Ben şahsen aloe vera sadece bir bitkidir, cilde iyi gelir diye biliyorum, ama gördüğüm kadarıyla başka amaçlarla da kullanılıyormuş! Aloe vera çamaşırlarda kullanılır mı, nasıl? Siz hangi aloe vera ürünlerini kullanıyorsunuz?
Merhaba, Aloe vera bitkisinin bu tarz bir özelliği olup olmadığını bilmediğim için küçük bir araştırma yaptım. Ama maalesef bu bitkinin direkt olarak kesilip jel kısmının çamaşır yıkamada kullanıldığına dair bir bilgi bulamadım.
Aloe Vera bitkisi
Bu bitki genelde kozmetik amaçlı olarak kullanılıyor. Evde yetiştirilip özellikle yüz için ve cildin tamamı için farklı amaçlarla kullanılıyor. Yani çamaşır yıkamada direkt olarak kullanılmıyor.
Rinso Aloe Vera
Haa çamaşır yıkamada hiç mi kullanılmıyor, diye soracak olursanız cevabım kullanılıyor olur. Aloe vera bitkisinin özleri ile çamaşır deterjanı üretimi yapılıyor. Ki aloe vera özleri ile yapılmış bir çamaşır deterjanını bizzat kendim de kullanıyorum ve çok memnunum.
Rinso Aloe Vera Renkliler için
Aloe Vera özleri ile donatılmış onarıcı etkili, derinlemesine temizleyen ve gücünü doğadan alan @Rinso Aloe vera özlü sıvı çamaşır deterjanını kullanıyorum. Aloe vera bitkisi cildi nasıl onarıyor ve yeniliyorsa Rinso Aloe Vera da aynı şekilde çamaşırları onarıyor, koruyor ve yeniliyor.
Şok markette dondurma kanları satılıyor alın onun içine doldurup dolaba atın yüz maskesi olarak kullanın vücudunuza surin özellikle sarkmış görüşlere çok iyi geldiğini duydum ama kesinlikle bırak kullanmayın ya da tahta bıçak kullanım metal degmeyecek
Büyütcem diye ne emekler veriyorum gözüm gibi bakıyorum birde çamasırami kullanıcam hayatta kullanmam cildime bile kıyamiyom kesip kullanmaya cok onemli durumlarda kullaniyom
Aloe Vera'nın birçok kullanım alanı vardır gadası. Artık çamaşırlar üzerinde de etkisinin olduğu görüldü. Rinso'nun Aloe Vera özlü sıvı deterjanı vardır. İstersen alıp deneyebilirsin.