliği vurmuş olsam gerek. Ne yapsam da koltuğu yıpratmadan temizlesem?😭😭😭Yıkanır mı bu? Deterjan öneririr misiniz? Soğuk su mu sıcak su mu kullanmalıyım?
Beyaz kanepemde siyah lekeler var, lekeler nasıl tam olarak geçer?
Ya ben anlamadım ki isteyerek yapmaya çalışsam herhalde bu kadar like yapamam bir yerlere genelde limon öneriler karbonat falan ama bence blakey onlarla da geçmezama belki şey yapabilirsin bir tarziye işleme yaptırabilirsin böyle değişik bir tasarım ortaya çıkabilir
Karbonati kanepelerin üzerine serp bir saat beklet sonra elektrikli süpürge ile çek kuru kuru. Bulaşık deterjanı ve beyaz sirkeyi karıştır. Bir bezle sil. Gecer umarım çok etkili bence.
Bulaşık makinasına attığımız 2 tane tableti sıcak suda erit yumsak bir bezi suyun içine bandır suyu sık ama fazla değil, sonra koltuğu çitele iyice mutlaka gidecektir 👍🏼
Bimde Aspirin var yani fisfis kirmizi birde mavi onlar senin işini görür. Meguars diye bir ilac var o kesinlikle işini görür şu an fiyatı uygun ve yeni piyasaya sürülmüştür onu tavsiye ederim..