İlk çekim flaşlı orada belli olmuyor ama aldığım rengi aynı böyleydi. İkincisi şu anki rengi içerisinde kırmızılık var. Kırmızı donumla yıkanmıs yanlışlıkla😓 çamaşır suyuna yatırsam kendi rengi kaybolur mu kırmızılığı gider rengi kalır mı? Ne olur
Güncellemeler
+1 yıl
Heyyyy
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar pantolonun ilk rengi beyaz değil kremdi zaten. Bazı arkadaslar beyaz sanmıs. Araya kırmızı şort karıştığı için hafif kırmızılık oluştu 🙄
Krem rengi pantolonum makinede kırmızı-krem rengi oldu? Çamaşır suyu dökersem ne renk olur?
Boya bir dene en azından ben işe yarar diye düşünüyorum, bej rengi şortuma oryal sıçramıştı çok üzülmüştüm gittim gri kumaş boyası aldım boyadım hem o nokta nokta lekeler kayboldu hemde gri yepyeni bir şortum olmuştu. ☺️☺️
Bildiğin düz gri kumaş boyaları paketlerde satılıyor renk renk toz halinde sirkesi de var onun özel rengi seçtikten sonra makinede yıkıyorsun. Kendi rengi neyse sen onu al boya bence..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Beyaz kumaş boyası kullanabilirsin çamaşır suyu daha kötü yapabilir.
Ama kendi rengi krem 🙄 beyaz sevmiyorum pek
Kreme boya o zaman beyaz gibi görünüyor ilk fotoğrafta o yüzden beyaz dedim 😅☺️
Yok beyaz değil açık krem
Boya bir dene en azından ben işe yarar diye düşünüyorum, bej rengi şortuma oryal sıçramıştı çok üzülmüştüm gittim gri kumaş boyası aldım boyadım hem o nokta nokta lekeler kayboldu hemde gri yepyeni bir şortum olmuştu. ☺️☺️
Gri boya nasıl bir şey koyu mu açık mı hayal edemedim de. Aslında bu renk çok iyiydi ya 😓
Bildiğin düz gri kumaş boyaları paketlerde satılıyor renk renk toz halinde sirkesi de var onun özel rengi seçtikten sonra makinede yıkıyorsun. Kendi rengi neyse sen onu al boya bence..
Dokeceksen direk dökme sıcak su ve çamaşır suyunu karıştırıp hazırla içine sok rengi eşit olsun yani bn öyle yapıyorum ihtiyaç anında.
Zat3n hep öyle yapıyorum da bu sefer bembeyaz olmasın 😅
Az koyarsın çamaşır suyunu yoğun yapmazsn
Evet mantıklı
benimde oyle bi pantolonum var camasir suyuna koysam beyaz olur mu
Bence çamaşır suyuna yatır ama az köy pantolun yipranir
bir taraf beyaz bir tarf kirmizi olur ve daha beter olur at gitsin
Daha kötü olur sanki.
İgrenç bir krem olur kızıl tonunda ve leke kalır
Ariel ile deneyin optik mavi kızıllığı biraz alıp griyimsi tona cevirir
Beyaz olur
O düzelmiyor ya benim de beyazlar öyle oldu
flgecmiş olsun