Alışveriş & Hediyeler Çamaşırlarının neye ihtiyacı olduğunu söylüyoruz! Çözüm bulamadığın çamaşır yıkama problemi hangisi? (Sayfa 5) Rinso Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5158 Çamaşırlarının neye ihtiyacı olduğunu söylüyoruz! Çözüm bulamadığın çamaşır yıkama problemi hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 109 kişi beğendi
evli34istanbul Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Rinso bizimle çamaşırlar hep güvende 0 0 Yorumla
mustafacici21 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl Bence çamaşırlar biriktirip atılmalı 0 0 Yorumla
worldyalan Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 96% +1 yıl Beyazlar Krem olmasin :), renkliler solmasin. 0 0 Yorumla
Love_Piston Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Her zaman mis gibi kokmalı çamaşırlarım 0 0 Yorumla
cnsıkıntısıııı Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl Çok güzel bir açıklama olmuş bence 0 0 Yorumla
ASİVMAVİ Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 92% +1 yıl Renklerinin capcanlı kalmaya ihtiyaçı var. 0 0 Yorumla
Zerolix Takip Et Xper 3 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Genelde siyah giydiğim için bu sorunu yaşıyorum 0 0 Yorumla
tastycock Takip Et Master Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Kıyafetlerimi yıkandık çok tüyyükleniyor 0 0 Yorumla
16Defne16 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 32% +1 yıl Siyahlarin boyasi cikiyor ya bit cözüm bulun 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Kıyafetlerim rinso ile çıkıyor 🤣 0 0 Yorumla
Sherlockunbeyni Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 60% +1 yıl Temiz olmasına ve güzel kokmasına 0 0 Yorumla
Dadashan25 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Ömür bitiyor da kıyafetler solmuş çok mu :)) 0 0 Yorumla
İnciitanesi_ Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Çamaşır hijyeni konusunda çok hassasım 🌸🌺 0 0 Yorumla
suunmxv Takip Et Master Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Kıyafetler mis gibi kokmalı artık yaz geldi 0 0 Yorumla
KırıKMerdane Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 63% +1 yıl Temiz olsun yeter gerisi önemli değil 0 0 Yorumla
ЧсасаЧ Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 94% +1 yıl Çamaşırdır kirlenir annem harika temizliyor 0 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Siyahlar yıkanmıyor özellikle pantolonlar 0 0 Yorumla
Kedimina Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 50% +1 yıl Mis gibi kokmuyor ya ve renkler çok karışıyo 0 0 Yorumla
çocukadam34 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 40% +1 yıl Çamaşırlarda deterjan kalıntısı oluyor bazen 0 0 Yorumla
BuseDesuu Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl kokusu önemli bence 👍👍👍 0 4 Yorumla neredeysengel +1 yıl @BuseDesuu kabul ettiğin sağol bu arada Yorumla BuseDesuu +1 yıl nasıl anlamadım Yorumla neredeysengel +1 yıl İstk göndermiştim. Kabul etmişsin onu dedim Yorumla 1 yorumu gör BuseDesuu +1 yıl ha rica ederim Yorumla
çılgınaura Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Kurtarın bizi bu dertten para vermekten bıktım 0 0 Yorumla
MayısssssssKızı Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl renginin solmasına sinir oluyorum 0 0 Yorumla
Hshdhdhfhfuj Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl siyah çok sıkıntılı bir çözüm bulmak lazım 0 0 Yorumla
vetalax Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 76% +1 yıl Siyahlar ilk günkü gibi kalıyorlar soluyor 0 0 Yorumla
unefrançaise Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ütü sorun ütü😂😂 ben ütü bilmiyorum ya da 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
290Cevap
bilemiyorum denemeden bilemeyiz.
Rinso bizimle çamaşırlar hep güvende
Bence çamaşırlar biriktirip atılmalı
Çamaşırlarım yikamakdan eskidi
Boşver takıldığın yere bak
F şıkkı yukarıdakilerin hepsi
Siyahlar için rinso☝️☝️☝️
Bayanların korkulu ruyası
Bunu deniycem en kısa zamanda
Kullandım memnun kaldım..
Hic denemedim... denemek gerek..
...
Aynennnnn usta... be bu ne
Beyazlar Krem olmasin :), renkliler solmasin.
Her zaman mis gibi kokmalı çamaşırlarım
Her şey güzel oluyor, olumsuzluk yok.
Renkler soluyor canlılığı yok
Halledilir bir şekilde ya
Çok güzel bir açıklama olmuş bence
Renklerinin capcanlı kalmaya ihtiyaçı var.
Siyah kıyafetler hep mi solar
Genelde siyah giydiğim için bu sorunu yaşıyorum
Kıyafetlerimi yıkandık çok tüyyükleniyor
Siyahlarin boyasi cikiyor ya bit cözüm bulun
Kıyafetlerim rinso ile çıkıyor 🤣
pek anlamam çamaşır işinden
rinso gül suyunu deneyeceğim
Renkleri solduruyor ama. Kokusu güzel.
Deterjan kalıntısından nefret ediyorum..
Temiz olmasına ve güzel kokmasına
Temizlik önemli benim için
Sorun yok gayet normal yıkanıyor 😂
Çabuk yıpranması baya sıkıntı
Pembe olan efsooooo. Ter geçirmez
Ömür bitiyor da kıyafetler solmuş çok mu :))
Çamaşır hijyeni konusunda çok hassasım 🌸🌺
Umarım göründüğü gibi iyidr
Bir müddet sonra renkler soluyor
Çıkmayan boyalı elbise istiyorum
Kıyafetler mis gibi kokmalı artık yaz geldi
Temiz olsun yeter gerisi önemli değil
Siyahların rengi cabuk soluyor
güzel kokan ve siyahlar için
Çamaşırdır kirlenir annem harika temizliyor
Güzel bir bence olmuş. Elinize sağlık
Siyahlar yıkanmıyor özellikle pantolonlar
Mis gibi kokmuyor ya ve renkler çok karışıyo